Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα έπεσα πάνω στην είδηση ότι η Β. Κορέα έκανε δοκιμή βόμβας υδρογόνου που προκάλεσε σεισμό 5.1 ρίχτερ αλλά και πολλές αντιδράσεις από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, γενικά από όλους.

http://www.protothema.gr/world/article/542255/voreia-korea-kalostimeni-propaganda-i-upotithemeni-dokimi-vomvas-udrogonou/

Η μία εκδοχή είναι αυτή, η άλλη είναι ότι δεν έκαναν πραγματικά δοκιμή, αφού δεν διαθέτουν τέτοιο όπλο, απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός του σεισμού και ανακοίνωσαν για εντυπωσιασμό ότι η βόμβα τους τον προκάλεσε...

Τι συμβαίνει γενικά μ'αυτούς;

Δημοσ.

Σήμερα έπεσα πάνω στην είδηση ότι η Β. Κορέα έκανε δοκιμή βόμβας υδρογόνου που προκάλεσε σεισμό 5.1 ρίχτερ αλλά και πολλές αντιδράσεις από την Ευρώπη, την Ιαπωνία, γενικά από όλους.

http://www.protothema.gr/world/article/542255/voreia-korea-kalostimeni-propaganda-i-upotithemeni-dokimi-vomvas-udrogonou/

Η μία εκδοχή είναι αυτή, η άλλη είναι ότι δεν έκαναν πραγματικά δοκιμή, αφού δεν διαθέτουν τέτοιο όπλο, απλά εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός του σεισμού και ανακοίνωσαν για εντυπωσιασμό ότι η βόμβα τους τον προκάλεσε...

Τι συμβαίνει γενικά μ'αυτούς;

Τι να συμβαινει έχουν εναν τρελο που τους εξουσιαζει και ειναι γενικα επικινδυνος τυπος γιατι δεν ξέρει ουτε απο διπλωματια ουτε απο διεθνεις σχεσεις η χωρα τους βασιζεται καθαρα στις δικες τους δυναμεις και στην αυταρκεια τους απο το 2004 ειναι απομονωμένη.Δεν μπαινεις ετσι μέσα θέλεις άδεια. Αμα κοιμηθεις την ωρα που ο τρελος λεει τις μλκιες του θα σε εκτελεσουν εχει εκτελεσει τοσο κοσμο για πραξεις που στον υπολοιπο ειναι καθημερινές.

Βεβαια δεν έχει τρομοκρατια τους έχει στρατιωτάκια τον υπακουνε τον υμνουνε αμα πάθει κατι κλαινε ολοι μαζι κτλπ κτλπ.

• Like 3
Δημοσ.

Τι να συμβαινει έχουν εναν τρελο που τους εξουσιαζει και ειναι γενικα επικινδυνος τυπος γιατι δεν ξέρει ουτε απο διπλωματια ουτε απο διεθνεις σχεσεις η χωρα τους βασιζεται καθαρα στις δικες τους δυναμεις και στην αυταρκεια τους απο το 2004 ειναι απομονωμένη.Δεν μπαινεις ετσι μέσα θέλεις άδεια. Αμα κοιμηθεις την ωρα που ο τρελος λεει τις μλκιες του θα σε εκτελεσουν εχει εκτελεσει τοσο κοσμο για πραξεις που στον υπολοιπο ειναι καθημερινές.

Ναι οκ αυτά, μέσες άκρες τα ξέρω. Το θέμα είναι αν είναι απειλή για τον υπόλοιπο πλανήτη. Αν απλά κάθονται εκεί μόνοι τους απομονωμένοι και δεν πειράζουν κανένα μικρό (σχετικά) το κακό.

Δημοσ.

Ναι οκ αυτά, μέσες άκρες τα ξέρω. Το θέμα είναι αν είναι απειλή για τον υπόλοιπο πλανήτη. Αν απλά κάθονται εκεί μόνοι τους απομονωμένοι και δεν πειράζουν κανένα μικρό (σχετικά) το κακό.

Κοιταξε να δεις απο οσο εχω δει μπορει να κανω και λαθος βεβαια αυτοι δεν εχουν επεκτατικη πολιτικη οπως πχ οι Αμερικανοι και οι Ρωσοι που αμα αναμειχθεις στα συμφεροντα τους θα σε καταστρεψουν και θα το κανουν μετα να μοιάζει οτι το εκαναν για λογους άμυνας. Πχ οι Ρωσοι τωρα κανουν αυτα που κάνουν με τους Τουρκους επειδη δεν θελουν να περάσει 2ος αγωγος προς την Ευρωπη θελουν να εχουν το μονοπώλιο για να βγάζουν λεφτά αυτοι μονο.

Οι Β.κορεατες ειναι άλλη φάση τωρα καθονται εκει που ειπες ο ηγετης τους δεν θελει πολλα πολλα με τον υπολοιπο κοσμο διοτι θεωρει πως έτσι θα χάσει τον ελεγχο οποτε τους εχει εκει σε μια μαυρη προπαγανδα που το μονο που βλέπουν ειναι κρατικα κανάλια με προπαγάνδα παλι για τον ηγετη τους. Οποτε αν δεν απειλησει κάποιος την εδαφικη της κυριαρχια πιστευω δεν θα έριχναν.

Τρελός γιατί;

Γιατί στο λένε τα δυτικά ΜΜΕ;

Κανει ακραια πράγματα φιλε απο την μια απο την αλλη ο Μακιαβελλι βεβαια ελεγε καλυτερα να σε φοβουνται παρα να σε αγαπουν το φοβο μπορεις να τον ελεγξεις η αγαπη ομως δεν εχει ορια.

• Like 1
Δημοσ.
Κανει ακραια πράγματα φιλε

Πες μου ένα παράδειγμα που να μπορείς να το επιβεβαιώσεις με κάποιο τρόπο

• Like 1
Δημοσ.

Η Β.Κορεα ειναι η μονη ελπιδα για τον πλανητη.Αμολαει 3-4 πυρηνικα,απαντανε οι αλλοι μπαμ μπουμ δεν μενει ανθρωπος ζωντανος, μετα απο μερικα εκατομμυρια χρονια η γη εχει βρει την υγεια της...

• Like 6
Δημοσ.

Η Β.Κορεα ειναι η μονη ελπιδα για τον πλανητη.Αμολαει 3-4 πυρηνικα,απαντανε οι αλλοι μπαμ μπουμ δεν μενει ανθρωπος ζωντανος, μετα απο μερικα εκατομμυρια χρονια η γη εχει βρει την υγεια της...

Ή μήπως θα ξανακάνουμε τα ίδια; :P

(Μπορεί να έχει γίνει ήδη αυτό στο παρελθόν εντωμεταξύ!)

• Like 2
Δημοσ.

Απαραιτητη προυποθεση να μην μεινει ανθρωπος ζωντανος αλλιως θα φτασουμε παλι στο ιδιο σημειο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν εχω στοιχεια οτι ακουω απο τα ΜΜΕ λέω. Μου κανει μεγαλη εντυπωση παντως που τους έχει ολους σουζα.

Δημοσ.

Ο Ζωγράφος είναι, κάνει δοκιμές

• Like 14
Δημοσ.

Αν ήθελε πραγματικά μια Αμερική να αχρηστεύσει το πυρηνικό πρόγραμμα της Β.Κορέας θα το έκανε χωρίς να ανοίξει μύτη όπως έγινε και με το Ιράν. Απλά τυχαίνει να έχει τις πλάτες της Κίνας.

Δημοσ.

Κανει ακραια πράγματα φιλε

Όταν πέθανε ο πατέρας του, "κλαιγανε" όλοι με μαύρο δάκρυ. Όσοι δεν κλαιγανε εκτελεστηκαν! Και μάλιστα έβλεπε video από την κηδεία για να το εξακριβωση! Επίσης το γεγονός ότι στην Β.Κορεα δεν υπάρχει YouTube, Twitter, Facebook κτλ δεν σου λέει κάτι?
  • Like 1
Δημοσ.

Όταν πέθανε ο πατέρας του, "κλαιγανε" όλοι με μαύρο δάκρυ. Όσοι δεν κλαιγανε εκτελεστηκαν! Και μάλιστα έβλεπε video από την κηδεία για να το εξακριβωση! Επίσης το γεγονός ότι στην Β.Κορεα δεν υπάρχει YouTube, Twitter, Facebook κτλ δεν σου λέει κάτι?

Εγω σε μια τέτοια χώρα δεν θα επιβιωνα ουτε ενα 24ωρο.

Λογοι εκτελεσης -> ειπε τρομπα τον ηγετη της χωρας

- ηθελε να κάνει καμακι και μπ00ρδελοτσαρκα :/

σιγουρα θα εχει ρουφιανακια εκει ακομα και σε ενα απλο καφενειο ή σημειο της χωρας για να ξερει ο ηγετης τι γινεται στους δρομους και αν ετοιμαζεται εξεγερση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...