Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Φαντάσου αν εσυ βαθμολογείς τόσο αυστηρά να το κάνουν και οι άλλοι για σένα. Που όπως λες απέχεις πολύ απ'το δεκάρι. Δεν θα βρείς σωστή γκόμενα ποτε! :P

Δημοσ.

Αγαπητέ Μουτσάτσο, αν είναι πραγματικό 10άρι και στα μυαλά της [και ΔΕΝ μιλάω για τις γνώσεις της] τότε δεν θα σκαλώσει και τόσο στα πράγματα που βαθμολόγησες, και θα δει πίσω απ'την εμφάνισή σου, την καριέρα σου, τις σπουδές σου κλπ.

Αν δείχνεις και είσαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση τότε αυτό θα το αντιληφθεί αμέσως και θα έχεις μια ευκαιρία.

Αν δείχνεις απελπισμένος, αγχωμένος και needy θα το αντιληφθεί κι αυτό αμέσως και τότε η ευκαιρία πιθανότατα θα έχει κάνει φτερά.

• Like 6
Δημοσ.

Αγαπητέ Μουτσάτσο, αν είναι πραγματικό 10άρι και στα μυαλά της [και ΔΕΝ μιλάω για τις γνώσεις της] τότε δεν θα σκαλώσει και τόσο στα πράγματα που βαθμολόγησες, και θα δει πίσω απ'την εμφάνισή σου, την καριέρα σου, τις σπουδές σου κλπ.

Αν δείχνεις και είσαι άνθρωπος με αυτοπεποίθηση τότε αυτό θα το αντιληφθεί αμέσως και θα έχεις μια ευκαιρία.

Αν δείχνεις απελπισμένος, αγχωμένος και needy θα το αντιληφθεί κι αυτό αμέσως και τότε η ευκαιρία πιθανότατα θα έχει κάνει φτερά.

Γαμάτη απάντηση. +1000

Δημοσ.

Η μόνη απορία μου...

Υπάρχουν άνθρωποι που όντως σκέφτονται έτσι; Μηχανικός είμαι, άνθρωπος του quantification, αλλά το "έχει αυτό, παίρνει 10", "οι γονείς της είναι έτσι και αλλιώς, 9.7" κτλ δεν το έχω ξανά-ματά-δει. 

Όταν κάνεις sex με το κορμί της, όταν βαρεθείς τα νέα "παιχνίδια" που έχει να δείξει (π.χ. αμάξι τάδε μάρκας), όταν θα θες να μιλήσεις για κάτι προσωπικό σου, όταν θα θες να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου την ώρα που πίνετε κάτι (από τσιγάρο μέχρι κρασάκι με συνοδεία τυριών)... τι θα κάνεις; Θα βαθμολογήσεις ξανά; 

Και μετά λέτε για απιστίες, χωρισμούς και πού πάει αυτή η ζωή με τις σχέσεις των ανθρώπων...

• Like 9
Δημοσ.

1) Πας με fake-επιστολή από το παιδάκι που με γλαφυρότητα περιγράφει τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει και τις ζητάς νομικές συμβολές για το τι να κάνεις.Μπορείς να πετάξεις μέσα στην συζήτηση και  ότι σκέφτεσαι να πας σε  αποστολή για να το βρεις κ να το βοηθήσεις.

(ανεβαίνεις σε 10αρι φιλανθρώπιας)

2)Βάζεις φίλο έμπιστο να πέσει με το παπί πάνω στην Μερσέντα της δασκαλεύοντας τον να την αρχίσει και στα σεξιστικά σχόλια ενώ εσύ είσαι από πίσω με νοικιασμένη Porsche για να την βοηθήσεις και να περιποιηθείς τον αλήτη.(ρίχνεις το 10αρι της και ανεβάζεις το δικό σου)

• Like 1
Δημοσ.

Έχω φάει χυλόπιτες και φόλες αλλά ποτέ δε κυνήγησα καμία,όσες φορές έγινε η φάση έγινε χωρίς κόπο γιατί δεν το έχω πολύ με το πρόλογο.

Η προσωπικότητα ήταν που μέτρησε σε συνδυασμό με εμφάνιση.

Πρέπει να της "γαργαλίσεις" το μυαλό και να τη κάνεις να νοιώσει θηλυκό.

• Like 1
Δημοσ.

σορυ αλλα το επαγγελματικο σου δεν ειναι 7 αλλα πιο πολυ προς το 5.  στην καλυτερη θα σε εχει για γαμια και τπτ παραπανω. εσυ ξεκινησες να βαζεις αριθμους.

• Like 9
Δημοσ.

Έχω φάει χυλόπιτες και φόλες αλλά ποτέ δε κυνήγησα καμία,όσες φορές έγινε η φάση έγινε χωρίς κόπο γιατί δεν το έχω πολύ με το πρόλογο.

Το μυαλο ή τιποτα αλλο φιλε? :D

• Like 2
Δημοσ.

Μιλάς σωστά

.Στα πατώματα πέφτουν

Δημοσ.

Σιγα μη πιάνουν και σφουγγαριστρα φιλε :D

Εγώ άλλα ξερω απο την εμπειρια μου. Εσεί δεν έλεγες ότι γαμάς μόνο στις πουτάνες; Ε πού να ξέρεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...