duende Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 σε ολα τα πρωτα ραντεβου οσο θυμαμαι παντα πληρωνα. ξενερωνα ομως οταν η αλλη δεν εκανε καν τη κινηση, αλλα περιμενε με υφος καλομαθημενου να πληρωσω και το φαγητο, και το ποτο μετα, και τον καφε, η ο,τι αλλο ακουλουθουσε. αν το εκανε και στο δευτερο ραντεβου, ηταν το τελευταιο. γενικα ειμαι της αποψης, καθενας τα δικα του, με ενα παραπανω ποσοστο στον αντρα, εφοσον μιλαμε για καποια σχεση και οχι ξεπετα και εφοσον η αλλη εχει την οικονομικη δυνατοτητα. 1
evabb Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ειμαι λιγο παλιομοδιτισα στο θεμα και θελω στο πρωτο πρωτο ραντεβου να κανει κινηση ο αντρας να πληρωσει. ειναι καθαρα ψυχολογικο. προφανως δεν κανω κι εγω την παπια αλλα θελω να ακουσω το «μα σε παρακαλω δεν γινεται» ακομα κι αν εχω παρει ενα νερο, δεν ημουν ποτε γαιδαρα να παραγγειλω οτι πιο ακριβο υπαρχει στον καταλογο. απο κει και περα ή εναλαξ ή μισα μισα. οχι οτι προκειται να ξαναβγω πρωτο ραντεβου ποτε αλλα οοοοταν ημουν ελευθερη κι ωραια ετσι ειχαν τα πραματα. 2
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 ειμαι λιγο παλιομοδιτισα στο θεμα και θελω στο πρωτο πρωτο ραντεβου να κανει κινηση ο αντρας να πληρωσει. ειναι καθαρα ψυχολογικο. προφανως δεν κανω κι εγω την παπια αλλα θελω να ακουσω το «μα σε παρακαλω δεν γινεται» ακομα κι αν εχω παρει ενα νερο, δεν ημουν ποτε γαιδαρα να παραγγειλω οτι πιο ακριβο υπαρχει στον καταλογο. απο κει και περα ή εναλαξ ή μισα μισα. οχι οτι προκειται να ξαναβγω πρωτο ραντεβου ποτε αλλα οοοοταν ημουν ελευθερη κι ωραια ετσι ειχαν τα πραματα. Μπορείς να βγαίνεις ραντεβού με τον άντρα σου, είναι ωραίο παιχνιδάκι 1
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μπορείς να βγαίνεις ραντεβού με τον άντρα σου, είναι ωραίο παιχνιδάκι Και να τον στηνεις.Ακομα μεγαλυτερη πλακα 5
φιρίκι Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Σε όλα τα πρώτα ραντεβού που βγήκα συμφωνήσαμε αβίαστα να πληρώσουμε τον λογαριασμό 50-50. Μόνη εξαίρεση ήταν η μετέπειτα σύζυγος που επέμεινε να κεράσει δείπνο επειδή είχα πάει να την πάρω απο το Ελ.Βελ. στις 11 το βράδυ και την γλύτωσα απο αρκετή ταλαιπωρία.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Το έχω κόψει αυτό γιατί πέρασα μια περίοδο που έπεφτα συνέχεια (συνέχεια όμως όχι αστεία) σε τύπισες που έβγαιναν πολλά πρώτα ραντεβού, αν με πιάνετε. Από εκεί και έπειτα απλά δεν θέλω να έχω καμιά σχέση με αυτές που θέλουν να πληρώσει ο άντρας το πρώτο ραντεβού. Καμιά όμως. Υπόψη ότι μιλάμε για πρώτο ραντεβού ναι; Δεύτερα και τρίτα κτλ κτλ όλα παίζουν.
duende Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Και να τον στηνεις.Ακομα μεγαλυτερη πλακα μην το κανετε ουτε για αστειο. εκτος και αν κανετε τη καλυτερη..πιτα στον κοσμο, μη στηνετε τον αλλον. ειναι αγενεια και δειχνετε οτι γενικα ειστε ασυνεπεις. και δε μιλαω για τα 5-10 λεπτα, μιλαμε για στησιμο μιση/μια ωρα+ αλλα δυστυχως η πλειοψηφια των γυναικων που ξερω ειναι αυτης της αποψης, οτι "δε τρεχει τιποτα" αμα στησω λιγο τον αλλον, γυναικα ειμαι, σιγα.. μονο στην εκκλησια επιτρεπεται να το κανεις εσκεμμενα, και αυτο, με επιφυλαξη μη πεσεις σε κανεναν παπα περιεργο και αρχισει τα καντηλια..το εχω δει κ αυτο 1
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 μην το κανετε ουτε για αστειο. εκτος και αν κανετε τη καλυτερη..πιτα στον κοσμο, μη στηνετε τον αλλον. ειναι αγενεια και δειχνετε οτι γενικα ειστε ασυνεπεις. και δε μιλαω για τα 5-10 λεπτα, μιλαμε για στησιμο μιση/μια ωρα+ αλλα δυστυχως η πλειοψηφια των γυναικων που ξερω ειναι αυτης της αποψης, οτι "δε τρεχει τιποτα" αμα στησω λιγο τον αλλον, γυναικα ειμαι, σιγα.. μονο στην εκκλησια επιτρεπεται να το κανεις εσκεμμενα, και αυτο, με επιφυλαξη μη πεσεις σε κανεναν παπα περιεργο και αρχισει τα καντηλια..το εχω δει κ αυτο Ποιος θα κάτσει να περιμένει 1 ώρα ρε φιλε? σου λεει που κολλησε και περνάς απο εκει αμα ειναι
Iris_89 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ποιος θα κάτσει να περιμένει 1 ώρα ρε φιλε? σου λεει που κολλησε και περνάς απο εκει αμα ειναι 2
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχω δώσει πολλά πρώτα ραντεβού στο κρεολη και στον πριαμο και τα έχω πληρώσει όλα εγώ! Κύριος.. 6
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχω δώσει πολλά πρώτα ραντεβού στο κρεολη και στον πριαμο και τα έχω πληρώσει όλα εγώ! Κύριος.. χαχα εννοειται αλλωστε με επαγγελματια θα σου εβγαινε ακριβοτερο φιλε 1
Mau-Maus Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 χαχα εννοειται αλλωστε με επαγγελματια θα σου εβγαινε ακριβοτερο φιλε Πλάκα πλάκα τι ταμπού είναι αυτό ρε φίλε με το ξενοδοχείο!!?? Παντού μπορεί να κάνει κίνηση να πληρώσει η γυναίκα εκτός από εκεί.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πως θα στήσεις τον άντρα σου σε ραντεβού? Θα ετοιμαστείτε στο ίδιο σπίτι και θα ξεκινήσετε χωριστα? 3
bluesattack Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πως θα στήσεις τον άντρα σου σε ραντεβού? Θα ετοιμαστείτε στο ίδιο σπίτι και θα ξεκινήσετε χωριστα? Μα το θεμα κοριτσια ειναι το στοιχειο της εκπληξης.Αμα σας λεμε και τον τροπο να μας στησετε δεν κανουμε τιποτα. 1
DDevil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Πλάκα πλάκα τι ταμπού είναι αυτό ρε φίλε με το ξενοδοχείο!!?? Παντού μπορεί να κάνει κίνηση να πληρώσει η γυναίκα εκτός από εκεί.. Εγω παλι έχω κολλημα με το ξενοδοχειο και μερικές ξενερώνουν φιλε θελω να πηγαινουμε εκει να βγάζουμε τα μάτια μας. Γουσταρω μπουρδελε ατμοσφαιρα ξερεις χαμηλο φωτισμο , αισθησιακο , κοκκινα σεντονια!!! χαχαχα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα