Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εδω θα διαφωνήσω, εχει να κανει και με τον ανθρωπο που εχεις απεναντι σου..βιωματα, τα θελω, επιθυμιες ολα ειναι ρευστα και μεταβάλλονται.

Ολα στο προγραμμα ειναι και θεωρω οτι η ευθυνη ειναι μοιρασμενη.

• Like 1
Δημοσ.

Σε πολλη υποληψη την εχετε την εννοια της σχεσης μερικοι,η πραγματικοτητα ειναι συνηθως τοσο "σκληρη" για τους "ρομαντικους" που τηνει στο απειρο,αν δεν φατε κερατο θα φατε μιζερια,αδιαφορια κοκ,απλα καθημερινα πραγματα οταν στανιαρει ενας απο τους δυο απο τα μελια.

Ποτε θα γνωρισουμε καμια σοβαρη που να μη κανει μλκιες και να μπορουμε να την εμπιστευτουμε ρε φιλε? περα απο το χαβαλε

Δημοσ.

Η απιστια χρειαζεται και ανανεωνει την ψυχολογια μας. Γενικα συμφωνω με αποψεις spect kai defacer διοτι αργα ή γρηγορα ενα ζευγαρι βαριεται ο ενας τον αλλο στο κρεβατι και πρεπει επιτελους να καταλαβουμε οτι μια ζωη την εχουμε και αν δεν γινουμε πιο δεκτικοι/μαλακοι σε καποια πραγματα δεν προκειται να χορτασουμε απο εμπειριες. Πχ ενω για εμενα απαγορευονται τα ομαδικα οργια και το πρωκτικο σεξ ειμαι υπερ του να ανταλλαξεις την κοπελα/γυναικα σου με καποιον αλλο που ξερεις οτι ειναι καθαρος και δεν θα την χτυπησει κατα την διαρκεια του σεξ (swinging). Ειμαι υπερ επισης του να ειμαστε ζευγαρι και να ξερουμε τι εραστες εχει ο καθενας μας και ποιοι ειναι. Ισως να ειναι η ανασφαλεια, ισως το οτι δεν ειμαι πολυ εμπειρος ακομη αλλα κυριως φταιει το οτι αν "δεθω" με καποια ερωτικα δεν μου ειναι ευκολο μετα να "ξεδεθω" και να προχωρησω στην επομενη σαν να μη συμβαινει τιποτα και γι'αυτο εχω αυτες τις αποψεις.

Αυτο που με χαλαει ειναι πως ειμαι και καλο παιδι ρε γαμωτο και σεβομαι τις γυναικες αλλα επισης γνωριζω οτι καποιος με μεγαλυτερο μαδερι/πορτοφολι ή ωραιοτερη μουρη μπορει να μου τις "φαει" και για αυτο συμπεριφερομαι ετσι, δεν αντεχω αλλο φορτο στην ζωη μου και φοβαμαι μην πληγωθω. Επισης οι αντρες μπορει να εχουν την ομορφοτερη, καλυτερη κοπελα διπλα τους αλλα μολις χορτασουν σεξ να πανε με μια "μετρια" απλα και μονο για να ξεδωσουν. Τελος να επισημανω οτι μπορει καποιος που ειναι παλαιων αρχων να οδηγηθει οχι μονο σε ξυλο αλλα και σε φονο. Πχ ενας ναυτικος που λειπει για μηνες απο το σπιτι του τι προσδοκιες μπορει να εχει..; Γενικα τα εγκληματα παθους με φοβιζουν πολυ για αυτο ειναι μεγαλο θεμα το πως παρουσιαζεσαι στον αλλο πριν σε γνωρισει και τι ζηταει ο αλλος απο εσενα για να συνεχισετε να ειστε μαζι.

Αυτο με το swinging δε μπορω να το νιωσω με τπτ, σχεση φρισμπυ,εκτος και αν παιζουν τπτ φραγκα στη μεση και αφου την κανεις πασα σε κανα ταγμα τη θες μετα πισω ανανεωμενη...λολ.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιτα οταν αφηνεις μια σχεση , ειδικα μακροχρονια να κανει "κοιλια" , αν δεν κανεις πραγματα , αν δεν της δωσεις λιγη ζωη ,μπορει να επελθει και η αδιαφορια,η μιζερια και το κερατο. Ολες οι σχεσεις κανουν κοιλια εκει ειναι η μαγκια να την κρατησεις αν το θες και αν εχεις ακομα να δωσεις. Γιατι υπαρχουν και οι περιπτωσεις που μια σχεση εχει κανει τον κυκλο της..το για παντα ειναι και λιγο ουτοπικο.

Δημοσ.

Ποτε θα γνωρισουμε καμια σοβαρη που να μη κανει μλκιες και να μπορουμε να την εμπιστευτουμε ρε φιλε? περα απο το χαβαλε

Εγω προσωπικα εχω γνωρισει,αλλα δεν ειναι το παν η σοβαροτητα για να παει το γραμμα μακρια,δεν ειναι μονο αυτο σημαντικο για να μεινεις με τον αλλο,τουλαχιστο οχι για μενα.

Δημοσ.

Για ανοιξτε τα ουισκια ! :P

Εχω παλι να σου αποδειξω το αντιθετο, το για παντα και το ποτε ειναι βαριες λεξεις ΑΛΛΑ οταν φευγει απο τον αλλον ο ερωτας & η αγαπη καλο ειναι να το λεει και να το ληγει παρα να κοροιδευει τον αλλον και να κραταει μια σχεση απο συνηθεια και μεχρι να βρεθει κατι αλλο. Εγωισμος σε ολο το μεγαλειο !

Κοιτα οταν αφηνεις μια σχεση , ειδικα μακροχρονια να κανει "κοιλια" , αν δεν κανεις πραγματα , αν δεν της δωσεις λιγη ζωη ,μπορει να επελθει και η αδιαφορια,η μιζερια και το κερατο. Ολες οι σχεσεις κανουν κοιλια εκει ειναι η μαγκια να την κρατησεις αν το θες και αν εχεις ακομα να δωσεις. Γιατι υπαρχουν και οι περιπτωσεις που μια σχεση εχει κανει τον κυκλο της..το για παντα ειναι και λιγο ουτοπικο.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω προσωπικα εχω γνωρισει,αλλα δεν ειναι το παν η σοβαροτητα για να παει το γραμμα μακρια,δεν ειναι μονο αυτο σημαντικο για να μεινεις με τον αλλο,τουλαχιστο οχι για μενα.

Τι αλλο ειναι κατα την γνωμη σου φιλε?

Δημοσ.

Για ανοιξτε τα ουισκια ! :P

Εχω παλι να σου αποδειξω το αντιθετο, το για παντα και το ποτε ειναι βαριες λεξεις ΑΛΛΑ οταν φευγει απο τον αλλον ο ερωτας & η αγαπη καλο ειναι να το λεει και να το ληγει παρα να κοροιδευει τον αλλον και να κραταει μια σχεση απο συνηθεια και μεχρι να βρεθει κατι αλλο. Εγωισμος σε ολο το μεγαλειο !

Συμφωνω απολυτα μαζι σου..Δικη μου παραλειψη να το γραψω αυτο .

• Like 1
Δημοσ.

Παντως θα πέσει γερη σφαλιάρα αμα ανοιχτεις σε κάποια και μετα μαθεις οτι στην έκανε. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.

Η λυση ειναι ειτε να γινεις χοντροπετσος (δυσκολο πρακτικα) ειτε να τις φιλτραρεις μεχρι αηδιας οπως κανω εγω και αν δεν σου κανουν να ληγει νωρις ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Δημοσ.

Τι αλλο ειναι κατα την γνωμη σου φιλε?

Συμβατοτητα και οχι αποδοχη η συμβιβασμος σε πολλαπλα επιπεδα,οτιδηποτε αλλο ειναι εμπειρια. :D Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ να μενω μονος μου,οποτε αν δεν κατσει η πενταστερη σχεση δεν χαλαω την ζαχαρενια μου,δοκιμασα 3-4 φορες,απλα δε μπορω,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι,αλλοι μπορει να μπορουν να συμβιβαστουν με καποια πραγματα προκειμενου να ειναι με καποιον να βασιζονται πανω του,δε θα το κρινω εγω αυτο,ουτε θα το κατακρινω,ειναι τι χρειαζεται ο καθενας για να την παλευει στη ζωη του.

Δημοσ.

Παντως θα πέσει γερη σφαλιάρα αμα ανοιχτεις σε κάποια και μετα μαθεις οτι στην έκανε. Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω.

Η λυση ειναι ειτε να γινεις χοντροπετσος (δυσκολο πρακτικα) ειτε να τις φιλτραρεις μεχρι αηδιας οπως κανω εγω και αν δεν σου κανουν να ληγει νωρις ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.

Δεν υπαρχει χειροτερο απο το κερατο οταν εχεις επενδυσει στον αλλον συναισθηματικα..Απο την αλλη να φιλτραρεις τον αλλον δεν γινεται..Ολα ρισκο ειναι και δεν μπορεις να ξεκινας μια γνωριμια προκατειλημμενα.

• Like 1
Δημοσ.

Μεγαλη κουβεντα και η προκατάληψη, ολα τα βιωματα μας λειτουργουν ως αμυνα οποτε πρεπει να υπαρχει ως ενα βαθμο. Το θεμα ειναι να εχεις ξεπερασει μια σχεση να εχεις παρει το μαθημα σου και να χρησιμοποιεις τα μαθηματα σου ως προς όφελος δικο σου και της νεας σχεσης. Αν ομως πεσεις σε μια σχεση χωρις να εχεις λυσει τα θεματα σου, ολα αυτα τα βιωματα/μαθηματα θα λειτουργησουν αντιθετα..ως αντιδραση κυριως και θα περασει γερο κουπι ο επομενος/η

• Like 1
Δημοσ.

Συμβατοτητα και οχι αποδοχη η συμβιβασμος σε πολλαπλα επιπεδα,οτιδηποτε αλλο ειναι εμπειρια. :D Εμενα προσωπικα μου αρεσει πολυ να μενω μονος μου,οποτε αν δεν κατσει η πενταστερη σχεση δεν χαλαω την ζαχαρενια μου,δοκιμασα 3-4 φορες,απλα δε μπορω,δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ετσι,αλλοι μπορει να μπορουν να συμβιβαστουν με καποια πραγματα προκειμενου να ειναι με καποιον να βασιζονται πανω του,δε θα το κρινω εγω αυτο,ουτε θα το κατακρινω,ειναι τι χρειαζεται ο καθενας για να την παλευει στη ζωη του.

Να συμβιβαστεις ομως με την ιδεα του κερατου πάει πολυ φιλε :S

Δεν υπαρχει χειροτερο απο το κερατο οταν εχεις επενδυσει στον αλλον συναισθηματικα..Απο την αλλη να φιλτραρεις τον αλλον δεν γινεται..Ολα ρισκο ειναι και δεν μπορεις να ξεκινας μια γνωριμια προκατειλημμενα.

Το κανεις με τροπο εννοειται. Πχ εγω βρηκα το προβλημα σε αυτη που ειχα γνωρισει το καλοκαιρι οταν της ειπα οτι δεν μπορω μια μέρα να πάμε εκδρομη και δεν το δέχτηκε. Οπως καταλαβαινεις ειναι παραλογο να περιμένει κάποια να δεχομαι πράγματα εγω αλλα οχι αυτη. Δεν θα συνενοηθουμε ετσι.

Επισης ενα αλλο σημαντικο προβλημα δεν με γνωρισε στις φιλες της. Πραγμα που σημαινει οτι δεν ήθελε να μάθω πράγματα ή επειδη δεν το εβλεπε σοβαρα απο την αρχη δεν ηθελε να με γνωρισει σε αυτες.

• Like 2
Δημοσ.

Ολα στο προγραμμα ειναι και θεωρω οτι η ευθυνη ειναι μοιρασμενη.

Έχεις δίκιο.

Σε ένα χωρισμό φταίνε και οι δυο.

Και αυτή και η μάνα της.

• Like 6
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...