Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω το πήγα σήμερα και το άφησα σε έναν τεχνικό που βρήκα στο Google (Καταστημα) και περιμένω απο το Σάββατο και μετά λογικά ενα τηλέφωνο να μου πει τι πρόβλημα έχει και μετά βλέποντας και κάνοντας ... Θα ενημερώσω εδω με την λύση του προβλήματος !!

Εχουμε κανα νεοτερο φιλε μου απο τον τεχνικο που το πηγες?

Σου βρηκε/ειπε τι φταιει? 

Να ξερω τι να κανω και εγω που με ταλαιπωρει ακομα?

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έχει χαλάσει η μητρική και ΔΕΝ επισκευάζεται ... Αυτα απο μένα ...

Δημοσ.

Είναι καμμένη και δεν επισκευάζεται αυτό .. Απο το τηλέφωνο μιλήσαμε λίγο δεν εχω πάει ακομα να πάρω τον Πύργο ...

Δεν πειράζει καιρός ήταν μια αναβάθμιση

Δημοσ.

Δεν διαβασα σε κανενα μνμ στα προηγουμενα τι λεγατε αλλα λογικα μητρικη παιζει   Αλλαζεις σλοτ στις μνηνες και μνημες στα σλοτ -αφηνεις την προβληματικη κενη-  γιατι μπορει να εχει καει κανα σλοτ τελικα

Δηλαδη αμα εχει θεμα κανα σλοτ απλα δε βαζεις εκει μνημη και σωζεις οτι μπορεις

Δημοσ.

Είναι καμμένη και δεν επισκευάζεται αυτό .. Απο το τηλέφωνο μιλήσαμε λίγο δεν εχω πάει ακομα να πάρω τον Πύργο ...

Δεν πειράζει καιρός ήταν μια αναβάθμιση

Ψάξε στα μεταχειρισμένα πρώτα.

Δημοσ.

Ότι και να κάνεις πρέπει να φτιαξεις το airflow στο κουτί. Η Artic Accelero δημιουργούν πρόβλημα με τη ροή του αέρα στα κουτιά και πάνω στις μητρικές! Επίσης αν βρεις μεταχειρισμένη μητρική καλό θα ήταν να ανανεώσεις θα thermal pads ή thermal paste στις ψύκτρες.

Επίσης τη μητρική θα τη πάρεις πίσω μαζί σου δεν θα την αφήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...