Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για γιατρούς πάντως μπορείτε να ψαχτειτε και στο doctor anytime. Στο ΙΚΑ πάντως ούτε απέξω δεν περνάω :-P
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Για γιατρούς πάντως μπορείτε να ψαχτειτε και στο doctor anytime. Λες αυτο που κανει 80€ η απλη επισκεψη? Στο λινκ που παρέθεσα δεν γραφει πουθενα για φορολιγικη δήλωση, μόνο για καρτα ανεργίας. Δεν ειπα οτι το λινκ γραφει καπου για φορολογικη δηλωση, απλα σου λεω οτι υπαρχουν και φραγκατοι ανεργοι, επειδη αναρωτηθηκες "τι εισφορες να πληρωνει ο ανεργος". τώρα τι γιατρός θα είναι και αν θα είναι χασαπης ή καθηγητής πανεπιστημίου δε ξέρω. για ικα μιλάμε όχι για τον dr house Συνηθως οι συμβεβλημενοι γενικα γιατροι ειναι "χασαπηδες". Οι καθηγητες πανεπιστημιου πληρωνονται πολυ ακριβα, δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι συμβεβλημενοι οπουδηποτε.
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Oxi iordanh. Egw exw paei se dermatologo me 20
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Oxi iordanh. Egw exw paei se dermatologo me 20 Αν ερχοταν σπιτι σου ομως?
TheAccountant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν ερχοταν σπιτι σου ομως? θες να ερθει τζαμπα δλδ?
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όχι ιορδανη. Εγώ που είχα πάει σε δερματολογο μου πήρε 20ευρώ επίσκεψη και Φάρμακα.αν μπεις μέσα κάνεις έναν λογαριασμό ώστε να κλείνεις κ το ραντεβού σου και σου έχει τα πάντα αναλυτικά μαζί με αξιολογήσεις γιατρών. Δεν νομίζω κάποιος γιατρός να έρχεται σπίτι δωρεάν. Μπορείς να πάρεις τηλ. Οποίο σε ενδιαφέρει και να ρωτήσεις.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 θες να ερθει τζαμπα δλδ? Οχι βεβαια, αλλα αν εισαι ανασφαλιστος σου πεφτει πολυ βαρεια η επισκεψη. Προηγουμενως αναφερομουν στο "sos γιατροι 1016". Όχι ιορδανη. Εγώ που είχα πάει σε δερματολογο μου πήρε 20ευρώ επίσκεψη και Φάρμακα.αν μπεις μέσα κάνεις έναν λογαριασμό ώστε να κλείνεις κ το ραντεβού σου και σου έχει τα πάντα αναλυτικά μαζί με αξιολογήσεις γιατρών. Αν δε μπορεις να μετακινηθεις?
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν μπορείς να μετακινηθεις φαντάζομαι κάποιος συγγενής -φίλος θα το διερευνισει το θέμα. Δεν καταλαβαίνω που το πας.
Anorymous Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατά καιρούς έχω ακούσει για διάφορες επιλογές αλλά θα ήθελα μια επιβεβαίωση απο καποιον που να ξέρει. 1) 'Οσο ο άνεργος παίρνει επίδομα ΟΑΕΔ, ασφαλίζεται στο ΙΚΑ (μαζί με τα προστατευόμενα μέλη του) για παροχές σε είδος. Σε χρήμα έχει παροχές? 2) Μετά από αυτό το διάστημα ασφαλίζεται στην πρόνοια όπου οι παροχές είναι λιγότερες (?) 3) Αν πρόκειται για έγγαμη κορασίδα, την ασφαλίζει ο άντρας της (?) Για πόσο? Η πολιτική του εργοδότη μου είναι να απολύει τις μαμάδες μόλις περάσει το 18μηνο προστασίας του νόμου και θέλω να προετοιμαστώ. Και επιδομα να μην παιρνεις ανολογα την ηλικια και τα συνολικα ενσημα υπαρχει ενα πινακακι που λεει αν δικαιουσε ξανα ασφαλεια ΙΚΑ η οχι, αν δεν δικαιουσε πας στην προνοια η οποια καλυπτει μονο επισκεψη σε νοσοκομεια και γιατρους εοππυ και τα φαρμακα τα παιρνεις απο το φαρμακειο του νοσοκομειου, παροχες ομως δεν εχει πχ αν θες γυαλια δεν σου δεινουν. Γυναικαι παντρεμμενη εχει ασφαλεια οσο εχει και ο ανδρας της σαν προστατευομενο μελος.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Αν δεν μπορείς να μετακινηθεις φαντάζομαι κάποιος συγγενής -φίλος θα το διερευνισει το θέμα. Δεν καταλαβαίνω που το πας. Δεν το παω καπου. Μιλαω για την επισκεψη γιατρου στο σπιτι. Την εχω ηδη χρησιμοποιησει, και σαν ασφαλισμενος και σαν ανασφαλιστος. Μπορει να συμβει σε ολους.
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εσύ θες και καθηγητή και να ερθει σπίτι σου και τζάμπα?
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι και σου είπα ότι μπορείς να πάρεις οποίο γιατρό σε ενδιαφέρει κ να τον ρωτήσεις αν κάνει κ επισκέψεις σε σπίτια κλπ απορίες. Εγώ είμαι ευχαριστημενη γτ την πάτησα από δερματολογοσυγκεκριμενα και είδα την υγεία μου γενικά με το doctor anytime. προς θεού δεν το διαφιμιζω απλά μπορεί κάποιος να το δοκιμάσει αν την πατήσει από γιατρό όπως εγώ η δεν γνωρίζει κάποιον καλό γιατρό.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εσύ θες και καθηγητή και να ερθει σπίτι σου και τζάμπα? Απο που σου ηρθε αυτη η ερωτηση?
mpompo13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=81&lang=el Νομίζω ότι τα εξηγεί.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ναι και σου είπα ότι μπορείς να πάρεις οποίο γιατρό σε ενδιαφέρει κ να τον ρωτήσεις αν κάνει κ επισκέψεις σε σπίτια κλπ απορίες. Το να πας στο ιατρειο του γιατρου ειναι σαφως φτηνοτερο απ το να το να ερθει στο σπιτι σου. http://www.oaed.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=81&lang=el Νομίζω ότι τα εξηγεί. Καλα, μονο οι εως 29 ετων εχουν αναγκη? Εμεις οι ηλικιωμενοι εχουμε περισσοτερο αναγκη απο τους νεανιες... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα