Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν του κάνω updates για να μην κολλάει ;)

Ακόμα βολεύει για να μιλάμε με την παρέα ενώ παράλληλα παίζουμε online.

Ποιότητα video call όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους...

Δημοσ.

Το μόνο του καλό για εμένα είναι ότι έχει καλή ποιότητα κλήσης ήχου και βίντεο. Πέραν αυτών, έχει πολύ ψυχρό interface, τα emoticons άθλια, τα γράμματα δε ξέρω γιατί είναι από προεπιλογή τόσο μικρά, για να αναζητήσεις κάποιον παίζεται αν θα τον βρεις αφού άλλο όνομα άλλο username και γενικά ότι να ναι.. αυτό το κόλπο με το away στην ουσία δε ξέρεις ποιοι είναι μέσα και ποιοι όχι και απλά θεωρείς away=offline...

Δημοσ.

Οτι να ναι εδω μεσα, λεει η ποιοτητα των κλησεων απο το Skype ειναι χειροτερη απο το Viber εχεις προβλημα ρε φιλε τοτε; Πας καλα; Καθολου το Skype δεν τραβαει την κατιουσα αλλα ισα ισα που ανεβαινει εξαιρετικη ποιοτητα, και το skype δεν το εχουν αυτοι που θελουν να κανουν χαβαλε.

Δημοσ.

Δεν του κάνω updates για να μην κολλάει ;)

Ακόμα βολεύει για να μιλάμε με την παρέα ενώ παράλληλα παίζουμε online.

Ποιότητα video call όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους...

Αφου κανει μονο του...βγαινει η μπαρα που πρασινιζει και σου λεει "βελτιωνουμε την εμπειρια σας στο skype"

Χαλι μαυρο εχει γινει.

Δημοσ.

εγω το χρησιμοποιω για calls αρκετα , μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα , ουτε απο το κινητο

γουστα ειναι αυτα , εμενα απλα δεν με νοιαζει , την δουλεια μου να κανω

Δημοσ.

Οτι να ναι εδω μεσα, λεει η ποιοτητα των κλησεων απο το Skype ειναι χειροτερη απο το Viber εχεις προβλημα ρε φιλε τοτε;  

ναι έχω όποτε θες έλα να στο εξηγήσω. 

Δημοσ.

ναι έχω όποτε θες έλα να στο εξηγήσω.

Μου το εξηγησε αλλη και καλα καταλαβαινεις υποθετω ε; οποτε ολα οκ ;)

Υ.Γ. Μην σκισεις κανα καλσον προσεχε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα, αλλα βολικο ειναι. Τωρα βεβαια, ειδικα για κινητα, ακουω βγαινουν συνεχεια καινουριες αξιολογες, εφαμιλλες εφαρμογες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...