Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αμα βαριεσαι φευγεις.. εσυ πως θα αντιδρουσες σε κερατο? Θα συνεχιζες την σχεση?

δεν ξέρω

αν ήταν κάτι καινούργιο θα εφευγα αλλα αν είχαμε παιδιά και αν ημασταν χρονια μαζί; και αν τον αγαπούσα; και αν με αγαπουσε; κι αν ειχαμε στήσει μια ολοκληρη ζωή μαζί; μια οικογένεια; ένα σπίτι και πάνω όλα, αν επρεπε να βάλω την ευτυχία των παιδιών μου πανω απο όλα;

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τουλαχιστον ξερετε να κρυβεστε ?   :-D

Η θα πεσετε στην λουμπα να αλλαξετε συμπεριφορα ?

Ασχετα με την σταβι που δεν θελω να την θιξω προφανως περα απο τη πλακα και με βάση αυτα που ειπαν και τα παιδια πριν ναι αμα φυλαγεσαι παρα πολυ εισαι τρομπας ωστοσο το παιχνιδι εχει κανονες και ειναι σκληρο οποτε αμα δεν πηρες χαμπαρι την άλλη πριν στην κάνει δεν πειραζει συνεχιζεις παρακατω!

Το μυστικο ειναι να τις παιρνεις χαμπαρι πριν στην κάνουν τυπε :-D

Δημοσ.

δεν ξέρω

αν ήταν κάτι καινούργιο θα εφευγα αλλα αν είχαμε παιδιά και αν ημασταν χρονια μαζί; και αν τον αγαπούσα; και αν με αγαπουσε; κι αν ειχαμε στήσει μια ολοκληρη ζωή μαζί; μια οικογένεια; ένα σπίτι και πάνω όλα, αν επρεπε να βάλω την ευτυχία των παιδιών μου πανω απο όλα;

Βαζεις απο μονη σου ερωτηματικο..Το οτι μπορει να ανεχτεις το κερατο λογω συνθηκων δεν σημαινει οτι η σχεση αυτη συνεχιζει να ειναι υγιης.

Δημοσ.

Τουλαχιστον ξερετε να κρυβεστε ?   :-D

Η θα πεσετε στην λουμπα του να αλλαξετε συμπεριφορα ?

meaning?

ολοι εσείς που έχετε αντιρρήσεις είστε σίγουροι οτι μετά απο πολλά χρόνια γάμου δε θα έχετε βαρεθεί το σεξ με τον αλλον;

τα αυτονόητα λεω νομίζω

Δημοσ.

Ασχετα με την σταβι που δεν θελω να την θιξω προφανως περα απο τη πλακα και με βάση αυτα που ειπαν και τα παιδια πριν ναι αμα φυλαγεσαι παρα πολυ εισαι τρομπας ωστοσο το παιχνιδι εχει κανονες και ειναι σκληρο οποτε αμα δεν πηρες χαμπαρι την άλλη πριν στην κάνει δεν πειραζει συνεχιζεις παρακατω!

Και που να μεγαλωνεις το παιδι ενος αλλου.. :-D

Τι να εκανα αγαπη μου ? (20 χρονια μετα ,τυχαια αποκαλυψη ). Βαριομουνα...  :-D

Δημοσ.

Βαζεις απο μονη σου ερωτηματικο..Το οτι μπορει να ανεχτεις το κερατο λογω συνθηκων δεν σημαινει οτι η σχεση αυτη συνεχιζει να ειναι υγιης.

φυσικά βάζω ερωτηματικό

και φυσικά και πληγώνεσαι οσο δεν πάει, αλλα τα βάζεις σε μια ζυγαρια και βλέπεις

επίσης οταν λέμε κερατο εννοούμε για ένα one night stand δεν εννοούμε παράλληλη σχέση... εκεί φεύγεις

για μένα αυτό είναι το πιο γλοιώδες που μπορείς να κανεις στον άλλον

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι το ιδιο ρε συ να έχεις σχέση και να είσαι παντρεμένος ήδη 10 χρόνια με παιδιά

όταν έχεις σχέση και είσαι με τον άλλον μόνο κανά δυο χρόνια και είσαι και πιο μικρός μπορεί να γίνει, αλλά δεν πιστεύω οτι θα το κάνεις απαραίτητα και όταν πλέον με τον άλλον έχετε γίνει ενα κι έχετε οικογένεια

εγώ πάλι πιστεύω οτι δεν εισαστε παντρεμένοι

και δεν τρώτε το ίδιο φαγητό 15 χρόνια

δεν υποστηρίζω οτι πρέπει να απατάμε, ίσα ίσα, αλλά πιστεύω ότι όλοι το θέλουν και όταν λέμε όλοι εννοούμε όλοι

Κάποιες φορές δεν έχει σημασία μόνο τι θέλουμε, ούτε πρέπει να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε.

Δημοσ.

Stavi δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε , όσο κι αν προσπάθησα.

Η ψυχίατρος μου λέει πως δεν βοηθώ τους άλλους και δεν γίνομαι κατανοητός όσο χρειάζεται.

Δημοσ.

Και που να μεγαλωνεις το παιδι ενος αλλου.. :-D

Τι να εκανα αγαπη μου ? (20 χρονια μετα ,τυχαια αποκαλυψη ). Βαριομουνα...  :-D

Θυμαμαι παλιά ενας ειχε πει σε κάποιον που παντρευτηκε "συγχαρητηρια αναβαθμιστηκες!" δηλαδη λεει αυτος? απο ερασιτεχνης εγινες επαγγελματιας κερατάς!!! χαχαχα του το ειπε μεσω ιντερνετ βεβαια!!!

Κάποιες φορές δεν έχει σημασία μόνο τι θέλουμε, ούτε πρέπει να κάνουμε πάντα αυτό που θέλουμε.

σοφε γεροντα :P

• Like 1
Δημοσ.

Θυμαμαι παλιά ενας ειχε πει σε κάποιον που παντρευτηκε "συγχαρητηρια αναβαθμιστηκες!" δηλαδη λεει αυτος? απο ερασιτεχνης εγινες επαγγελματιας κερατάς!!! χαχαχα του το ειπε μεσω ιντερνετ βεβαια!!!

σοφε γεροντα :P

Μεγάλη σοφία όντως! :P :D

Δημοσ.

φυσικά βάζω ερωτηματικό

και φυσικά και πληγώνεσαι οσο δεν πάει, αλλα τα βάζεις σε μια ζυγαρια και βλέπεις

επίσης οταν λέμε κερατο εννοούμε για ένα one night stand δεν εννοούμε παράλληλη σχέση... εκεί φεύγεις

για μένα αυτό είναι το πιο γλοιώδες που μπορείς να κανεις στον άλλον

Καθε λιμανι και καημος το λοιπον.. δεν ξερω ρε stavi δεν θα το ανεχομουν οχι μονο ως κερατωμενη , δεν θα μπορουσα  και να λειτουργησω εγω ετσι. Ειναι ασεβεια πρωτα στον ιδιο σου τον εαυτο..Αμα θες τα one night stand σου ζησε μποεμικα!Στην τελικη πιο κατανοητο ειναι να σου τυχει να ερωτευτεις και αρχικα να το πας παραλληλα , παρα το απο'δω και απο'κει. Δεν ξερω αν με πιανεις..

Δημοσ.

Stavi δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε , όσο κι αν προσπάθησα.

Η ψυχίατρος μου λέει πως δεν βοηθώ τους άλλους και δεν γίνομαι κατανοητός όσο χρειάζεται.

ν'ακούς την ψυχίατρό σου τότε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...