Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Στην εταιρία που δουλεύω για εσωτερική επικοινωνία έχουμε προσωπικά εταιρικά mail. Αυτή η συνομιλία όμως είναι προσωπική ή μπορούν να δουν και 3οι τα mail που στέλνονται. Αν πχ στείλω εγώ προσωπικό mail σε κάποιον ανώτερο μ ή συνάδελφό μπορεί αυτό το mail να το δει και άλλος που δεν του έχει σταλεί? (πχ απο ανώτερα στελέχη)..

Δημοσ.

Καλησπέρα! Στην εταιρία που δουλεύω για εσωτερική επικοινωνία έχουμε προσωπικά εταιρικά mail. Αυτή η συνομιλία όμως είναι προσωπική ή μπορούν να δουν και 3οι τα mail που στέλνονται. Αν πχ στείλω εγώ προσωπικό mail σε κάποιον ανώτερο μ ή συνάδελφό μπορεί αυτό το mail να το δει και άλλος που δεν του έχει σταλεί? (πχ απο ανώτερα στελέχη)..

ο sys admin μόνο που σας παρεχει τα password και γενικά τις υπηρεσίες που χρησιμοποιήτε

Δημοσ.

ο sys admin μόνο που σας παρεχει τα password και γενικά τις υπηρεσίες που χρησιμοποιήτε

Λαμβάνει και αυτός το κάθε mail ή μονο αμα θέλει με το pass μπαίνει?
Δημοσ.

να βλέπει το κάθε mail προφανώς και όχι αλλά μπορεί να έχει πρόσβαση σε ολονών τα mailbox και προφανώς να βλέπει το traffic.

για να δει περιεχόμενο πρέπει να μπεί συγκεκριμένα στο ταχυδρομείο σου ή στο ταχυδρομείο που έχεις στείλει mail.

γιατί τόσο αγχος, τι έστειλες? :P

μην τρελένεσαι πρέπει να είναι ψυχάκιας ο άλλος ώστε χωρίς λόγο να κάθεται και να ψαχουλεύει mails

Δημοσ.

Αυτό έλειπε να μην μπορούσε ή εταιρεία σου να δει τα εμαιλ των υπαλλήλων της, και τα βλέπει και μπορεί να τα χρησιμοποιήσει για διαφόρους λογους, ελπίζω να καταλαβες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ερώτηση! 

Παρατήρισα πως και από το κινητό αλλά και από το PC (windows mail) τα mail που μου εμφανίζει είναι τα 25 τελευταία. Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω αυτό? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...