Kostasspil Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ειναι πιο πικρη η μαυρη, αλλα οσες φορες παραγγελνω καφε με μαυρη, αναθεμα κι αν τον κανουν οντως με μαυρη. Αλητες, ρουφιανοι, καφεδοποιοι! 1
Flaoutistas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό που λέτε ότι η ζάχαρη τρέφει τα καρκινικά κύτταρα.. ναι ισχύει.. αλλά και ποτέ να μη φάτε ζάχαρη, άμα δημιουργηθεί καρκίνος θα βρει τη γλυκόζη του, δεν έχει ανάγκη απο το να φάτε εσείς ζάχαρη. Χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι η ζάχαρη πρέπει να καταναλώνεται ασταμάτητα.
l337 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν και εδώ και χρόνια όλους τους καφέδες και τα υπόλοιπα ροφήματα τα πίνω σκέτα, όταν παλιότερα έβαζα λίγο ζάχαρη χρησιμοποιούσα αυτήν
TriLoBiTe Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 'Ηθελα να πω ότι αυτή η υγρή μαύρη έχει καλύτερη γεύση για τα γούστα μου αλλά φοβάμαι το σχόλιο του Trilobite. Την προτιμάς υγρή και μαύρη λοιπόν... Σεβαστό, γιατί να πω κάτι; μ' έχετε πάρει με κακό μάτι -.- 1
zio10 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν και εδώ και χρόνια όλους τους καφέδες και τα υπόλοιπα ροφήματα τα πίνω σκέτα, όταν παλιότερα έβαζα λίγο ζάχαρη χρησιμοποιούσα αυτήν Αυτή είναι η πιο ωραία ζάχαρη που έχω δοκιμάσει! Με το κουτάλι την έτρωγα! 3
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Εκτός του ότι είναι φαρμάκι κανονικό, προσωπικά από όταν την έκοψα μείωσα και το αλάτι και το τσιγάρο κατα πολυ ,το φαγητό πια έγινε μια από τις καλύτερες ηδονές και απολαύσεις.
zio10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Στον καφέ δεν έχω θέμα, την έχω κόψει εδώ και πολλά χρόνια. Τα γλυκά όμως με τίποτα...η στέβια και τα λοιπά γλυκαντικά που κυκλοφορούν τελευταία είναι τόσο αθώα όσο λένε;
Flaoutistas Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έφτιαξα τώρα κακάο και έβαλα καστανή ζάχαρη 2 κουταλιές.. δε το λες και γλυκό γλυκό αλλά μαρέσει.. κανονικά βάζω 4 κουταλιές αλλά είπατε ότι είναι πιο γλυκιά.. με 2 καστανη την παλεύω
Stranger-X Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πληροφοριακά τις περισσότερες φορές η μαύρη ζάχαρη που καταναλώνουμε δεν είναι ακατέργαστη. Είναι όχι μια φορά κατεργασμένη όπως η άσπρη, αλλά δύο! Οι "κατασκευαστές", προτιμούν να μετατρέψουν την καφέ ζάχαρη του ζαχαροκάλαμου σε άσπρη, αφαιρώντας τη μελάσα και έπειτα να "ξαναβάλουν" μελάσα σε ποσοστό 5-10% ελεγχόμενα στην άσπρη!Οπότε είναι μύθος ότι η μαύρη είναι καλύτερη από την "ανθυγιεινή" άσπρη ζάχαρη. Ουσιαστικό καλό στην υγεία μας είναι να μειώσουμε την κατανάλωσή της ζάχαρης σε οποιαδήποτε μορφή της... το ίδιο ισχύει και για όλες τις "χημικές" γλυκαντικές ουσίες. Οι υγιεινές εναλλακτικές λύσεις είναι η βιολογική στέβια (που είναι πανάκριβη!) ή το καλό μέλι (όχι από σούπερ-μάρκετ!) 2
the other one Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ναι κι εμένα μου βγάζει πιο πολύ λογική αυτό, αλλιώς γιατί να ναι πιο ακριβή η καστανή.
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτή είναι η πιο ωραία ζάχαρη που έχω δοκιμάσει! Με το κουτάλι την έτρωγα! Γι' αυτήν είχες μιλήσει και στο φραπεδοθρέντ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 1
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Γι' αυτήν είχες μιλήσει και στο φραπεδοθρέντ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ Όντως! Αν την πετύχεις δοκίμασέ τη πάντως!
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Όντως! Αν την πετύχεις δοκίμασέ τη πάντως! χεχεχ την είχα δει πριν καμιά δεκαριά μέρες και λέω να αυτή πρέπει να είναι η ζάχαρη του ζίο, τώρα με το θρεντ του φλάου ήρθε πάλι στην επικαιρότητα και σιγουρεύτηκα οπότε την επόμενη φορά θα την τιμήσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα