Προς το περιεχόμενο

Ηρθε το Netflix?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό θέλω να ρωτήσω και γω για τη συνδρομή αν μπορείς να μπαινεις με το ιδιο account με έναν φιλο σου ... οποιος ξερει να μας πει. Ευχαριστώ

μπηκαμε ταυτοχρονα απο το λαπτοπ της κοπελας μου και απο το δικο μου το σταθερο χωρις προβλημα.φανταζομαι δεν γινεται ομως με την basic συνδρομη να παρακολουθουμε ταυτοχρονα.

Δημοσ.

Αυτό θέλω να ρωτήσω και γω για τη συνδρομή αν μπορείς να μπαινεις με το ιδιο account με έναν φιλο σου ... οποιος ξερει να μας πει. Ευχαριστώ

ναι, ωστόσο δημιουργείς νέα account μέσω της εφαρμογής ή του browser για τον κάθε χρήστη

Δημοσ.

Είναι λιγάκι δύσκολο όπως καταλαβαίνεις να έχει σειρές από premium cable κανάλι (aka συνδρομητικό)...

Υποθέτω ότι θα έχει μόνο από μη συνδρομητικά κανάλια και τις δικές του...

μου φαινεται καπως περιεργο το γεγονος ομως οτι πχ εχει το Arrow και δεν εχει το Flash, που νομιζω ειναι ιδιο καναλι

Δημοσ.

Το trial ειναι SD, αναγράφεται στην αρχή.

Γίνεται παιδιά να έχουμε κοινό account εγώ και ένας φίλος μου αλλά να ΜΗΝ βλέπουμε ταυτόχρονα; να είμαστε και οι 2 μέσα και να βλέπει τη σειρά Α ο ένας και γω τη σειρά Β; 

Δημοσ.

Μπορεις να δεις και τις προηγουμενες σεζον απο μια σειρα του ή μονο αυτη που προβαλει τωρα?

Λίγο που τσέκαρα, δίνει επιλογή για όλους τους κύκλους.

Δημοσ.

Λίγο που τσέκαρα, δίνει επιλογή για όλους τους κύκλους.

Σε σχεση με το λινκ που ποσταρα, μπορεις να δεις λιγο αν υπαρχει καποια σειρα που δεν προβαλεται? εκτος και αν το προγραμμα ειναι το ιδιο για ολους ανεξαρτητως region

Δημοσ.

Σε σχεση με το λινκ που ποσταρα, μπορεις να δεις λιγο αν υπαρχει καποια σειρα που δεν προβαλεται? εκτος και αν το προγραμμα ειναι το ιδιο για ολους ανεξαρτητως region

Στα γρήγορα που τσέκαρα, Orange is the new black και House of cards, δεν.

Δημοσ.

House of cards οχι? Ισως επειδη το δειχνει o ote tv. Χωρις σειρες κραχτες ομως,  πως θα ψηθει (λεμε τωρα) ο ελληνας να γραφτει?

edit

Τωρα που το ειδα, και το Orange ειναι στον ote

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...