vagosd Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Έχω τον Athlon X4 640 που είναι AM3 και υποστηρίζει official μεχρι 1333mhz RAM . Θέλω να τον κουμπώσω σε AM3+ Μοbo με 1866mhz RAM ώστε στο μέλλον να αναβαθμίσω την cpu με έναν FX8350 και να λκάνω χρήση των 1866mhz. Μέχρι να γίνει η αναβάθμιση δε θα με πείραζε η RAM να είναι underclocked στα 1333 αλλά θέλω να μάθω εαν θα δουλέψει γιατί λογικά οι πίνακες των timings (jedec,epp) δίνουν τιμές για χρονισμό στα 1866.
nick0lis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ποιο μοντέλο ram ειναι ? Λογικά θα δουλέψουν, δες και το xmp
vagosd Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Της Corsair είναι vengeance pro . Το πιθανότερο είναι να δουλέψουν όμως σε τι χρονισμό hertz , cas κτλ. ? Εαν τα tables της RAM δεν έχουν ρυθμίσεις στα 1333 θα πρέπει να τις βάλω εγώ manual και για να πετύχω τη μέγιστη απόδοση θα θέλει αρκέτο stability testing μέχρι να βρώ τα μικρότερα timings που αντέχει. Αλλιώς λογικά θα δώσει το BIOS μόνο του τιμές που μπορεί να ειναι ότι να'ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα