manosj Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θέλω να ρωτήσω και γω για τη συνδρομή αν μπορείς να μπαινεις με το ιδιο account με έναν φιλο σου ... οποιος ξερει να μας πει. Ευχαριστώ μπηκαμε ταυτοχρονα απο το λαπτοπ της κοπελας μου και απο το δικο μου το σταθερο χωρις προβλημα.φανταζομαι δεν γινεται ομως με την basic συνδρομη να παρακολουθουμε ταυτοχρονα.
noah.johnson Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αυτό θέλω να ρωτήσω και γω για τη συνδρομή αν μπορείς να μπαινεις με το ιδιο account με έναν φιλο σου ... οποιος ξερει να μας πει. Ευχαριστώ ναι, ωστόσο δημιουργείς νέα account μέσω της εφαρμογής ή του browser για τον κάθε χρήστη
manosj Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Είναι λιγάκι δύσκολο όπως καταλαβαίνεις να έχει σειρές από premium cable κανάλι (aka συνδρομητικό)... Υποθέτω ότι θα έχει μόνο από μη συνδρομητικά κανάλια και τις δικές του... μου φαινεται καπως περιεργο το γεγονος ομως οτι πχ εχει το Arrow και δεν εχει το Flash, που νομιζω ειναι ιδιο καναλι
abdulah Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Έκανα free trial, ολα οκ, αλλά δε δείχνει περιεχόμενο HD. Ξέρει κανένας κάτι επ' αυτού; Έχω βάλει το data usage σε high.
SpirosKerkyra Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το trial ειναι SD, αναγράφεται στην αρχή. Γίνεται παιδιά να έχουμε κοινό account εγώ και ένας φίλος μου αλλά να ΜΗΝ βλέπουμε ταυτόχρονα; να είμαστε και οι 2 μέσα και να βλέπει τη σειρά Α ο ένας και γω τη σειρά Β;
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μόνο εγώ το βρίσκω κάπως φτωχό; Μήπως ευθύνεται το Trial και για αυτό;
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις να δεις και τις προηγουμενες σεζον απο μια σειρα του ή μονο αυτη που προβαλει τωρα? https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_original_programs_distributed_by_Netflix Δεν τα λες και λιγα, αλλα για 10ευρω νομιζω ειναι καλα.
abdulah Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το trial ειναι SD, αναγράφεται στην αρχή. Που; δεν το βρίσκω
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μπορεις να δεις και τις προηγουμενες σεζον απο μια σειρα του ή μονο αυτη που προβαλει τωρα? Λίγο που τσέκαρα, δίνει επιλογή για όλους τους κύκλους.
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Λίγο που τσέκαρα, δίνει επιλογή για όλους τους κύκλους. Σε σχεση με το λινκ που ποσταρα, μπορεις να δεις λιγο αν υπαρχει καποια σειρα που δεν προβαλεται? εκτος και αν το προγραμμα ειναι το ιδιο για ολους ανεξαρτητως region
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Σε σχεση με το λινκ που ποσταρα, μπορεις να δεις λιγο αν υπαρχει καποια σειρα που δεν προβαλεται? εκτος και αν το προγραμμα ειναι το ιδιο για ολους ανεξαρτητως region Στα γρήγορα που τσέκαρα, Orange is the new black και House of cards, δεν.
VasKag Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 House of cards οχι? Ισως επειδη το δειχνει o ote tv. Χωρις σειρες κραχτες ομως, πως θα ψηθει (λεμε τωρα) ο ελληνας να γραφτει? edit Τωρα που το ειδα, και το Orange ειναι στον ote
Hal9000 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 http://www.insomnia.gr/topic/595495-%CF%84%CE%BF-netflix-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-129-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B7-%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B5%CF%82/page-1
Προτεινόμενες αναρτήσεις