alexandro7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με 200 ευρώ πάντως μην περιμένεις να πάρεις τίποτα της προκοπής. Και επειδή σε αυτά τα λεφτά αποκλείεται να βρεις half-canvassed, κοίτα τουλάχιστον να μην είναι καθόλου συνθετικό. Αν μπορείς να ανέβεις λίγο και αν έχει στην Ελλάδα, κοίτα για Suitsupply. Για τα λεφτά τους μακράν τα πιο τίμια και σίγουρα καλύτερα από κάτι fused Hugo Boss που τα πουλάνε 600 ευρώ. Αν και στην τελική το να σου κάθεται καλά είναι το πιο σημαντικό γι' αυτό δώσε προσοχή εκεί πάνω απ' όλα. τοτε απο το να δωσω 200 και να μην ειναι καλης ποιοτητας καλυτερα να παρω τπτ με κανα 100αρι μαξ τωρα στις εκπτωσεις και οταν εχω αρκετα λεφτα παιρνω με 600 ευρω
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αισιόδο σε βρίσκω ! Και στο factory outlet εχω πετυχει καλες τιμες σε διαφορες μαρκες. τοτε απο το να δωσω 200 και να μην ειναι καλης ποιοτητας καλυτερα να παρω τπτ με κανα 100αρι μαξ τωρα στις εκπτωσεις και οταν εχω αρκετα λεφτα παιρνω με 600 ευρω
HALF EVIL Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Πολλοί παραγνωρίζουν κάποια παράπλευρα στοιχεία που έχουν μεγάλη σημασία. Μπορείς να βρείς ένα κουστούμι των 200€ και αν λόγω καλού σωματότυπου και καλής ραφής , άσχετα αν η ποιότητα του υφάσματος δεν είναι και η καλύτερη να σε δείχνει πολύ καλό. Συνήθως τώρα τα slim fit με στενά πέτα και παντελόνι σε στενή γραμμή, χωρίς πιέτες και στενό παντζάκι ταιριάζουν σε ένα καλό σώμα κανονικό ή λεπτό. Αυτό που χαλάει συνήθως την όλη εικόνα είναι τα παπούτσια . οι κάλτσες, η γραβάτα, το πουκάμισο. Βασικά αξεσουάρ για μια καλή εικόνα. Τι να το κάνω το κουστούμι των 600€ όταν φοριέται με κάτι άθλια παπούτσια ή πουκάμισο με δυό τσέπες και κουμπακια στο γιακά. 1
deesnider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αυτό που χαλάει συνήθως την όλη εικόνα είναι τα παπούτσια . οι κάλτσες, η γραβάτα, το πουκάμισο. Βασικά αξεσουάρ για μια καλή εικόνα. Τι να το κάνω το κουστούμι των 600€ όταν φοριέται με κάτι άθλια παπούτσια ή πουκάμισο με δυό τσέπες και κουμπακια στο γιακά. Βασικά, μάλλον ...κακοπεθερίτιδα σ' έχει χτυπήσει. Γκρίνια, μίρλα και κακομοιριά... ...τι πρόβλημα, δηλαδή, εντοπίζεις στα παρακάτω σύνολα;
xpapias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και απο εμένα Marks and Spencer. Επίσης δες και κανένα Portobello's.
alexandro7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 λοιπον πηγα σημερα μια βολτα απο ερμου μερια να δω τι παιζει...κοιταξα σε zara,mango,berto lucci,massimo dutti και διαπιστωσα οτι απο θεμα τιμης κ ποιοτητας αξιζει απο massimo dutti 140 ευρω σακακι παντελονι λογω εκπτωσεων ενω στα αλλα εχουν 100 ευρω...θα παω και guy laroche να δοκιμασω εκεινο που εχω βαλει στο ματι κ θα δω ποιο απο τα δυο θα παρω!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα