zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και τι με ενδιαφερει εμενα ο πρωην αντρας της? εφοσον βαζει εμενα στη ζωη της εχω και εγω λογο και πρεπει να ξερω για ποιο λογο βγαινει μαζι του. Αυτα που λεει ο defacer ειναι παραμυθια ουτε ο ιδιος δεν τα πιστευει. Κατσε να του τυχει οντως κατι αναλογο και αμα εισαι μπροστα και δεις την αντιδραση του θα γελάς. Μπορεί να τα πιστεύει. Αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε λάθος αυτόν που δεν τα πιστεύει (ή το αντίθετο). Είναι προσωπικό θέμα, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον αν δε θέλει να βγαίνει η κοπέλα του με τους πρώην της, να κοιμάται σπίτι τους κλπ
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μπορεί να τα πιστεύει. Αλλά δε νομίζω ότι μπορούμε να βγάλουμε λάθος αυτόν που δεν τα πιστεύει (ή το αντίθετο). Είναι προσωπικό θέμα, δεν μπορείς να κατηγορήσεις κάποιον αν δε θέλει να βγαίνει η κοπέλα του με τους πρώην της, να κοιμάται σπίτι τους κλπ Τι να κατηγορησουμε ρε τυπε εδω ο defacer πάει να μας λαδώσει οτι κοιτάμε τις γυναικες σαν τρύπες επειδη έχουμε κάποιες κοκκινες γραμμές για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις. Ελεος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το δέχεσαι κι εσύ από την πλευρά σου γι'αυτές δηλαδή; (αν έχει τύχει να το κάνουν κι αυτές) φυσικα και το δεχομαι οπως και το εχω κανει και θα το ξανακανω. Λες στην κοπελα σου οτι θα πας στο σπιτι της Χ και το δέχεται? να σου πω ρε φιλε κανα τριο της έχεις προτεινει? πολυ open-minded τη βλεπω εισαι και τυχερος παναθεμα σε! Οσο ειμαι ξεκαθαρος και σωστος απεναντι της δεν εχει λογο να μην το δεχτει αν και ξανα λεω αν ενα ατομο δεν μπορει να σεβαστει καποια πραγματα δεν υπαρχει λογος να ειμαι με αυτο το ατομο 2
g_alkis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Βλέπεις στάβι; Υπάρχουν κι άλλοι σαν αυτόν που σε κλείδωνε 2
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι να κατηγορησουμε ρε τυπε εδω ο defacer πάει να μας λαδώσει οτι κοιτάμε τις γυναικες σαν τρύπες επειδη έχουμε κάποιες κοκκινες γραμμές για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις. Ελεος. Εμάς που δεν το θέλουμε κατηγορούνε πιο πολύ!
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 φυσικα και το δεχομαι οπως και το εχω κανει και θα το ξανακανω. Οσο ειμαι ξεκαθαρος και σωστος απεναντι της δεν εχει λογο να μην το δεχτει αν και ξανα λεω αν ενα ατομο δεν μπορει να σεβαστει καποια πραγματα δεν υπαρχει λογος να ειμαι με αυτο το ατομο Τι να σου πω ρε φιλε ισως ειμαι εγω μυστηριος και δε ταιριαζω με την εποχη αλλα ενα λογο οταν εισαι στη ζωη της άλλης πιστευω τον έχεις. Τωρα αν σου πει πως δεν τον έχεις πάει να σου πάρει τον αέρα και δεν ξερω κατα ποσο σε συμφερει να συνεχισεις υπο αυτες τις συνθήκες. Οι καλες εξηγησεις κανουν τους καλα ξηγημενους απο την αρχή. Δε βγαινω με πρωην δεν βγαινεις με πρωην για να ειμαστε σιγουροι. Περναμε καλά οι 2 μας ξεχνάμε τους πρωην και δεν μπουρδουκλώνουμε καταστασεις. Και που ξερω εγω τι προθεσεις έχει ο πρωην? αμα δεν ξεμεινε και αντι να παει σε κανα μπ0ρδελο να ξεχαρμανιάσει θελει να την πέσει στη δικια μου τυπισσα. Δε γινονται αυτα φιλε σορρυ εγω δεν θα τα δεχομουν τουλαχιστον. Επισης δεν θα έβγαινα με φιλη μου αν αυτο τη πειραζε.... ή θα της ελεγα ελα και εσυ μαζι. Κάποια πραγματα αν δεν εισαι έτοιμος να τα δεχθεις δεν κανεις και σχέση η σχέση ειναι δεσμευση. Εμάς που δεν το θέλουμε κατηγορούνε πιο πολύ! Μα δεν το ξερεις? αυτοι που πουλανε λιγοτερο μουρη ειναι και οι πιο εγγυημενοι. Για αυτο και κραζω τους ναρκισσους γιατι ειτε τους κατηγορησεις ειτε οχι θα στη φέρουν δεν έχουνε μπεσα αυτοι η παρτουλα τους και μονο. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 δεν μπορεις να της απαγορευσεις κατι οπως δε μπορει αυτη αν δεν τα βρισκεται απλα το τελειωνετε. Το θεμα ειναι οτι δεν της εχεις εμπιστοσυνη γιατι αν της ειχες με οποιον και να εβγαινει θα επρεπε να ειχες προβλημα γιατι υπαρχει η πιθανοτητα να κανει τη στραβη. Επισης μην την αφησεις να παει στη δουλεια γιατι μπορει να πηδηχτει με κανεναν εκει οπως επισηςοταν ειναι μονη της σπιτι πες της να μην ανοιγει σε κανεναν γιατι πχ ο υδραυλικος μπορει να της ριξει και μια που.. Επισης εσυ δεν βρισκεις λυση στο προβλημα και απλα προσπαθεις να το απομονωσεις κατι το οποιο ειναι σιγουρο οτι καποια στιγμη θα δημιουργησει προβληματα.
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μιλάς για μια πολύ ειδική περίπτωση. 15 χρόνια γάμου με διαζύγιο και παιδιά. Και πάλι τα παιδιά θα έβλεπε περισσότερο, τη γυναίκα δε νομίζω να καιγόταν να τη δει... Σε περίπτωση μιας απλής σχέσης δεν θα μου άρεσε να βγαίνει με τον πρώην της χωρίς λόγο. Και για να είμαστε και κάπως εντός θέματος, αν βγαίνανε ποιος θα πλήρωνε;; Φυσικά μιλάω για πολύ ειδική περίπτωση, επειδή το point μου είναι ότι υπό κάποιες συνθήκες ακόμα και ο "zio o δύσπιστος" θα το δεχόταν χωρίς πολλά πολλά. Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσον αφορά το ποιές ακριβώς είναι αυτές οι συνθήκες παίζουμε την κολοκυθιά. Και αφού παίζουμε την κολοκυθιά βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν κάποιος έρθει και πει "αυτό ποτέ", λέει μαλακίες κατα πάσα πιθανότητα επειδή είναι ακόμα χωρίς πολλές εμπειρίες και χωρίς πολλή φαντασία. Σκοπός μου ήταν να σε προβληματίσω μ' αυτό τον τρόπο. Άπαξ και προβληματιστείς, μετά πιο εύκολα συνειδητοποιείς ότι το "απλή σχέση" δε σημαίνει και πολλά. Αυτό που σημαίνει πολλά είναι εσύ ο νυν με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και με το τι εμπιστοσύνη υπάρχει. Εμένα η κοσμοθεωρία μου είναι απλή: αν τη γκόμενα δεν την εμπιστεύομαι, γιατί να ανησυχώ; Θα με κερατώσει έτσι κι αλλιώς. Αν πάλι την εμπιστεύομαι, γιατί να ανησυχώ; Δε θα με κερατώσει έτσι κι αλλιώς. Φυσικά, το αν την εμπιστεύομαι ή όχι θα κάνει τεράστια διαφορά στη σχέση μεταξύ μας. Αλλά δε θα κάνει καμία διαφορά στο αν με νοιάζει με ποιόν βγαίνει. Αυτο καταλαβαινεις οτι σημαινει πως λές ψέμματα ετσι? επειδη μιλας για σεβασμους οχι τπτ αλλο. Πολυ ευαισθητος μας βγαινει κάποιος που υποστηριζει οτι και να πουμε ψέμματα δεν πειράζει... δεν πιστευω να μας δουλευεις? Οταν λες κάτι σε κάποιον πρεπει να ειναι εγγυηση. Ασχετα που οι γυναικες συγχωρουν και γουσταρουν τα ψέμματα εγω δεν θα τα γουσταρα παντως. Ευχαριστώ πολύ για την εμπεριστατωμένη σου ανάλυση, ίσως τώρα και συ με τη σειρά σου να θέλεις να διαβάσεις τι έχουν πει κατα καιρούς και κάποιοι τυχαίοι επί του θέματος. Μπορείς να ξεκινήσεις απο δω. Την επόμενη φορά που θα σου συμβεί, κάνε ο,τι λες στο bold και όταν σε ρωτήσει η Μαρίκα αν της πάει το παντελόνι πες της "όχι, είσαι πολύ χοντρή για να το βάλεις αυτό". Απλά μη μας κάνεις να γελάμε βάζοντας όλα τα "ψέματα" στο ίδιο σακούλι.
D4rkshadow Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ο glikos που ειναι; δεν μπορω να πιστεψω οτι λειπει απο αυτο το θεμα....
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Και τι με ενδιαφερει εμενα ο πρωην αντρας της? εφοσον βαζει εμενα στη ζωη της εχω και εγω λογο και πρεπει να ξερω για ποιο λογο βγαινει μαζι του. Αυτα που λεει ο defacer ειναι παραμυθια ουτε ο ιδιος δεν τα πιστευει. Κατσε να του τυχει οντως κατι αναλογο και αμα εισαι μπροστα και δεις την αντιδραση του θα γελάς. Αυτά που λέει ο defacer τα έχει κάνει όπως τα λέει, αλλά δεν περιμένει από άτομα με συναισθηματική ωριμότητα 15χρονου μοναχογιού να το καταλάβουν. Τι να κατηγορησουμε ρε τυπε εδω ο defacer πάει να μας λαδώσει οτι κοιτάμε τις γυναικες σαν τρύπες επειδη έχουμε κάποιες κοκκινες γραμμές για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις. Ελεος. Το πώς κοιτάτε τις γυναίκες το έχετε ξεκαθαρίσει με άπειρα post τον τελευταίο καιρό. Εγώ δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. 1
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τελικα που καταληξαμε ? Να αφηνουμε την γκομενα να βλεπει τα βραδια.. ταινιες στο σπιτι του πρωην της γιατι ο νομος των πιθανοτητων ειναι εναντιον μας ?
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Φυσικά μιλάω για πολύ ειδική περίπτωση, επειδή το point μου είναι ότι υπό κάποιες συνθήκες ακόμα και ο "zio o δύσπιστος" θα το δεχόταν χωρίς πολλά πολλά. Επομένως βγαίνει το συμπέρασμα ότι όσον αφορά το ποιές ακριβώς είναι αυτές οι συνθήκες παίζουμε την κολοκυθιά. Και αφού παίζουμε την κολοκυθιά βγαίνει το συμπέρασμα ότι αν κάποιος έρθει και πει "αυτό ποτέ", λέει μαλακίες κατα πάσα πιθανότητα επειδή είναι ακόμα χωρίς πολλές εμπειρίες και χωρίς πολλή φαντασία. Σκοπός μου ήταν να σε προβληματίσω μ' αυτό τον τρόπο. Άπαξ και προβληματιστείς, μετά πιο εύκολα συνειδητοποιείς ότι το "απλή σχέση" δε σημαίνει και πολλά. Αυτό που σημαίνει πολλά είναι εσύ ο νυν με τι άνθρωπο έχεις να κάνεις και με το τι εμπιστοσύνη υπάρχει. Εμένα η κοσμοθεωρία μου είναι απλή: αν τη γκόμενα δεν την εμπιστεύομαι, γιατί να ανησυχώ; Θα με κερατώσει έτσι κι αλλιώς. Αν πάλι την εμπιστεύομαι, γιατί να ανησυχώ; Δε θα με κερατώσει έτσι κι αλλιώς. Φυσικά, το αν την εμπιστεύομαι ή όχι θα κάνει τεράστια διαφορά στη σχέση μεταξύ μας. Αλλά δε θα κάνει καμία διαφορά στο αν με νοιάζει με ποιόν βγαίνει. Δεν είπα "αυτό ποτέ". Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε γενικές γραμμές (χωρίς να βάζουμε μέσα ειδικές παραμέτρους) δεν θα τρελαινόμουν κι απ'τη χαρά μου αν η κοπέλα μου έβγαινε συστηματικά με πρώην...
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 α defacer τωρα το γυρισαμε στο "μη βαζουμε ολα τα ψέμματα στο ιδιο τσουβάλι." το ψέμμα ειναι ψέμμα δεν μπορεις να μιλάς για εμπιστοσυνες και να ισχυριζεσαι οτι θα πεις ψέμμα μετά. Δεν με πειθεις με αυτα τα επιχειρηματα φιλε. Σπεκτ αμα κανει κατι απο τη δουλεια τους θα μαθευτει ειτε απο τη παρέα της ... φυσικά θα πρέπει να σου γνωρισει και ατομα της δουλειάς της και άτομα της παρέας της και να έχεις επαφες μαζι τους μπας και μαθεις τιποτα που θα σου κρυψει. Σε αντιθετη περιπτωση πχ βγει μονη της με τον πρωην δεν προκειται να μαθεις τιποτα. Τεσπα πιστευω γυναικα που δεν ειναι διατεθειμενη να σου την κάνει δεν θα βρει αυτες τις αξιώσεις παράλογες.
g_alkis Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τελικα που καταληξαμε ? Να αφηνουμε την γκομενα να βλεπει τα βραδια.. ταινιες στο σπιτι του πρωην της γιατι ο νομος των πιθανοτητων ειναι εναντιον μας ? Βραχιολάκι παρακολούθησης και μινι κάμερα. Έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη. 2
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Βραχιολάκι παρακολούθησης και μινι κάμερα. Έτσι χτίζεται η εμπιστοσύνη. Μια απορια εχω ομως.Αφου ειναι ολοι τοσο προοδευτικοι ...γιατι δεν γιναμε Σουηδια , εστω Δανια του Νοτου στην οικονομια ? Τι πηγε στραβα εκει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα