defacer Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 πάντως δεν το έμαθε ποτέ καμία , δεν μ αρέσει να στεναχωρώ την άλλη, κρίμα είναι .. Για να μη στεναχωρηθούν ε; ε ναι τωρα το να το μάθει ο άλλος δεν ξερω κατά ποσο είναι καλό Καλό για ποιόν; Ένα πράγμα πάντως κατάλαβα.... όταν ο άλλος σε κατηγορεί χωρίς να έχεις κάνει κάτι, σκέφτεσαι, μωρε δεν το κάνω κι όλας; αφου δεν αλλάζει κάτι, αφού τις κατηγορίες ούτως ή άλλως τις τρώω στη μάπα. Μπορείς επίσης να σκεφτείς ότι είναι πολύ καραγκιόζης για να κάθεσαι μαζί του. 1
Mau-Maus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 τέτοια αηδία... που σου ρχετε πραγματικά να πας με άλλον επι τόπου αχαχαχααχ μια φιλη μου παντρεμένη οταν έμαθε οτι την απατάει ο αντρας της έφτιαξε ψεύτικο προφιλ στο φεις , έβαλε φωτο πλατη , χωρις κεφάλι κτλ και ειπε στα ισα ''με κεράτωσαν , οποιος θελει να με βοηθήσει να ανταποδώσω ας στειλει πμ κ εγινε χαμός'' πηγε με δυο αλλά το μετάνιωσε , μαπα το καρπούζι και οι δυο μου είπε , έσβησε το προφιλ και δεν το ξανακάνε ! πήγε με γκόμενους που τις πασαραν οι φιλες της (παντρεμένες και αυτες), εγγυημένη περίπτωση "!! Για να μη στεναχωρηθούν ε; κατα βαθος ειμαι πολυ ευαίσθητος
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αχαχαχααχ μια φιλη μου παντρεμένη οταν έμαθε οτι την απατάει ο αντρας της έφτιαξε ψεύτικο προφιλ στο φεις , έβαλε φωτο πλατη , χωρις κεφάλι κτλ και ειπε στα ισα ''με κεράτωσαν , οποιος θελει να με βοηθήσει να ανταποδώσω ας στειλει πμ κ εγινε χαμός'' πηγε με δυο αλλά το μετάνιωσε , μαπα το καρπούζι και οι δυο μου είπε , έσβησε το προφιλ και δεν το ξανακάνε ! πήγε με γκόμενους που τις πασαραν οι φιλες της (παντρεμένες και αυτες), εγγυημένη περίπτωση "!! κατα βαθος ειμαι πολυ ευαίσθητος Έπρεπε να πέσει στον Ζαφειρη φίλε. Ειχα και εγω εναν τυπο φιλο ψιλοκοψαμε μετα γιατι ενω πηγαινε για γαμο επαιζε και με άλλες και σε κάποια φαση τον ειδα ζεστο και με μια δικια μου γνωστη και λεω οπα μεγάλε δεν θα γμησεις και εμάς. Ποτε δεν του την ειπα βεβαια γιατι δεν ηταν και τύπος που θα σου ελεγε ναι εκανα μλκια θα έβαζε τις φωνες ηταν και νευρικος και φωνακλάς οποτε γμησετα δεν εβγαζες άκρη μαζι του. Πολυ απατεωνας παντως εβγαινε με εναν φιλο μας κοινο και αλλη μια γκομενα και ελεγε πως αμα έσκαγε η γυναικα του θα την πασάριζε στον άλλον διπλα και καλα οτι ειναι δικιά του. Απορω ο άλλος πως το δέχτηκε να κανει τον μλκα στο μεταξύ. ΥΓ Περα απο το χαβαλε παντως και το βιντεάκι δεν αξιζει να γινεις σκουπιδης και να κανεις μλκιες για καμια ανέντιμη γκομενα απλα τη σουτάρεις οπως και καμια κυρια δεν χρειαζεται να γινει πτανα για κανενα μλκα.... φυσικα συγχωρεση δεν προκειται να δοθει. Πρωτα βγαινει η ψυχη και μετά το χουι. Μερικες ομως ρε γμτο πως κοιμουνται έτσι? και καταπινουν πράγματα. Μηπως υποσυνειδητα γουσταρουν που ο δικος τους έχει πέραση σε άλλες? 1
Vapir Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν κερατώνω και δεν πρόκειται ποτέ να κερατώσω γιατι όταν γουστάρω κάποια οι άλλες μου είναι αδιάφορες κ όχι επειδή το θεωρώ σωστό ή λάθος.αν μάθω οτι με κεράτωσε θα της πω με ωραίο τρόπο να εξαφανιστεί όσο έχει χρόνο , "ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10!!!!!!!!!!" XAXAXA , πέρα απο την πλάκα δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσω κάτι τέτοιο και θεωρώ πως η ζωή μας είναι σύντομη για να χαλάσω πολύτιμο χρόνο με κάποια που δεν με εκτιμά ούτε με σέβεται. Αν πάλι την πιάσω να με κερατώνει αυτό είναι μια άλλη περίπτωση , τελείως διαφορετική , που ελπίζω να μην ζήσω ποτέ για το καλό όλων μας
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν κερατώνω και δεν πρόκειται ποτέ να κερατώσω γιατι όταν γουστάρω κάποια οι άλλες μου είναι αδιάφορες κ όχι επειδή το θεωρώ σωστό ή λάθος. αν μάθω οτι με κεράτωσε θα της πω με ωραίο τρόπο να εξαφανιστεί όσο έχει χρόνο , "ΜΕΤΡΑΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 10!!!!!!!!!!" XAXAXA , πέρα απο την πλάκα δεν υπάρχει περίπτωση να συγχωρήσω κάτι τέτοιο και θεωρώ πως η ζωή μας είναι σύντομη για να χαλάσω πολύτιμο χρόνο με κάποια που δεν με εκτιμά ούτε με σέβεται. Αν πάλι την πιάσω να με κερατώνει αυτό είναι μια άλλη περίπτωση , τελείως διαφορετική , που ελπίζω να μην ζήσω ποτέ για το καλό όλων μας Εντάξει μη σκάς. Αρκει να έχεις μαζι σου ένα 20αρικο για να της το αφήσεις. Αμα τρέξει να σε φωνάξει πες της τι? έχω ρέστα? κράτα τα. Δεν πειράζει και δρομο φιλε. Δεν θα αναλωθείς αλλο κτυπάς και φευγεις ουτως ή αλλως για να προβει σε αυτη τη κινηση οτι εξηγηση και να δώσει μετα δεν έχει και ιδιαιτερη αξια. Απο τις πραξεις φαινεται ο άνθρωπος οχι απο τα... white arguments Ο τυπος ενδεχομενως δεν φταιει σε τιποτα για να σε βάλει αυτη να πιαστεις μαζι του μπορει να μην ξέρει καν οτι εχει αγορι ή μπορει να του το ειπε σε φαση "χαχα ναι εχω και εναν μλκα." οποτε αυτος εφοσον δεν σε ξέρει και να μη σε σεβαστει δε τρεχει μονο αν ηταν φιλος σου.
deesnider Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 θα της πω με ωραίο τρόπο να εξαφανιστεί όσο έχει χρόνο ΠΑΝΤΑ με ωραίο τρόπο το λέμε αυτό! 1
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 αχαχαχααχ μια φιλη μου παντρεμένη οταν έμαθε οτι την απατάει ο αντρας της έφτιαξε ψεύτικο προφιλ στο φεις , έβαλε φωτο πλατη , χωρις κεφάλι κτλ και ειπε στα ισα ''με κεράτωσαν , οποιος θελει να με βοηθήσει να ανταποδώσω ας στειλει πμ κ εγινε χαμός'' πηγε με δυο αλλά το μετάνιωσε , μαπα το καρπούζι και οι δυο μου είπε , έσβησε το προφιλ και δεν το ξανακάνε ! πήγε με γκόμενους που τις πασαραν οι φιλες της (παντρεμένες και αυτες), εγγυημένη περίπτωση "!! πήρε όλη την Ελλάδα ένα πραγμα Καλό για ποιόν; Αν θέλει να μείνει με τον αλλον ακόμα κι αν έχει μάθει οτι έχει φάει κέρατο καλύτερα να μη το μάθει ποτέ.. από την άλλη παλι θα την/τον απελευθερώσει για να βγάλει κι αυτός τα αποθωμενα του. Κι εγώ αν μάθω οτι με κεράτωσε ο άλλος το ιδιο θα κάνω κι εγώ. Πάντως αυτό που κατά την άποψη μου δε συγχωρείται και φεύγεις οπωσδήποτε ειναι η παράλληλη σχεση
GoDRiC- Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αλλοι θεωρουν κ το φλερτ, αλλοι ακομα κ το οφθαλμολουτρο ααα... δεν ειναι εε;
Big Boss Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 προδοσία=θάνατος και δεν το εννοώ μεταφορικά......
groot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 προδοσία=θάνατος και δεν το εννοώ μεταφορικά...... Δηλαδή, με προδοσία πεθαίνει ένας ζωντανός οργανισμός; Θηλαστικό; Ερπετό; Τι;
NinjaMan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η απιστια χρειαζεται και ανανεωνει την ψυχολογια μας. Γενικα συμφωνω με αποψεις spect kai defacer διοτι αργα ή γρηγορα ενα ζευγαρι βαριεται ο ενας τον αλλο στο κρεβατι και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι μια ζωη την εχουμε και αν δεν γινουμε πιο δεκτικοι/μαλακοι σε καποια πραγματα δεν προκειται να χορτασουμε απο εμπειριες. Πχ ενω για εμενα απαγορευονται τα ομαδικα οργια και το πρωκτικο σεξ ειμαι υπερ του να ανταλλαξεις την κοπελα/γυναικα σου με καποιον αλλο που ξερεις οτι ειναι καθαρος και δεν θα την χτυπησει κατα την διαρκεια του σεξ (swinging). Ειμαι υπερ επισης του να ειμαστε ζευγαρι και να ξερουμε τι εραστες εχει ο καθενας μας και ποιοι ειναι. Ισως να ειναι η ανασφαλεια, ισως το οτι δεν ειμαι πολυ εμπειρος ακομη αλλα κυριως φταιει το οτι αν "δεθω" με καποια ερωτικα δεν μου ειναι ευκολο μετα να "ξεδεθω" και να προχωρησω στην επομενη σαν να μη συμβαινει τιποτα και γι'αυτο εχω αυτες τις αποψεις. Αυτο που με χαλαει ειναι πως ειμαι και καλο παιδι ρε γαμωτο και σεβομαι τις γυναικες αλλα επισης γνωριζω οτι καποιος με μεγαλυτερο μαδερι/πορτοφολι ή ωραιοτερη μουρη μπορει να μου τις "φαει" και για αυτο συμπεριφερομαι ετσι, δεν αντεχω αλλο φορτο στην ζωη μου και φοβαμαι μην πληγωθω. Επισης οι αντρες μπορει να εχουν την ομορφοτερη, καλυτερη κοπελα διπλα τους αλλα μολις χορτασουν σεξ να πανε με μια "μετρια" απλα και μονο για να ξεδωσουν. Τελος να επισημανω οτι μπορει καποιος που ειναι παλαιων αρχων να οδηγηθει οχι μονο σε ξυλο αλλα και σε φονο. Πχ ενας ναυτικος που λειπει για μηνες απο το σπιτι του τι προσδοκιες μπορει να εχει..; Γενικα τα εγκληματα παθους με φοβιζουν πολυ για αυτο ειναι μεγαλο θεμα το πως παρουσιαζεσαι στον αλλο πριν σε γνωρισει και τι ζηταει ο αλλος απο εσενα για να συνεχισετε να ειστε μαζι.
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δε νομίζω ότι ο spect και ο defacer συμφωνούν ακριβώς μαζί σου αλλά ας πουν αυτοί...
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η απιστια χρειαζεται και ανανεωνει την ψυχολογια μας. Γενικα συμφωνω με αποψεις spect kai defacer διοτι αργα ή γρηγορα ενα ζευγαρι βαριεται ο ενας τον αλλο στο κρεβατι και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι μια ζωη την εχουμε και αν δεν γινουμε πιο δεκτικοι/μαλακοι σε καποια πραγματα δεν προκειται να χορτασουμε απο εμπειριες. Πχ ενω για εμενα απαγορευονται τα ομαδικα οργια και το πρωκτικο σεξ ειμαι υπερ του να ανταλλαξεις την κοπελα/γυναικα σου με καποιον αλλο που ξερεις οτι ειναι καθαρος και δεν θα την χτυπησει κατα την διαρκεια του σεξ (swinging). Ειμαι υπερ επισης του να ειμαστε ζευγαρι και να ξερουμε τι εραστες εχει ο καθενας μας και ποιοι ειναι. Ισως να ειναι η ανασφαλεια, ισως το οτι δεν ειμαι πολυ εμπειρος ακομη αλλα κυριως φταιει το οτι αν "δεθω" με καποια ερωτικα δεν μου ειναι ευκολο μετα να "ξεδεθω" και να προχωρησω στην επομενη σαν να μη συμβαινει τιποτα και γι'αυτο εχω αυτες τις αποψεις. Αυτο που με χαλαει ειναι πως ειμαι και καλο παιδι ρε γαμωτο και σεβομαι τις γυναικες αλλα επισης γνωριζω οτι καποιος με μεγαλυτερο μαδερι/πορτοφολι ή ωραιοτερη μουρη μπορει να μου τις "φαει" και για αυτο συμπεριφερομαι ετσι, δεν αντεχω αλλο φορτο στην ζωη μου και φοβαμαι μην πληγωθω. Επισης οι αντρες μπορει να εχουν την ομορφοτερη, καλυτερη κοπελα διπλα τους αλλα μολις χορτασουν σεξ να πανε με μια "μετρια" απλα και μονο για να ξεδωσουν. Τελος να επισημανω οτι μπορει καποιος που ειναι παλαιων αρχων να οδηγηθει οχι μονο σε ξυλο αλλα και σε φονο. Πχ ενας ναυτικος που λειπει για μηνες απο το σπιτι του τι προσδοκιες μπορει να εχει..; Γενικα τα εγκληματα παθους με φοβιζουν πολυ για αυτο ειναι μεγαλο θεμα το πως παρουσιαζεσαι στον αλλο πριν σε γνωρισει και τι ζηταει ο αλλος απο εσενα για να συνεχισετε να ειστε μαζι. Το swinging δεν ειναι απιστια(ειναι ερωτικο βιτσιο),γιατι γινεται κατοπιν συμφωνιας και των 2.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι και γενικως στα οργια δεν εχουν παρατηρηθει εγκληματα παθους...ολα συμφωνημενα ειναι 1
zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ναι και γενικως στα οργια δεν εχουν παρατηρηθει εγκληματα παθους...ολα συμφωνημενα ειναι - Θα σε απατήσω σε όργιο - Κι εγώ - Οκ πάμε μαζί! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις