zio10 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αρκετός κόσμος κερατώνει ή το έχει εύκολο πάντως, σε φάση αν του τύχει θα το έκανε κι ας έχει σοβαρή σχέση. Θεωρούν ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. 1
mylo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 .Αλλοι θελουν να παιρνουν ματι την γυναικα τους ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αρκετός κόσμος κερατώνει ή το έχει εύκολο πάντως, σε φάση αν του τύχει θα το έκανε κι ας έχει σοβαρή σχέση. Θεωρούν ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. 1
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Παραμένει να βιώνεις απορριψη και να βασανιζεσαι και να ζεις σε μια επαναληψη στην ιδια κατασταση αλλα μην φευγεις! Τοξικη σχεση ειναι οταν σε βασανιζει,δεν περνας καλα για χ ψ λογους και παραμενεις μεσα σε αυτην.. Αυτοι που κανουν παρτυ με ουζο πλωμαριου και αλλαξοκωλιες ψιλοανωμαλακια ειναι
Bspus Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ξέρω φιλε τετοια !!! Ανασφάλεια ? ειναι τύπου "αφου σε μενα γυρναει, ας κανει οτι θελει" μωρη αν πιασεις χιλιες δυο αρρωστιες να σε δω μετα. Αυτο που περιγραφεις ειναι ανοχη στο κερατο, αλλα δεν σημαινει οτι το γουσταρει κιολας. Το πως προκυπτει βεβαια ειναι αλλη υποθεση. Ισως απο χαμηλη αυτοεκτιμηση και τη μεγαλη εξαρτηση που εχει στο συντροφο της. Ξερει οτι αν συγκρουστει μαζι του μπορει να τον χασει οποτε αναγκαστικα πλαθει αυτην την εικονα προς τα εξω οτι και καλα ειναι cool about it. Δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση
Jethro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Προφανως χαμηλη αυτοεκτιμηση και ανασφαλεια. Αυτο καλλιεργείται απο την συνεχη πλυση εγκεφαλου "σαν και εμενα δεν θα βρεις αλλον" ή δεν σου αξιζει κατι καλυτερο. Συνηθως ειναι αποτελεσμα χειριστικών ανθρωπων Αυτο που περιγραφεις ειναι ανοχη στο κερατο, αλλα δεν σημαινει οτι το γουσταρει κιολας. Το πως προκυπτει βεβαια ειναι αλλη υποθεση. Ισως απο χαμηλη αυτοεκτιμηση και τη μεγαλη εξαρτηση που εχει στο συντροφο της. Ξερει οτι αν συγκρουστει μαζι του μπορει να τον χασει οποτε αναγκαστικα πλαθει αυτην την εικονα προς τα εξω οτι και καλα ειναι cool about it. Δεν το πιστευω σε καμια περιπτωση
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Τα πραγματικο παλουκι ειναι η απιστια στον γαμο,οταν υπαρχουν παιδια, οικονομικη εξαρτηση του ενος απο τον αλλο κλπ 1
LifeAndHope Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Eγώ πάντως αν δεν χώνευα κάποιον θα ήθελα πολύ να πάω με τη γυναίκα του στο ίδιο κρεβάτι που κοιμάται και αυτός,ειδικά αν είναι παντρεμένοι
gdriver Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 απο την αλλη ομως οταν αγαπας και γουσταρεις εναν ανθρωπο αυτα τα συζητας και τα λυνεις,οποτε καλο @ ειναι αυτος/αυτη που στην κανει! ξέρεις εμένα τί μου απήντησαν κάποτε όταν το είπα αυτό που γράφεις; ακου ανταπόκριση από γυναίκα ετων 34 παρακαλώ. " η μαγκιά είναι να μην τα λες αλλά να τα καταλαβαίνεις από μόνος σου" έτσι μου έρχεται στο νου ο στίχος από το believe "this is never gonna go our way, if i'am gonna have to guess what's on your mind"
bluesattack Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αρκετός κόσμος κερατώνει ή το έχει εύκολο πάντως, σε φάση αν του τύχει θα το έκανε κι ας έχει σοβαρή σχέση. Θεωρούν ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Και οχι μονο αυτο.Αλλα ειναι και παμπονηρες .Οχι μονο τρεχουν με χιλια,μας εχουν αποκοιμισει με τα ιδια τα στερεοτυπα μας http://www.kathimerini.gr/810437/article/gynaika/sxeseis/einai-oi-gynaikes-pio-epirrepeis-sthn-apistia 1
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Με βάση το παρακάτω βίντεο οπού ο τύπος έπιασε στα πράσα την γυναίκα του με τον φίλο του και της είπε ' συγνώμη για την ενόχληση , have a Nice day ' https://youtu.be/XV_I8nZr3k8 Ας πούμε την γνώμη μας για το μεγάλο αυτό κοινωνικό θέμα που είτε σαν θύτες είτε σαν θύματα μας αφορά όλους ! σας έχει συμβεί λοιπόν ? είστε πιστός η όχι ? έχετε απατήσει ποτέ την γυναίκα η την σύντροφο σας ? σας έχουν απατήσει εσας πότε ? αν σας συνέβαινε πως θα αντιδρούσατε , θα συχωρούσατε το άτακτο ταίρι σας? περνάτε κάτω από καλώδια της ΔΕΗ η φοβάστε μην πάθετε ηλεκτροπληξία ?? Aς μοιραστούμε γνώμες , ιστορίες και εμπειρίες .. υγ1 το να αρχίσουμε όλοι και να λέμε ''αα εγώ ποτέ δεν θα έκανα αυτό που δεν θέλω να μου κάνουν'' κτλ και να κατακρίνουμε όσους θαρραλέα βγουν και πουν το αντίθετο δεν έχει κανένα νόημα νομίζω !'' ας είμαστε ειλικρινείς , εγώ πχ δεν ήμουν και ο πιο φρόνιμος άντρας στις σχέσεις μου.. αν με έχουν απατήσει δεν το ξέρω , δεν το έχω μάθει ποτέ , νομίζω πως όχι , αλλά και πάλι σίγουρος δεν μπορώ να είμαι ... υγ2 αφορμή για το νήμα δεν ηταν μόνο το βίντεο στο νετ -που το εχω δει εδω και πολλές μερες εξάλλου- αλλά και μια καραμπινάτη περίπτωση απιστίας παντρεμένης 45αρας σούπερ καλοδιατηρημένης milfαρας με τελειωμένο αλλοδαπό , και που ήμουν αυτήκοος μάρτυς ! οι άλλοι ειχαν κολλήσει, ας πούμε, και δε σηκώθηκαν να ντυθουν; βεντούζα κι έτσι;
Iris_89 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 οι άλλοι ειχαν κολλήσει, ας πούμε, και δε σηκώθηκαν να ντυθουν; βεντούζα κι έτσι; http://www.medicaldaily.com/when-vagina-holds-penis-captivus-sexual-affliction-bad-it-sounds-266635 Να μαθαίνεις
stavi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 εγώ όλο και κανά φιλάκι έχω ανταλλάξει όσο είχα σχέση αλλά ως εκεί ο άλλος πολύ δύσκολο να με χει απατήσει εως αδύνατο αλλά τώρα τι να προλαβει να κανει ο ανθρωπος στους λιγους μήνες που εχουμε σχέση; αν ειναι μακροχρόνια η σχέση ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο γιατί το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς Δεν είμαι τέτοιος τύπος και μ'αρέσει να κοιτάζω τον άλλον στα μάτια και να νιώθω μέσα μου καθαρή και τίμια. Μονο έτσι θεωρώ οτι ένας ανθρωπος έχει αυτοπεποιθηση. Τώρα τι θα γίνει με το πολύ το κυρ ελέησον που το βαριέται και ο παπάς.... δεν ξέρω, είμαι κι εγώ προβληματισμένη
Προτεινόμενες αναρτήσεις