Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά λέω να περάσω στο Χ99 ώστε να διώξω και σε κάποια σχετικά καλή τιμή όσο προλαβένω ακόμα τα mobo-cpu-ram που έχω τώρα. Δεν ξέρω όμως αν αξίζει να δώσω πέντε φράγκα παραπάνω στην καινούργια mobo με το σκεπτικό ότι μελλοντικά λογικά θα της βάλω πάνω και κανένα broadwell-e. Bλέπω τις AsRock X99 extreme 4 και Msi Sli plus που είναι σε λογικές τιμές και δεν βλέπω διαφορές που να με ενδιαφέρουν στις ποιό ακριβές, μιά Msi Plus υπάρχη δε και στις αγγελίες εδώ μέσα και ψήνομαι να γλυτώσο κάνα 50άρικο.!

Βλέπω αυτές τις μνήμες επί 4 για το quad channel
https://www.skroutz.gr/s/7528619/Corsair-Vengeance-LPX-8GB-DDR4-3000MHz-CMK8GX4M2B3000C15.html

Πείτε καμιά γνώμη για mobo/μνήμη/ψύκτρα!

Το μηχάνημα είναι για gaming και ξέρω ότι ο 3570κ κάνει μιά χαρά την δουλειά του άλλα δεν θέλω να περιμένω να παλιόση άλλο πριν τον διώξω!

Δημοσ.

Εγω παλι θα ελεγα να περιμενεις γιατι ειναι κριμα να πας σε haswell-e. Καλυτερα skylake-e οταν βγει

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις cpu+mobo επειδή φοβάσαι μην παλιώσει ο i5 που έχεις αυτή τη στιγμή. Αν σε ικανοποιεί στην χρήση που κάνεις (που σε ικανοποιεί και είναι μια χαρά) τότε γιατί να πας σε νέο socket και μάλιστα σε socket που συνολικά θα βγει 600+€ μαζί με μνήμες DDR4 τώρα? Δεν χρειάζεσαι αναβάθμιση μέχρις ότου να μην τραβάει άλλο το σύστημα. Σηκώνει και oc με μια καλή ψύκτρα, οπότε δώρο άδωρο να πετάξεις τόσα χρήματα αυτή τη στιγμή. Προφανώς σε τρώει το μικρόβιο της αναβάθμισης (i know) αλλά αν τόσο πολύ θέλεις να κάνεις αναβάθμιση σε κάποιο extreme socket περίμενε να βγουν οι skylake-E. Και το extreme δεν είναι για gaming..οπότε ακόμη καλύτερα αργότερα όταν θα χρειαστεί πραγματικά να κάνεις upgrade να πας σε κάποιο high-end desktop socket εκείνης της περιόδου.

{Σχετικά με το link σου, Πλέον συμφέρουν πιο πολύ τα 16gb στις μνήμες αφού βρίσκεις και με 110€ τώρα και ειδικά αν προορίζονται για extreme πλατφόρμα)

Δημοσ.

Ναι, καταλαβαίνω τη μου λέτε ρε παιδιά, απλά λέω ότι τώρα πουλιέτε ακόμα κάπως αυτό που έχω οπότε και θα αφαιρεθούν κάποια από τα 600+ που μου λες κι εσύ, κάπως έτσι το σέφτομαι!

Δημοσ.

δεν ξεκινας να τον ανεβασεις λιγο να πεις οτι αυξηθηκαν οι επιδοσεις του τζαμπα κιολας?(ενταξει θα αγορασεις καμια ψυχτρα).

απο την στιγμη που δεν χρειαζεσαι κατι παραπανω ακομα ποιος ο λογος να πας σε κατι αλλο?για να μην χασει παραπανω αξια το υπαρχων συστημα σου?και τι θελεις?να αρχισει να χανει αξια το καινουργιο που θα παρεις.

ετσι οπως εισαι εισαι πολυ καλα για κοντα 2ετια τουλαχιστον οσον αφορα τον επεξεργαστη.

• Like 2
Δημοσ.

Τσάμπα τα λεφτά γιατί σε ένα χρόνο θα έχουν κατεβει οι τιμές στις ddr4 με υψηλούς χρονισμούς στο χώμα, δεν θα έχουμε καπιταλ κοντρόλ και θα έχουν πέσει και οι τιμές. Το μόνο σιγουρο είναι ότι θα έχουμε ακόμα κρίση εκτός αν γίνει κάποιο θαύμα. Στα ίδια θα είσαι πάλι μην αγχώνεσαι. Οι καλοί επεξεργαστές θα είναι αυτοί που θα χρησιμοποιούν τους υψηλούς χρονισμού  3000+ στις ddr4. Οι τωρινοί είναι απλά η πρώτη φουρνιά και στα 2133 δεν υπάρχει μεγάλη διάφορα με ddr3. Συνεπώς  επεξεργαστής σειράς κ, ακριβή mobo κτλ

Δημοσ.

Μμμ, μάλλον με πείσατε! Άντε να βρω ψύκτρα τώρα, με τις Vengeance που πάνε στον θεό σε ύψος και σε mini μητρική τίποτα δεω χωράει πλην υδρόψυξης που δεν πολύ γουστάρο!

Δημοσ.

Αν έχεις χρήμα αγορασε κανά freesync,g-sync monitor για πιο smouth gameplay :-D

Έχω nvidia 3d vision, και δεν το χρεισομοποιό στο 3d ποτέ :lol:  οπότε ίσως έχεις δίκιο ^_^

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...