Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αλλο να πεις δεν ξέρω και αλλο να πεις σου πάει οπως ειπε πριν ο defacer ρε φιλε δεν καταλαβαινεις την διαφορα? :S

Έλα ρε είπα τέτοιο πράγμα; Δεν το περίμενα.

Μήπως το φαντάστηκες κι αυτό μαζί με όλα τα υπόλοιπα; Είμαι σίγουρος ότι όχι και μπορείς να με κάνεις και παράθεση, απλά οι κακές γλώσσες λένε πως ο,τι θες διαβάζεις και δεν ξέρω τι να τους απαντήσω.

Πριν μου ελεγες να φυγω να πάω να ψαχθώ και μετα να συζητησουμε τωρα θέλεις να συνεχισουμε τη κουβεντα? :cry:

Να φανταστώ ότι δε θα μου απαντήσεις επειδή είτε απαντήσεις ναι είτε όχι θα γίνεις ρόμπα ε;

Sorry toots. Μόνος σου έφερες τον εαυτό σου σ' αυτή τη θέση.

• Απαντ. 299
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

• Moderators
Δημοσ.

Αλλο να πεις δεν ξέρω και αλλο να πεις σου πάει οπως ειπε πριν ο defacer ρε φιλε δεν καταλαβαινεις την διαφορα? :S

και στις δυο περιπτωσεις ξερεις οτι δεν της παει και δεν της το λες οποτε λες ψεμματα! εσυ δεν καταλαβαινεις τη διαφορα.

Δημοσ.

Αυτά περί απαγορεύεισεις κτλ.. νομίζω ότι ισχύουν κατά περίπτωση.. οι σχέσεις είναι διαφορετικές.. κάτι σαν χημικές ενώσεις.. δε μπορει να ενώνεις δύο διαφορετικές ενώσεις και το προϊόν να είναι ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις... άλλες σχέσεις είναι πιο χαλαρές άλλες όχι..  και συνήθως ο ένας δεν καταλαβαίνει γιατί η σχέση που έχει ο άλλος λειτουργεί διαφορετικά από τη δική του.. πχ ένας αν την πέσουν στην κοπέλα του δε θα σκάσει θα περιμένει απλά η γυναίκα του να απορρίψει τον άλλον.. άλλος θα θέλει να τον πλακώσει στο ξύλο.. άλλος θέλει να έχει το πάνω χέρι και η γυναίκα θα το γουστάρει αυτό και άλλες γυναίκες θα θέλουν να είναι μισά μισά ενώ άλλες να έχουν αυτές το πάνω χέρι.. όπως το γουστάρει ο καθένας. Εμένα η πρώην μου δεν ήθελε να πάω με φανελάκια στο γυμναστήριο γιατί ούτε και εγώ τι νόμιζε ότι θα έκανα.. και ήθελε να μαι με κοντομάνική.. και φόραγα κοντομάνικη.. δεν της το παιξα ιστορία ότι μου απαγορεύει κτλ.. και μια χαρά περνούσαμε και οι 2.

Δημοσ.

Εγώ ζητάω πάντα ήδη από το 1ο ραντεβού να τα πληρώνουμε μισά-μισά γιατί τα τίμια λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα και επίσης το πιο πιθανό είναι να μην καταλήξεις κάπου με την άλλη (ειδικά αν είσαι κλειστός τύπος όπως εγώ και δεν έχεις κάτι να επιδείξεις) οπότε γιατί να μην μοιράζεστε τα έξοδα ώστε να αποφευχθούν και μελλοντικές παρεξηγήσεις χωρίς λόγο;

Δημοσ.

Πλέον μπαίνω σε αυτά τα τοπικ για να δω ποιο ειναι το θέμα συζήτησης μετά απο 19 σελίδες.

Μεσες άκρες κατάλαβα οτι ξεκίνησε απο το αν ο άντρας ο μερακλής πληρώνει στο πρώτο ραντεβού και κατέληξε στο "βγαίνεις με χοντρή κάμπια, της το λες η όχι"

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η πρώην μου δεν ήθελε να πάω με φανελάκια στο γυμναστήριο γιατί ούτε και εγώ τι νόμιζε ότι θα έκανα.. και ήθελε να μαι με κοντομάνική.. και φόραγα κοντομάνικη.. δεν της το παιξα ιστορία ότι μου απαγορεύει κτλ.. και μια χαρά περνούσαμε και οι 2.

Υπάρχει όμως μια διαφορά ανάμεσα στις χαζομάρες (κοντομάνικο vs φανελάκι, ξανθό vs καστανό, ροζ τηλεόραση vs μαύρη) που βασικά είναι τελείως κενές σημασίας και στα πράγματα που βασικά καθορίζουν το τι είσαι ελεύθερος να κάνεις, έτσι;

Στην πρώτη περίπτωση η μαγκιά είναι να καταλαβαίνεις ότι με τα ασήμαντα δεν αξίζει να χαλάμε όχι τις καρδιές μας αλλά ούτε σάλιο. Στη δεύτερη είναι να είσαι κύριος του εαυτού σου, να συμπεριφέρεσαι όπως θα ήθελες να σου συμπεριφέρονται και να απαιτείς το σεβασμό που αξίζει η συμπεριφορά σου.

Δημοσ.

Εγώ ζητάω πάντα ήδη από το 1ο ραντεβού να τα πληρώνουμε μισά-μισά γιατί τα τίμια λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα και επίσης το πιο πιθανό είναι να μην καταλήξεις κάπου με την άλλη (ειδικά αν είσαι κλειστός τύπος όπως εγώ και δεν έχεις κάτι να επιδείξεις) οπότε γιατί να μην μοιράζεστε τα έξοδα ώστε να αποφευχθούν και μελλοντικές παρεξηγήσεις χωρίς λόγο;

Καταρχήν πας με λάθος ψυχολογία :P Για τα λεφτά οκ, άλλοι μπορεί να τα βγάζουν επίσης δύσκολα αλλά να κερνάνε.

Πλέον μπαίνω σε αυτά τα τοπικ για να δω ποιο ειναι το θέμα συζήτησης μετά απο 19 σελίδες.

Μεσες άκρες κατάλαβα οτι ξεκίνησε απο το αν ο άντρας ο μερακλής πληρώνει στο πρώτο ραντεβού και κατέληξε στο "βγαίνεις με χοντρή κάμπια, της το λες η όχι"

Έχει κι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι, πρέπει να το διαβάσεις όλο!

Δημοσ.

Η απάντηση στο αν βγαίνεις με χοντρή κάμπια ή όχι είναι η ίδια με το αν έχεις μεγάλο πουλί (πάνω από τον μέσο όρο) ή όχι. Δηλαδή όταν κρίνεις με τέτοια κριτήρια τι απάντηση περιμένεις..; Το'χω ξαναπεί, πρέπει να απαιτείς αυτό που σου αναλογεί ανάλογα με τα "προσόντα" που διαθέτεις και νοητικά και σωματικά.

Δημοσ.

Έχει κι άλλο ένα σημαντικό κομμάτι, πρέπει να το διαβάσεις όλο!

Για να βρω που άλλαξε η πορεία; nah not interested.

@ninjaman

Ο χαρακτηρισμός βγήκε απο το ρεζουμε 2-3 μηνυμάτων που διάβασα. Δεν χαρακτήρισα προσωπικά καποια δύσμοιρη κάμπια. Εξού και τα εισαγωγικά " .. " χάριν κουοτινγκ

Δημοσ.

Το θεμα εξελισσεται συνεχως...

Αρχισαμε απο το αν πρεπει να πληρωνει ο αντρας στο 1ο ραντεβου, το πηγαμε στο αν υπαρχει φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας, μετα  στο αν πρεπει να λες την αληθεια παντα, επειτα στο αν πρεπει να αφηνουμε την γυναικα μας να βλεπει ταινιες με τον πρωην γκομενο.

Σε λιγο θα πουμε πως και να μας απαυτωσει ο πρωην την γυναικα εμεις ειμαστε ok. Ισως να θιχτουμε λιγο αλλα δεν πειραζει, ειμαστε ''πολιτισμενοι''.

• Like 2
Δημοσ.

Σε λιγο θα πουμε πως και να μας απαυτωσει ο πρωην την γυναικα εμεις ειμαστε ok. Ισως να θιχτουμε λιγο αλλα δεν πειραζει, ειμαστε ''πολιτισμενοι''.

Πως λέμε από τη στιγμή που βγάζουν gay στην τηλεόραση το επόμενο βήμα είναι να στελεχώνουν τα σχολεία με παιδεραστές;

Εντωμεταξύ την ιστορία με τον πρώην απ' ότι νομίζω την έθιξα πρώτος εγώ έχοντας υπόψη συγκεκριμένο άτομο και συγκεκριμένες συνθήκες. Και έκτοτε έχει βγει ο κάθε πικραμένος να πει τη μαλακία του.

Ναι παιδιά, καλά τα λέτε. Επειδή σήμερα διψούσα και αποφάσια να πιω μια κοκακόλα που βρήκα στο ψυγείο, αύριο ακριβώς με τον ίδιο τρόπο άμα βρω AZAX στο μπάνιο θα το πιω και κείνο. Λογική που πραγματικά σε καθηλώνει...

Ξέρω προσωπικά ζευγάρι όπου τα πάντα είναι συζητήσιμα, συμπεριλαμβανομένου του ποιός πηδάει ποιόν. Νιώθετε κάποια ανασφάλεια επειδή αυτοί μπορούν να λειτουργήσουν με ένα τρόπο που εσείς δε μπορείτε; Δε σας φτάνει το να πείτε "αυτά δεν είναι για μένα" και να μείνει εκεί το ζήτημα; Ποιά ανάγκη ακριβώς ικανοποιείτε προσπαθώντας να τους μειώσετε;

Αυτά και άλλα πολλά, δε θα τα μάθουμε ποτέ. Ή από κάποια άλλη οπτική, τα ξέρουμε ήδη. Τα ίδια έλεγαν κάποτε και για όσους έκαναν σεξ πριν το γάμο.

• Like 1
Δημοσ.

Ακομα και με χοντρη να βγει καποιος (θα μιλαμε προφανως για τυφλο ραντεβου) στο τελος θα της πει μισα μισα??Ειναι πολυ αουτς!!!Ενταξει δεν ειπαμε να χαλασει εναν μισθο , ο καθενας κινειται μεχρι εκει που φτανει το χερι του , αλλα πρωτο ραντεβου και μισα-μισα??Ντροπη....

Δημοσ.

Ακομα και με χοντρη να βγει καποιος (θα μιλαμε προφανως για τυφλο ραντεβου) στο τελος θα της πει μισα μισα??Ειναι πολυ αουτς!!!Ενταξει δεν ειπαμε να χαλασει εναν μισθο , ο καθενας κινειται μεχρι εκει που φτανει το χερι του , αλλα πρωτο ραντεβου και μισα-μισα??Ντροπη....

Τώρα εσένα θα σου την πέσουν άντρες, θα σου την πέσουν και γυναίκες! Καλά τα κατάφερες! :P :D

Δημοσ.

Τώρα εσένα θα σου την πέσουν άντρες, θα σου την πέσουν και γυναίκες! Καλά τα κατάφερες! :P :D

Το χοντρη το ανεφερα γιατι ετσι ειπωθηκε και εδω... δεν ειχα σκοπο να προσβαλλω :) κοιταω πρωτα τα μουτρα μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...