kurokokoro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Καλή Χρονιά αρχικά και μπαίνω γρήγορα γρήγορα στο θέμα. Υπάρχει ένα e-shop φτιαγμένο σε magento και στο οποίο θέλουμε οι επισκέπτες να μπορούν να κάνουν αγορές με πιστωτική κάρτα. Έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες με την τράπεζα, σε αυτή τη περίπτωση είναι η Πειραιώς και μου έχουν στείλει ένα σχετικό τεχνικό manual για την υλοποίηση του το οποίο αναφέρει τι μεταβλητές πρέπει να υπάρχουν και όλα τα σχετικά. Επειδή ούτε ο χρόνος υπάρχει για κάτι τέτοιο αλλά ούτε και οι απαραίτητες γνώσεις να φτιαχτεί κάτι από την αρχή θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο module σε magento που να μπορεί να επισπεύσει την διαδικασία και να προχωρήσει η χρήση της κάρτας. Υπάρχει κάτι υπ'όψιν σας;
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Google is our friend. Site: https://www.magentocommerce.com/magento-connect/piraeus-bank-winbank-gateway.html
kurokokoro Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Το έχω βρει το συγκεκριμένο. Ευχαριστώ. Σκεφτόμουν μήπως υπάρχει κάτι που να το έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και να είναι σίγουρο πως δουλεύει σωστά με την Πειραιώς.
Tiphonas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το συγκεκριμένο δουλεύει σωστα ναι, το έχω βαλει και εγω σε magento eshop. Αν ψάχνεις κάτι free δυστηχως δεν υπάρχει......εκτός αν το φτιάξεις μόνος σου με βάση το manual που σου έδωσε η τράπεζα.
kurokokoro Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 OK! Ευχαριστώ! Θα κατεβάσω το συγκεκριμένο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα