idomeneas7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Κατά καιρούς έχω ακούσει για διάφορες επιλογές αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση απο καποιον που να ξέρει. 1) 'Οσο ο άνεργος παίρνει επίδομα ΟΑΕΔ, ασφαλίζεται στο ΙΚΑ (μαζί με τα προστατευόμενα μέλη του) για παροχές σε είδος. Σε χρήμα έχει παροχές? 2) Μετά από αυτό το διάστημα ασφαλίζεται στην πρόνοια όπου οι παροχές είναι λιγότερες (?) 3) Αν πρόκειται για έγγαμη κορασίδα, την ασφαλίζει ο άντρας της (?) Για πόσο? Η πολιτική του εργοδότη μου είναι να απολύει τις μαμάδες μόλις περάσει το 18μηνο προστασίας του νόμου και θέλω να προετοιμαστώ.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 3) Για πάντα "κορασίδα" αυτο μου αρεσε
Joanna000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Να κάνω μια ερώτηση, μήπως κάποιος γνωρίζει, ασφάλιση οαεδ για ανέργους καλύπτει και εμβόλια;
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει δωρεαν ασφαλιση του ΟΑΕΔ σε ανεργους?
Βασίλης_29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γενικά δε νομίζω, εκτός αν μιλάμε για ειδικές κατηγορίες ανέργων με κριτήρια.
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχει δωρεαν ασφαλιση του ΟΑΕΔ σε ανεργους? κάποτε οι άνεργοι εως 29 ασφαλίζονταν στο ικα (μονο για γιατρο). δε ξερω αν ισχυει πλέον.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 κάποτε οι άνεργοι εως 29 ασφαλίζονταν στο ικα (μονο για γιατρο). Δωρεαν? Δηλαδη χωρις να πληρωνουν εισφορες?
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω ακούσει ότι ο οαεδ παρέχει ασφάλιση σε ανέργους και γιαυτό ρώτησα γτ αυτή τη στιγμή είμαι ανασφαλιστη και είναι ψευδες αυτό που άκουσα τότε ας πάμε να φουνταρουμε οι άνεργοι ανασφαλιστοι.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω ακούσει ότι ο οαεδ παρέχει ασφάλιση σε ανέργους και γιαυτό ρώτησα γτ αυτή τη στιγμή είμαι ανασφαλιστη και είναι ψευδες αυτό που άκουσα τότε ας πάμε να φουνταρουμε οι άνεργοι ανασφαλιστοι. Καλως ηρθες στο κλαμπ. Ειμαστε τοσοι πολλοι που κανουμε κομμα εξουσιας, αλλας μας λειπει η οργανωση. 2
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δωρεαν? Δηλαδη χωρις να πληρωνουν εισφορες? ο άνεργος τη εισφορες να πληρώσει? μιλάμε μόνο για γιατρό όχι πλήρες πακέτο... http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=666&Itemid=665&lang=el
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ο άνεργος τι εισφορες να πληρώσει? μιλάμε μόνο για γιατρό όχι πλήρες πακέτο... Υπαρχουν πολλοι ανεργοι των οποιων η φορολογικη δηλωση δεν ειναι μηδενικη. Ο γιατρος που λες πρεπει να ειναι συμβεβλημενος? (βλ. χασαπης)
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εδώ μου βάλανε να μαζέψω περισυ αποδείξεις 700ευρώ για τεκμηριο διαβίωσης ως ανεργη τι μου συζητάτε χαχα Καλώς σας βρήκα ιορδανη. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Lanike71 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εδώ μου βάλανε να μαζέψω περισυ αποδείξεις 700ευρώ για τεκμηριο διαβίωσης ως ανεργη τι μου συζητάτε χαχα Με πρόλαβες.Και μόνο που ζεις, σημαίνει (για αυτούς) ότι κάπου βρίσκεις λεφτά μαύρα και τη βγάζεις ή αν έχεις ένα αυτοκίνητο που το αγόρασες τον καλό καιρό πληρώνεις για συντήρηση κλπ. Η λογική του παραλόγου. 1
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κοβουνε κ περικοπές από τον Ελληνα πολίτη για να παίρνουν μπόνους οι βουλευτές! Αυτοί έχουν λύσει το πρόβλημα τους. Κ μετά σου λέει θα πάει μπροστά η χώρα. Ναι αμέ ου μπροστά στο γκρεμό.
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Υπαρχουν πολλοι ανεργοι των οποιων η φορολογικη δηλωση δεν ειναι μηδενικη. Ο γιατρος που λες πρεπει να ειναι συμβεβλημενος? (βλ. χασαπης) Στο λινκ που παρέθεσα δεν γραφει πουθενα για φορολιγικη δήλωση, μόνο για καρτα ανεργίας. τώρα τη γιατρός θα είναι και αν θα είναι χασαπης ή καθηγητής πανεπιστημίου δε ξέρω. για ικα μιλάμε όχι για τον dr house
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα