Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξέρεις φανταζομαι οτι αυτα ειναι ποινικά ολα ετσι? ελπιζω να τρολάρεις. Εκει αμα σε πιάσει ο ταβερνιαρης δεν ξερω κατα ποσο θα τον πεισει η επιχειρηματολογια περι white lies etc etc.

Ούτε γω ξέρω, μια φορά μας κυνήγησε αλλά δε μας έπιασε οπότε δεν το μάθαμε ποτέ.

Επίσης, ασχολήσου λίγο με το πουλί σου αντί να ασχολείσαι μαζί μου, και πιο εύκολο θα είναι για σένα και καλύτερα θα περάσεις.

• Απαντ. 300
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ας αναλογιστούμε τι εστί είρωνας ... 

Είρωνας που δεν επιδέχεται κριτική ή που δεν έχει κάνει ποτέ του αυτοκριτική ή .... (συμπληρώστε το κενό)

Ναι ωραια θεμα για ειρωνια η κλοπη. Βιαστηκες να το υποστηριξεις μυαλο για μη στειρωση εσυ.

Ούτε γω ξέρω, μια φορά μας κυνήγησε αλλά δε μας έπιασε οπότε δεν το μάθαμε ποτέ.

Επίσης, ασχολήσου λίγο με το πουλί σου αντί να ασχολείσαι μαζί μου, και πιο εύκολο θα είναι για σένα και καλύτερα θα περάσεις.

Με αυτα τα μαργαριτάρια που γραφεις φιλε πως να μην ασχοληθουμε μαζι σου? αχχαχα παραδεχεσαι ξεκαθαρα οτι έκλεψες χθες οτι ειπες ψέμματα και μετα μας κανεις και μαθηματα ηθικης? 3 λαλουν και 10 χορευουν.

Εγω ξέρω αμα εισαι ψεύτης εισαι ψευτης... τι white lies και κολοκυθια. Καλυτερα να διορθώσει καποιος τη κακη συνηθεια να λέει ψέμματα απο το να προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα μετά.

Διάβασε πρώτα τι σημαίνουν και που χρησιμοποιούνται τα white lies, και μετά έλα ξαναπές μου τι και πως please.

Να δεις τι χαρά θα ειχε ο ταβερνιαρης που θα σε μάγκωνε για κλοπη οταν θα του εξηγουσες τις φάφλες του defacer τύπισσα :cry:

σε επιασα να κλεβεις θα σου λεγε τι κολοκυθια μου λες? απο το αυτι και στο τμημα.

Δημοσ.

Ναι ωραια θεμα για ειρωνια η κλοπη. Βιαστηκες να το υποστηριξεις μυαλο για μη στειρωση εσυ.

Η πιο δύσκολη γλώσσα είναι το "ξεκάθαρα" για αυτό την μιλάνε τόσοι λίγοι.... 

τουτέστιν, έχει BALLS και αποδέχεται την πράξη του (ηθική ή ανήθικη δεν θα την σχολιάσουμε/ αναλύσουμε στο παρόν νήμα γιατί δεν έχει σημασία) 

Πριν προβείς στην κριτική του άλλου άσκησε πρώτα σε σένα την κριτική σου... θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος, trust me 

Plus θα διευρύνεις τα στενόμυαλα όρια σου... 

γοουδ λακ 

• Like 2
Δημοσ.

Με αυτα τα μαργαριτάρια που γραφεις φιλε πως να μην ασχοληθουμε μαζι σου? αχχαχα παραδεχεσαι ξεκαθαρα οτι έκλεψες χθες οτι ειπες ψέμματα και μετα μας κανεις και μαθηματα ηθικης? 3 λαλουν και 10 χορευουν.

Να δεις τι χαρά θα ειχε ο ταβερνιαρης που θα σε μάγκωνε για κλοπη οταν θα του εξηγουσες τις φάφλες του defacer τύπισσα :cry:

σε επιασα να κλεβεις θα σου λεγε τι κολοκυθια μου λες? απο το αυτι και στο τμημα.

Κομμένο το τύπισσα. Ναι? :)

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων: αυτοί που κάποτε ήταν παιδάκια 15 χρονών και φέρονταν ανάλογα αλλά στο ενδιάμεσο μέχρι τα 35 έχουν αλλάξει κάπως τα μυαλά τους, και αυτοί που έμειναν για πάντα 15.

Τώρα, grow some balls να μας απαντήσεις και συ στην ερώτηση που δεν πρόκειται να απαντήσεις ποτέ, ή βγάλε το σκασμό να κάνουμε καμια σοβαρή συζήτηση στο topic.

Δημοσ.

Η πιο δύσκολη γλώσσα είναι το "ξεκάθαρα" για αυτό την μιλάνε τόσοι λίγοι.... 

τουτέστιν, έχει BALLS και αποδέχεται την πράξη του (ηθική ή ανήθικη δεν θα την σχολιάσουμε/ αναλύσουμε στο παρόν νήμα γιατί δεν έχει σημασία) 

Πριν προβείς στην κριτική του άλλου άσκησε πρώτα σε σένα την κριτική σου... θα γίνεις καλύτερος άνθρωπος, trust me 

Plus θα διευρύνεις τα στενόμυαλα όρια σου... 

γοουδ λακ 

Ναι σωστά για αυτο το έβαλε στα ποδια τοτε οπως ο ιδιος γράφει. :cry: 

Τον κυνηγησε ο ταβερνιαρης με το σκουποξυλο αμα τον έπιανε ουτε η ευγλωτια του Σωκρατη δεν θα έσωζε την υποθεση οχι η ευγλωτια του defacer :ph34r: :-D

Δημοσ.

Ναι σωστά για αυτο το έβαλε στα ποδια τοτε οπως ο ιδιος γράφει. :cry:

Τον κυνηγησε ο ταβερνιαρης με το σκουποξυλο αμα τον έπιανε ουτε η ευγλωτια του Σωκρατη δεν θα έσωζε την υποθεση οχι η ευγλωτια του defacer :ph34r: :-D

και συ αθώα περιστερώνα σε νηπιακή-εφηβική ηλικία ήσουν ε; 

παρθένα στην αλητεία !!! 

καμάρι της μάνας;;; εύγε καλό μου ... να σε κλωνοποιήσουμε 

Δημοσ.

Τελικά για το κέρατο αν παιχτεί χλιμπι χλίμπι θα το αναλύσουμε ή θα αναλύσουμε την παρατεταμένη εφηβεία/σύνδρομο του πητερ παν ??? να ξέρω !

Δημοσ.

Υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων: αυτοί που κάποτε ήταν παιδάκια 15 χρονών και φέρονταν ανάλογα αλλά στο ενδιάμεσο μέχρι τα 35 έχουν αλλάξει κάπως τα μυαλά τους, και αυτοί που έμειναν για πάντα 15.

Τώρα, grow some balls να μας απαντήσεις και συ στην ερώτηση που δεν πρόκειται να απαντήσεις ποτέ, ή βγάλε το σκασμό να κάνουμε καμια σοβαρή συζήτηση στο topic.

Μη τσατιζεσαι ρε φιλε σιγα .... ενα white lie ειπες .... έκλεψες και μια ταβερνα δεν τρέχει και τιποτα. Εγω παντως αμα ημουν μπαμπας και το μάθαινα θα έπαιρνες κάμψεις μετα φωνης "Το χερακι δεν το απλώνουμε σε ξένα πραγματα". Αυτα γραφε οτι θέλεις τωρα παντως οταν κάνεις τη μλκια να εχεις τα παντελονια να ζητησεις συγγνωμη οχι να βγαινεις και απο πάνω.Και ελα μετα να μου μιλησεις για ωριμοτητα.

Δημοσ.

Τι γνωμη εχετε για αυτες που γουσταρουν το κερατο ? Που επιβεβαιωνονται μεσω του.. βαρβατου ανδρα τους ?  :-D

Ποια γουσταρει το κερατο καλε?? Ασε να το παιζουν προοδευτικες..Το κερατακι ποναει :)

Δημοσ.

Τελικά για το κέρατο αν παιχτεί χλιμπι χλίμπι θα το αναλύσουμε ή θα αναλύσουμε την παρατεταμένη εφηβεία/σύνδρομο του πητερ παν ??? να ξέρω !

Όχι σλικ σλικ?

Δημοσ.

Ξέρω φιλε τετοια !!!

Ανασφάλεια ? ειναι τύπου "αφου σε μενα γυρναει, ας κανει οτι θελει" μωρη αν πιασεις χιλιες δυο αρρωστιες να σε δω μετα.

Τι γνωμη εχετε για αυτες που γουσταρουν το κερατο ? Που επιβεβαιωνονται μεσω του.. βαρβατου ανδρα τους ?  :-D

Ανάλογα την βαρβατίλα αν υπαρχει ορεξη για ρομαντική βραδια πες το και ετσι !

Όχι σλικ σλικ?

Δημοσ.

χλιμπι χλιμπι??

Είναι σαν το φικι φικι αυτό ή κάτι άλλο; Ή πιο κοντά στο γούτσου γούτσου;

Όχι σλικ σλικ?

I'm getting fucking old.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...