Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Η απλα δεν τη λες πως δεν σε ενδιαφερει ερωτικα γιατι φοβασε την αντιδραση της και το πως θα το παρει ή εχει δραπετευση απο το τρελοκομειο.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιες ώρες είναι που λείπουν μέλη όπως ο freedubus.

Καταβάλλουν όμως φιλότιμες προσπάθειες οι παρόντες.

• Like 1
Δημοσ.

παιδια εχω μια τυπισα η οποια το εχει χαμενο συνεχεια ερχεται και με παρενοχλει,εκανα συστασεισ στην αστυνομια αλλα αυτη το χαβα της,επειδη δεν εχω μια για να παω να ρωτησω δικηγορο ρωταω το εξης:

αν την ωρα που ερθει να με παρενοχληση την καταγραψω με ενα κινητο  και οταν κανω μυνηση για ασφαλιστικα μετρα μπορω να το χρισημοποιησω,εχω σκεφτει να παρω κατι τετοιο

http://spy.gr/krufn-kamera-oe-epitrapezio/

αυτο γνωριζεται αν εχει ισχυ σε δθκαστηριο ή θεωρειται παρανομη βιντεοσκοπηση?

ΦΙΛΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ 

Βλέπε Ταμάμ.

Edited μη φάμε κάνα Μπαν.

FIXED

Δημοσ.

Αν ήταν αξιαγαμητο δεν θα ρωτούσε στο φόρουμ. Μια είναι η λύση. Ετοίμασε το Κλαρκ, βαλτης μια σακουλα και κόψε τιμολόγιο.

• Like 3
Δημοσ.

Το να βιντεοσκοπείς ή να ηχογραφείς κάποιον εν αγνοία του είναι παράνομο. Πήγαινε στην αστυνομία αν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα γιατί αν επιμένει τόσο μπορεί να είναι και καμιά psycho. Μην ανοίγεις πολλά πολλά μαζί της.

• Like 1
Δημοσ.

πες της οτι την συμπαθείς και θες να περνάτε χρόνο μαζί και γιαυτό θες να έρθει να γνωρίσει τα υπόλοιπα μέλη της αίρεσης 

• Like 5
Δημοσ.

Πες της πως είσαι Ινδουιστής, Μουσουλμάνος ή ότι άλλο και ότι θες να γνωρίσεις τους δικούς της.
Επίσης αν δεν έχετε κάνει κάτι να της πεις πως μετά το γάμο όλα αυτά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...