Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα και καλη χρονια με υγεια. Παει το κινητακι  σ3 νεο επεσε κατω και ραγισε η οθονη δεν ανοιγει .... υπαρχει περιπτωση να φιαχνετε. Πηρα 2 καταστηματα μου ειπαν 120 τιμη για αλλαγη οθονης αλλα κατι ποιο φθηνο υπαρχει καπου στα 80?και να κανουν καλη δουλεια  αλλιως δεν αξιζει πιστευω

αθηνα/πειραια ευχαριστω 

Δημοσ.

ebay και να παρεις οθονη αλλα θα πρεπει να την κανεις αλλαγη εσυ.

Αυτό.

Κατά δεύτερον, δεν νομίζω πως αξίζει να δώσεις αυτά τα 100 ευρώ και κάτι. Με αυτά τα λεφτά, παίρνεις κλάσης ανώτερο smartphone από την Κίνα. 

Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε. 

• Like 1
Δημοσ.

μετα μονο αν κανεις δινει κανα τετοιο κινητο με αλλο προβλημα και του παρεις την οθονη.αλλα 120 ειναι αρκετα λεφτα και αν δεν πας samsung θα βρεις ωραια κινητα με λιγα λεφτα παραπανω και θα ειναι και καινουριο και με νεα μπαταρια και με εγγυηση κτλ.

• Like 2
Δημοσ.

Πανω απο 80 συνολικα δεν αξιζει για οθονη εκτος κ αν ειναι καποια συσκευη που την θες οπως και δηποτε.

Η λυση του ebay προτεινεται (για ανταλλακτικα) αν βρεις το ιδιο original ανταλλακτικο κ το πας σε καποιο συνοικιακο σερβις και το φτιαξουν. Εναλλακτικα ψαξε σε συνοικιακα σερβις πρεπει να χει κ πειραια κ αθηνα κεντρο μηπως και παρεις (σου πουν) καλυτερη τιμη απο τα 120 αρχικα που σου ειπαν τα αλλα 2 καταστηματα.

Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω off topic αλλα το Moto g 3d αξιζει για τα χρηματα του? ευχαριστω πολυ

Φίλε το έχω εδώ και περίπου ένα μήνα. Ένα θα σου πω: Γι'αυτά που προσφέρει, η τιμή του είναι τσάμπα! Είναι ό,τι ποιο value for money στην κατηγορία των mid-range.

Όμορφη IPS οθόνη, ταχύτατο, αδιάβροχο, αρκετά καλή κάμερα και πολύ καλή αυτονομία μπαταρίας. Έχει δε, ιδιαίτερα όμορφη αίσθηση στο χέρι.

Τέλος, το λογισμικό είναι stock android, τουτέστιν πούπουλο!

Δημοσ.

Λες να πεσει τιμη?  τωρα που ερχονται η εκπτωσεις σε κατι μερες? και κατι αλλο απο ποιο καταστημα το πηρες ειχε φορτιστη και ακουστικα ευχαριστω ,

α και ποιο Service ειναι της μοτορολα?

Δημοσ.

Λες να πεσει τιμη?  τωρα που ερχονται η εκπτωσεις σε κατι μερες? και κατι αλλο απο ποιο καταστημα το πηρες ειχε φορτιστη και ακουστικα ευχαριστω ,

σε τετοια πραγματα μην περιμενει να αλλαξει κατι με τις εκπτωσεις.να βγει καποια προσφορα γενικοτερα ναι αλλα εκπτωση συνηθως δεν ισχυουν σε αυτα.φορτιστης και ακουστικα σε οσα εχω παρει δινουν συνηθως μεσα.για το συγκεκριμενο δεν ξερω τωρα.μπορεις να δεις και κανα review που το κανουν unpacking για να δεις τι δινει.απλα το καλωδιο φορτισης και ενα ζευγαρι ακουστικα ειναι μικρο επιπλεον κοστος και αν εχεις φορτιστη απο αλλο κινητο θα σου κανει.

για service CELLCOM ΕΠΕ

https://www.google.gr/?gws_rd=ssl#q=motorola+service+%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1

Παιδια ευχαριστω off topic αλλα το Moto g 3d αξιζει για τα χρηματα του? ευχαριστω πολυ

κοιτα και σε στυλ lenovo.εγω κατοχος lg g4c και επισης ευχαριστημενος.

Πανω απο 80 συνολικα δεν αξιζει για οθονη εκτος κ αν ειναι καποια συσκευη που την θες οπως και δηποτε.

Η λυση του ebay προτεινεται (για ανταλλακτικα) αν βρεις το ιδιο original ανταλλακτικο κ το πας σε καποιο συνοικιακο σερβις και το φτιαξουν. Εναλλακτικα ψαξε σε συνοικιακα σερβις πρεπει να χει κ πειραια κ αθηνα κεντρο μηπως και παρεις (σου πουν) καλυτερη τιμη απο τα 120 αρχικα που σου ειπαν τα αλλα 2 καταστηματα.

απλα πρεπει να βρει και καποιον οπως ειπες να του αλλαξει φτηνα την οθονη.γιατι αμα ο αλλος του πει 30-40 ευρω για αλλαγη οθονης επειδη δεν εβγαλε το κερδος του απο την οθονη που δεν πουλησε παλι ....δεν αξιζει.να το κανει μονος του πρεπει να πιανουν αρκετα τα χερια του αν και υπαρχουν αρκετα video

Δημοσ.

Η τιμή είναι ήδη αρκετά καλή γι'αυτά που προσφέρει. Το Δεκέμβριο, το είχε σε προσφορά η Vodafone, στα 149€. Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις. Το αγόρασα από το Quickshop. Δεν περιείχε φορτιστή και ακουστικά. Υπεύθυνη για το service κινητών Motorola, νομίζω πως είναι η Cellcome. 

Δημοσ.

Το moto g εχει μονο καλωδιο usb μεσα.

Sent from my iPhone using Insomnia

μια χαρα κανει για φορτιση απλα θα αργει παραπανω.θα του κανει σχεδον το διπλασιο απο εναν τυπικο charger.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...