Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εφόσον είσαι πλήρως ενημερωμένος γιατί μου έκανες εξαρχής εκείνη την ερώτηση ?
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εφόσον είσαι πλήρως ενημερωμένος γιατί μου έκανες εξαρχής εκείνη την ερώτηση ? Γιατι ετσι οπως το εγραψες ηταν σα να υπαρχει μονο η επισκεψη στο ιατρειο.
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν το γνωρίζω. Εγώ έκλεισα ραντεβού κ πήγα στο ιατρείο. Γιαυτό σας είπα ότι μπορείτε να πάρετε ένα τηλ. Να ρωτήσετε ότι απορία έχετε.είναι εξυπηρετικοτατοι τουλάχιστον αυτοί που βρήκα εγώ. Αν κάνετε έναν λογαριασμό η και χωρίς δεν το χω ψάξει γτ εγω εχω, θα δείτε και τις αξιολογήσεις των γιατρών από ήδη πραγματοποιημενων ραντεβού από άλλους συμπολίτες μας και γράφουν ανάλογη αξιολόγηση αν μεινανε ευχαριστημενοι η όχι κ εάν το συνιστούν. Μπομπο13: Αυτό που έστειλες γράφει κάπου αν καλύπτει εμβόλια; Γιατί δεν είδα κάτι. Και να φανταστώ με ασφάλιση ΙΚΑ μόνο σε γιατρούς του ΙΚΑ μπορεί κάποιος να πάει ? :S Ωστόσο ιορδανη77 γράφει μέσα σε μικρότερα γράμματα και για μεγάλες ηλικίες.
iordanis77 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν το γνωρίζω................ Γενικα μιλουσα, οχι για συγκεκριμενη εταιρια. Ωστόσο ιορδανη77 γράφει μέσα σε μικρότερα γράμματα και για μεγάλες ηλικίες. Ποιος? Ο ΟΑΕΔ?
Joanna000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ιορδανη77, Το λινκ που έστειλε ο Μπομπο13 του οαεδ αναφερειμέσα πιο κάτω για ανέργους 29-55 και για μακροχρόνια ανέργους ηλικιωμένους.
mpompo13 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το να πας στο ιατρειο του γιατρου ειναι σαφως φτηνοτερο απ το να το να ερθει στο σπιτι σου. Καλα, μονο οι εως 29 ετων εχουν αναγκη? Εμεις οι ηλικιωμενοι εχουμε περισσοτερο αναγκη απο τους νεανιες... "Παροχές Ασθένειας σε Είδος στους Ανέργους Ηλικίας ανω των 29 εως 55 ετών" "Παροχές Ασθένειας σε Είδος στους Ηλικιωμένους Μακροχρονίως Ανέργους" Είναι λίγο πιο κάτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα