saxos55 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Λοιπόν, στα σοβάρα: Για αυτοκίνητο πρέπει να πάρεις αυτό. Βλέπεις όλα αυτά τα βίντεο Αλλάζεις τέντες στο σπίτι σε αυτές Και από πέντε πας στο 8.5-9 ΕΥΚΟΛΑ 1
kraken92 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φαντάσου αν εσυ βαθμολογείς τόσο αυστηρά να το κάνουν και οι άλλοι για σένα. Που όπως λες απέχεις πολύ απ'το δεκάρι. Δεν θα βρείς σωστή γκόμενα ποτε!
*nenya* Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αγαπητέ Μουτσάτσο, αν είναι πραγματικό 10άρι και στα μυαλά της [και ΔΕΝ μιλάω για τις γνώσεις της] τότε δεν θα σκαλώσει και τόσο στα πράγματα που βαθμολόγησες, και θα δει πίσω απ'την εμφάνισή σου, την καριέρα σου, τις σπουδές σου κλπ. Αν δείχνεις και είσαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση τότε αυτό θα το αντιληφθεί αμέσως και θα έχεις μια ευκαιρία. Αν δείχνεις απελπισμένος, αγχωμένος και needy θα το αντιληφθεί κι αυτό αμέσως και τότε η ευκαιρία πιθανότατα θα έχει κάνει φτερά. 6
dimpa16 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Αγαπητέ Μουτσάτσο, αν είναι πραγματικό 10άρι και στα μυαλά της [και ΔΕΝ μιλάω για τις γνώσεις της] τότε δεν θα σκαλώσει και τόσο στα πράγματα που βαθμολόγησες, και θα δει πίσω απ'την εμφάνισή σου, την καριέρα σου, τις σπουδές σου κλπ. Αν δείχνεις και είσαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση τότε αυτό θα το αντιληφθεί αμέσως και θα έχεις μια ευκαιρία. Αν δείχνεις απελπισμένος, αγχωμένος και needy θα το αντιληφθεί κι αυτό αμέσως και τότε η ευκαιρία πιθανότατα θα έχει κάνει φτερά. Γαμάτη απάντηση. +1000
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Ο εαυτος του θα δειχνει τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσοτερο. 1
groot Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Η μόνη απορία μου... Υπάρχουν άνθρωποι που όντως σκέφτονται έτσι; Μηχανικός είμαι, άνθρωπος του quantification, αλλά το "έχει αυτό, παίρνει 10", "οι γονείς της είναι έτσι και αλλιώς, 9.7" κτλ δεν το έχω ξανά-ματά-δει. Όταν κάνεις sex με το κορμί της, όταν βαρεθείς τα νέα "παιχνίδια" που έχει να δείξει (π.χ. αμάξι τάδε μάρκας), όταν θα θες να μιλήσεις για κάτι προσωπικό σου, όταν θα θες να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου την ώρα που πίνετε κάτι (από τσιγάρο μέχρι κρασάκι με συνοδεία τυριών)... τι θα κάνεις; Θα βαθμολογήσεις ξανά; Και μετά λέτε για απιστίες, χωρισμούς και πού πάει αυτή η ζωή με τις σχέσεις των ανθρώπων... 9
ozi Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 1) Πας με fake-επιστολή από το παιδάκι που με γλαφυρότητα περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει και τις ζητάς νομικές συμβολές για το τι να κάνεις.Μπορείς να πετάξεις μέσα στην συζήτηση και ότι σκέφτεσαι να πας σε αποστολή για να το βρεις κ να το βοηθήσεις. (ανεβαίνεις σε 10αρι φιλανθρώπιας) 2)Βάζεις φίλο έμπιστο να πέσει με το παπί πάνω στην Μερσέντα της δασκαλεύοντας τον να την αρχίσει και στα σεξιστικά σχόλια ενώ εσύ είσαι από πίσω με νοικιασμένη Porsche για να την βοηθήσεις και να περιποιηθείς τον αλήτη.(ρίχνεις το 10αρι της και ανεβάζεις το δικό σου) 1
opera Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω φάει χυλόπιτες και φόλες αλλά ποτέ δε κυνήγησα καμία,όσες φορές έγινε η φάση έγινε χωρίς κόπο γιατί δεν το έχω πολύ με το πρόλογο. Η προσωπικότητα ήταν που μέτρησε σε συνδυασμό με εμφάνιση. Πρέπει να της "γαργαλίσεις" το μυαλό και να τη κάνεις να νοιώσει θηλυκό. 1
evabb Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 σορυ αλλα το επαγγελματικο σου δεν ειναι 7 αλλα πιο πολυ προς το 5. στην καλυτερη θα σε εχει για γαμια και τπτ παραπανω. εσυ ξεκινησες να βαζεις αριθμους. 9
xpapias Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Φιλε muchacho αν δεν την εντυπωσιάσεις, το έχεις χαμένο το παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις κίνηση ματ. Ευτυχώς είσαι στο σωστό forum.
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω φάει χυλόπιτες και φόλες αλλά ποτέ δε κυνήγησα καμία,όσες φορές έγινε η φάση έγινε χωρίς κόπο γιατί δεν το έχω πολύ με το πρόλογο. Η προσωπικότητα ήταν που μέτρησε σε συνδυασμό με εμφάνιση. Πρέπει να της "γαργαλίσεις" το μυαλό και να τη κάνεις να νοιώσει θηλυκό. Το μυαλο ή τιποτα αλλο φιλε? 2
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Έχω φάει χυλόπιτες και φόλες αλλά ποτέ δε κυνήγησα καμία,όσες φορές έγινε η φάση έγινε χωρίς κόπο γιατί δεν το έχω πολύ με το πρόλογο. Η προσωπικότητα ήταν που μέτρησε σε συνδυασμό με εμφάνιση. Πρέπει να της "γαργαλίσεις" το μυαλό και να τη κάνεις να νοιώσει θηλυκό. Μιλάς σωστά .Στα πατώματα πέφτουν
DDevil Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Μιλάς σωστά .Στα πατώματα πέφτουν Σιγα μη πιάνουν και σφουγγαριστρα φιλε 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Σιγα μη πιάνουν και σφουγγαριστρα φιλε Εγώ άλλα ξερω απο την εμπειρια μου. Εσεί δεν έλεγες ότι γαμάς μόνο στις πουτάνες; Ε πού να ξέρεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις