zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Εισαι και λιγο κλαψας devil ομως ε? Δεν ειν'καλο αυτο κουραζει! Φυλάγεται το παιδί! 2
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελίδες. Αλλα απο την στιγμη που η γυναικα μου, καθεται περιποιείται τον εαυτο της, γινεται ομορφη για αλλον ανδρα, για μενα χαρισμα του. Ποτε δεν θα ξανανοιωσει αυτη αυτο που ενιωθε για μενα, ουτε εγω γι αυτη. Το ηπια, δεν ηξερα τι εκανα, εσενα θελω, να τα πει στους γονεις της που θα απολογηθεί.
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φυλάγεται το παιδί! Tο ξερεις που οσο πιο πολυ φυλαγεσαι τοσο πιο πολυ την τρως την ζημια ε? 1
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φυλάγεται το παιδί! Φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισά. 1
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελίδες. Αλλα απο την στιγμη που η γυναικα μου, καθεται περιποιείται τον εαυτο της, γινεται ομορφη για αλλον ανδρα, για μενα χαρισμα του. Ποτε δεν θα ξανανοιωσει αυτη αυτο που ενιωθε για μενα, ουτε εγω γι αυτη. Το ηπια, δεν ηξερα τι εκανα, εσενα θελω, να τα πει στους γονεις της που θα απολογηθεί. Ξέρω αρκετές που έχουν παντρευτεί χωρίς να νιώθουν τίποτα.Επίσης από κολλητές εμπειρίες ξέρω παραπάνω από 1 περιπτώσεις που η μάνα δεν γούσταρε το γαμπρό και έκανε τα πάντα να τους χωρίσει, Όποτε και να γυρίσει πίσω, Κλάιν που λέτε και εσείς οι νέοι,
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για ποιο λογο να μενεις με καποιον που σε εχει απατησει? Την κολοκυθια θα παιζετε,για εκδικηση θα αλληλοπηδιεστε? υποτιθεται οτι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και θέλετε να μείνετε μαζι. αν ωστόσο μάθεις οτι σε απάτησε, και σου τυχει κι εσένα μια φορά βγάζεις το άχτι σου και πατσίζεις και απο κει και πέρα συνεχιζετε ξέρω πάντως κανα δυο γνωστές που απάτησαν το τότε φίλο τους, ιδίως η μια είναι τόσο καλά με τον άλλον που θα ήταν αμαρτία να του το είχε πει. Έχουν παντρευτεί έχουν κάνει και παιδιά και ειναι φτιαγμένο ο ενας για τον άλλον θα ήταν πραγματικά εγκληματικό να μην ειναι μαζι αυτοι οι άνθρωποι γι'αυτο λέω οτι δεν αξιζει να το μαθει ο άλλος αν κάποια στιγμή έγινε και μια μαλακία Δεν μπορεσα να διαβασω ολες τις σελίδες. Αλλα απο την στιγμη που η γυναικα μου, καθεται περιποιείται τον εαυτο της, γινεται ομορφη για αλλον ανδρα, για μενα χαρισμα του. Ποτε δεν θα ξανανοιωσει αυτη αυτο που ενιωθε για μενα, ουτε εγω γι αυτη. Το ηπια, δεν ηξερα τι εκανα, εσενα θελω, να τα πει στους γονεις της που θα απολογηθεί. αρα δεν απατάς κι εσύ
Anastazio Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισά. Δε κανει ρε μαν να φυλαγεσαι!Στην πρωτη "γριπη" θα την ακουσεις ακουσεις στερεοφωνικα,αντε καλο βραδυ,over and out να ουμ!
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Οσο πανε και πληθαίνουν οι ιστοριες. Κανονιστε να βγουμε και γνωστοι στο τελος. ο.Ο 1
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αν όμως ο άλλος ή άλλη ειναι μια σκρόφα ή ένας μαλάκας που όχι μονο κάποια στιγμή απάτησε το δικο της και μετά του κάνει και τη ζωη πατίνι με τις ζήλιες της ή με την κακή της συμπεριφορά... αυτηνής της αξίζει πόδι και ξεφτιλα
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και γω; γιατι ειχες αλλη αποψη; μενω σε μια ...
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ρε συ Stavi τι λες ; τι δεν κατάλαβες; Και γω; γιατι ειχες αλλη αποψη; μενω σε μια ... οχι τι άλλη άποψη να έχω σε ρωτάω
anwnymh29 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 υποτιθεται οτι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και θέλετε να μείνετε μαζι. αν ωστόσο μάθεις οτι σε απάτησε, και σου τυχει κι εσένα μια φορά βγάζεις το άχτι σου και πατσίζεις και απο κει και πέρα συνεχιζετε ξέρω πάντως κανα δυο γνωστές που απάτησαν το τότε φίλο τους, ιδίως η μια είναι τόσο καλά με τον άλλον που θα ήταν αμαρτία να του το είχε πει. Έχουν παντρευτεί έχουν κάνει και παιδιά και ειναι φτιαγμένο ο ενας για τον άλλον θα ήταν πραγματικά εγκληματικό να μην ειναι μαζι αυτοι οι άνθρωποι γι'αυτο λέω οτι δεν αξιζει να το μαθει ο άλλος αν κάποια στιγμή έγινε και μια μαλακία Δεν θελω να ειμαι ισοπεδωτικη...αλλα η φιλη σου θα το ξανακανει..Εγω ρε παιδι μου θα ενιωθα απιστευτες τυψεις. Οταν το θεωρεις κατι ελαφρυ αυτο,μια μαλακια..θα το ξανακανεις!Διοτι τι ειναι μωρε μια μαλακια ακομα?
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 ξέρω πάντως κανα δυο γνωστές που απάτησαν το τότε φίλο τους, ιδίως η μια είναι τόσο καλά με τον άλλον που θα ήταν αμαρτία να του το είχε πει. Έχουν παντρευτεί έχουν κάνει και παιδιά και ειναι φτιαγμένο ο ενας για τον άλλον θα ήταν πραγματικά εγκληματικό να μην ειναι μαζι αυτοι οι άνθρωποι γι'αυτο λέω οτι δεν αξιζει να το μαθει ο άλλος αν κάποια στιγμή έγινε και μια μαλακία Παντως το μελλον τους δεν θα ειναι και ιδιαιτερα μυστηριωδες ε ? Αυτος θα ειναι το ''καλο παιδι'' (μεχρι αποδειξεως του εναντιου) και αυτη η στερημενη νοικοκυρα που θα αναπληρωνει τα χαμενα χρονια στην αγκαλια περιστασιακων εραστων
agamoi-thytai Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 υποτιθεται οτι υπάρχει αγάπη μεταξύ σας και θέλετε να μείνετε μαζι. αν ωστόσο μάθεις οτι σε απάτησε, και σου τυχει κι εσένα μια φορά βγάζεις το άχτι σου και πατσίζεις και απο κει και πέρα συνεχιζετε ξέρω πάντως κανα δυο γνωστές που απάτησαν το τότε φίλο τους, ιδίως η μια είναι τόσο καλά με τον άλλον που θα ήταν αμαρτία να του το είχε πει. Έχουν παντρευτεί έχουν κάνει και παιδιά και ειναι φτιαγμένο ο ενας για τον άλλον θα ήταν πραγματικά εγκληματικό να μην ειναι μαζι αυτοι οι άνθρωποι γι'αυτο λέω οτι δεν αξιζει να το μαθει ο άλλος αν κάποια στιγμή έγινε και μια μαλακία αρα δεν απατάς κι εσύ Αν θες σε παρακαλώ ξαναδιάβασε τι έγραψες.Δεν γίνεται, θα το καταλάβεις κάποια στιγμή αν όχι με την πρώτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις