DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτά που λέει ο defacer τα έχει κάνει όπως τα λέει, αλλά δεν περιμένει από άτομα με συναισθηματική ωριμότητα 15χρονου μοναχογιού να το καταλάβουν. Το πώς κοιτάτε τις γυναίκες το έχετε ξεκαθαρίσει με άπειρα post τον τελευταίο καιρό. Εγώ δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο. Ναι ενω εκεινος που φοβαται να πει στην κοπελα του "οχι δεν σου πάει αυτο το τζην επειδη σου τονιζει τα ψωμάκια." εχει συναισθηματικη ωριμοτητα 30χρονου χαχαχα ή ακομα καλυτερα εγω γουστάρω να σε βλέπω ετσι.Δε γουσταρω ανορεχτικα μοντέλα γουσταρω τα πιασιματάκια σου!Απλα αυτο το τζην σε κανει χαμηλοκωλα δεν σου πάει βγάλτο ειναι άχρηστο. Αλλα εσυ γουσταρεις να λες ψεμματα το παραδεχθηκες και μονος σου.Τωρα πας να το μπαλώσεις με .... οτι έχουμε πει εμεις στις τελευταιες σελιδες χαχαχ
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δεν είπα "αυτό ποτέ". Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Σε γενικές γραμμές (χωρίς να βάζουμε μέσα ειδικές παραμέτρους) δεν θα τρελαινόμουν κι απ'τη χαρά μου αν η κοπέλα μου έβγαινε συστηματικά με πρώην... Ούτε και γω είπα ότι είπες αυτό ποτέ. Δε θα ήταν λίγο κουφό να πω κάτι τέτοιο ενώ μόλις πριν λίγο έφερα το τραβηγμένο παράδειγμα ακριβώς για να "αναγκαστείς" να μην πεις ποτέ; Το αν θα σου άρεσε ή όχι είναι δική σου υπόθεση. Και μένα κάποτε δε θα μου άρεζε. Μετά είδα 5 πράγματα παραπάνω, έβγαλα καινούρια συμπεράσματα, και από αρνητικό έγινε αδιάφορο. Μπορεί να συμβεί και σε σένα, μπορεί και όχι. α defacer τωρα το γυρισαμε στο "μη βαζουμε ολα τα ψέμματα στο ιδιο τσουβάλι." Τελευταία φορά: white lie ξέρεις τι είναι; Γιατί ο υπόλοιπος πλανήτης ξέρει. Έχεις πει; Ναι. Θα ξαναπείς στο μέλλον; Ναι. Τα υπόλοιπα όλα και οι strawman πίπες... talk to the hand. 1
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ούτε και γω είπα ότι είπες αυτό ποτέ. Δε θα ήταν λίγο κουφό να πω κάτι τέτοιο ενώ μόλις πριν λίγο έφερα το τραβηγμένο παράδειγμα ακριβώς για να "αναγκαστείς" να μην πεις ποτέ; Το αν θα σου άρεσε ή όχι είναι δική σου υπόθεση. Και μένα κάποτε δε θα μου άρεζε. Μετά είδα 5 πράγματα παραπάνω, έβγαλα καινούρια συμπεράσματα, και από αρνητικό έγινε αδιάφορο. Μπορεί να συμβεί και σε σένα, μπορεί και όχι. Συμφωνούμε, έγραψα κάτι παρόμοιο σε προηγούμενο ποστ Λίγο άσχετο, αυτό το ζ είναι τυπικά σωστό ή απλά το χρησιμοποιείτε στη βόρεια Ελλάδα μόνο;
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μια απορια εχω ομως.Αφου ειναι ολοι τοσο προοδευτικοι ...γιατι δεν γιναμε Σουηδια , εστω Δανια του Νοτου στην οικονομια ? Τι πηγε στραβα εκει ? Γιατι ολοι ειναι προοδευτικοι στα χαρτιά φιλε οπως ο Τσιπρας που ηταν αριστερος ..... μέχρι να βγει
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μια απορια εχω ομως.Αφου ειναι ολοι τοσο προοδευτικοι ...γιατι δεν γιναμε Σουηδια , εστω Δανια του Νοτου στην οικονομια ? Τι πηγε στραβα εκει ? Εσύ διαβάζοντας αυτό το thread περίπου πόσους προοδευτικούς μέτρησες; Για να καταλάβω τι σημαίνει "όλοι" στη γλώσσα που μιλάς. Λίγο άσχετο, αυτό το ζ είναι τυπικά σωστό ή απλά το χρησιμοποιείτε στη βόρεια Ελλάδα μόνο; Δεν έχω ιδέα, το έβαλα χωρίς να το σκεφτώ. Τώρα που με έβαλες να το σκεφτώ, νομίζω 90% θα το έγραφα "άρεσε" και αυτό ήταν για κάποιο λόγο η εξαίρεση. 1
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ούτε και γω είπα ότι είπες αυτό ποτέ. Δε θα ήταν λίγο κουφό να πω κάτι τέτοιο ενώ μόλις πριν λίγο έφερα το τραβηγμένο παράδειγμα ακριβώς για να "αναγκαστείς" να μην πεις ποτέ; Το αν θα σου άρεσε ή όχι είναι δική σου υπόθεση. Και μένα κάποτε δε θα μου άρεζε. Μετά είδα 5 πράγματα παραπάνω, έβγαλα καινούρια συμπεράσματα, και από αρνητικό έγινε αδιάφορο. Μπορεί να συμβεί και σε σένα, μπορεί και όχι. Τελευταία φορά: white lie ξέρεις τι είναι; Γιατί ο υπόλοιπος πλανήτης ξέρει. Έχεις πει; Ναι. Θα ξαναπείς στο μέλλον; Ναι. Τα υπόλοιπα όλα και οι strawman πίπες... talk to the hand. Οχι φιλε δεν λεω ψεμματα τα αποφευγω γιατι δεν μου αρέσει να κοροιδευω το κοσμο. Ειναι αστειο να παραδεχεσαι οτι εισαι ψευτης και μετα να μας λες για εμπιστοσυνες και σεβασμους και άλλα τέτοια. Και αντι να παραδεχθεις το λαθος σου και να ζητησεις συγγνωμη απο εκεινον που ειπες ψέμμα ή απο εκεινη πας να βγεις και απο πάνω. Πολυ μουφα εξηγηση.Δεν σε τιμά περα απο τη πλάκα.
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Γιατι ολοι ειναι προοδευτικοι στα χαρτιά φιλε οπως ο Τσιπρας που ηταν αριστερος ..... μέχρι να βγει Και οι υπολοιποι ? Δεν πιστευω να ειναι πατρις θρησκεια οικογενεια οσο αφορα τους...φορους αλλα στην προσωπικη τους ζωη ''κουβαρνταδες'' με την γκομενα ?
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οχι φιλε δεν λεω ψεμματα τα αποφευγω γιατι δεν μου αρέσει να κοροιδευω το κοσμο. Ειναι αστειο να παραδεχεσαι οτι εισαι ψευτης και μετα να μας λες για εμπιστοσυνες και σεβασμους και άλλα τέτοια. Και αντι να παραδεχθεις το λαθος σου και να ζητησεις συγγνωμη απο εκεινον που ειπες ψέμμα ή απο εκεινη πας να βγεις και απο πάνω. Πολυ σάπια εξηγηση.Δεν σε τιμά περα απο τη πλάκα. Το ξέρεις ότι σε πολλά ψυχολογικά test υπάρχει ερώτηση "έχεις πει ποτέ ψέματα"; Ξέρεις γιατί υπάρχει αυτή η ερώτηση; Προφανώς δεν ξέρεις γενικά την τύφλα σου, αλλά αν θέλεις ψάξτο και έλα μετά να ξανασυζητήσουμε.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Οχι φιλε δεν λεω ψεμματα τα αποφευγω γιατι δεν μου αρέσει να κοροιδευω το κοσμο. Ειναι αστειο να παραδεχεσαι οτι εισαι ψευτης και μετα να μας λες για εμπιστοσυνες και σεβασμους και άλλα τέτοια. Και αντι να παραδεχθεις το λαθος σου και να ζητησεις συγγνωμη απο εκεινον που ειπες ψέμμα ή απο εκεινη πας να βγεις και απο πάνω. Πολυ μουφα εξηγηση.Δεν σε τιμά περα απο τη πλάκα. τα αποφευγεις σημαινει οτι το κανεις απλα οχι συχνα αρα σε οσα ελεγες πριν οτι δεν λες ψεμματα και εισαι ξεκαθαρος κτλ ειναι πιπες συμφωνα με τη δικη σου λογικη!
stavi Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 ^ σε αποτυχημένο ραντεβού, κέρασα και όχι μόνο δεν έκανε κίνηση, δεν είπε καν ευχαριστώ!! άλλη φορά σε αποτυχημένα ραντεβού και σε κρυόκωλες να μην κερνάς
bluesattack Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εσύ διαβάζοντας αυτό το thread περίπου πόσους προοδευτικούς μέτρησες; Για να καταλάβω τι σημαίνει "όλοι" στη γλώσσα που μιλάς. Ελα μωρε που τα πηρες και στα σοβαρα .Πλακα κανουμε Αλλος ζηλευεις περισσοτερο, αλλος λιγοτερο, αλλος καθολοι,αλλοι πανε και ξεδινουν σε swingers clubs.Σιγα τωρα
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 τα αποφευγεις σημαινει οτι το κανεις απλα οχι συχνα αρα σε οσα ελεγες πριν οτι δεν λες ψεμματα και εισαι ξεκαθαρος κτλ ειναι πιπες συμφωνα με τη δικη σου λογικη! Oχι αποφευγω σημαινει βρισκω εναν αλλο τροπο να ξεφυγω απο την πονηρη ερωτηση δεν χρειαζεται να λες ψεμματα στη τελικη πες ενα δεν ξέρω ή δεν ειμαι έτοιμος.
defacer Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 DDevil μιας που το έφερε η κουβέντα, έτσι για να ευθυμήσουμε, εσύ δηλαδή δεν έχεις πει ποτέ ψέματα ανεξάρτητα του αν ήταν αθώα ή όχι; Γιατί αν έχεις πει μου φαίνεται ότι στα προηγούμενα post είσαι λίγο φαρισαίος.
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το να μην λες εισαι χοντρη αλλα να λες δεν ξερω ειναι παλι ψεμα οποτε μια για αλλη ειναι! ψεμα λες τωρα αν θες να τα λες αυτα μπας και κανεις τον εαυτο σου να πισεψει ποσο "γαματο" τυπακι εισαι γιατι εισαι ξεκαθαρος και ντομπρος τοτε κομπλε
DDevil Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 το να μην λες εισαι χοντρη αλλα να λες δεν ξερω ειναι παλι ψεμα οποτε μια για αλλη ειναι! ψεμα λες τωρα αν θες να τα λες αυτα μπας και κανεις τον εαυτο σου να πισεψει ποσο "γαματο" τυπακι εισαι γιατι εισαι ξεκαθαρος και ντομπρος τοτε κομπλε Αλλο να πεις δεν ξέρω και αλλο να πεις σου πάει οπως ειπε πριν ο defacer ρε φιλε δεν καταλαβαινεις την διαφορα? :S DDevil μιας που το έφερε η κουβέντα, έτσι για να ευθυμήσουμε, εσύ δηλαδή δεν έχεις πει ποτέ ψέματα ανεξάρτητα του αν ήταν αθώα ή όχι; Γιατί αν έχεις πει μου φαίνεται ότι στα προηγούμενα post είσαι λίγο φαρισαίος. Πριν μου ελεγες να φυγω να πάω να ψαχθώ και μετα να συζητησουμε τωρα θέλεις να συνεχισουμε τη κουβεντα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα