*nenya* Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν του κάνω updates για να μην κολλάει Ακόμα βολεύει για να μιλάμε με την παρέα ενώ παράλληλα παίζουμε online. Ποιότητα video call όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους...
Flaoutistas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το μόνο του καλό για εμένα είναι ότι έχει καλή ποιότητα κλήσης ήχου και βίντεο. Πέραν αυτών, έχει πολύ ψυχρό interface, τα emoticons άθλια, τα γράμματα δε ξέρω γιατί είναι από προεπιλογή τόσο μικρά, για να αναζητήσεις κάποιον παίζεται αν θα τον βρεις αφού άλλο όνομα άλλο username και γενικά ότι να ναι.. αυτό το κόλπο με το away στην ουσία δε ξέρεις ποιοι είναι μέσα και ποιοι όχι και απλά θεωρείς away=offline...
Puladogaver Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οτι να ναι εδω μεσα, λεει η ποιοτητα των κλησεων απο το Skype ειναι χειροτερη απο το Viber εχεις προβλημα ρε φιλε τοτε; Πας καλα; Καθολου το Skype δεν τραβαει την κατιουσα αλλα ισα ισα που ανεβαινει εξαιρετικη ποιοτητα, και το skype δεν το εχουν αυτοι που θελουν να κανουν χαβαλε.
D4rkshadow Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Το ειχα μεχρι που το αγορασε η ms,μετα το εβγαλα και δεν το ξαναχρησιμοποιησα ποτε
anwnymh29 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δεν του κάνω updates για να μην κολλάει Ακόμα βολεύει για να μιλάμε με την παρέα ενώ παράλληλα παίζουμε online. Ποιότητα video call όμως είναι ή του ύψους ή του βάθους... Αφου κανει μονο του...βγαινει η μπαρα που πρασινιζει και σου λεει "βελτιωνουμε την εμπειρια σας στο skype" Χαλι μαυρο εχει γινει.
dimitrisOP Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 εγω το χρησιμοποιω για calls αρκετα , μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα θεμα , ουτε απο το κινητο γουστα ειναι αυτα , εμενα απλα δεν με νοιαζει , την δουλεια μου να κανω
alex_000 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οτι να ναι εδω μεσα, λεει η ποιοτητα των κλησεων απο το Skype ειναι χειροτερη απο το Viber εχεις προβλημα ρε φιλε τοτε; ναι έχω όποτε θες έλα να στο εξηγήσω.
Puladogaver Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 ναι έχω όποτε θες έλα να στο εξηγήσω.Μου το εξηγησε αλλη και καλα καταλαβαινεις υποθετω ε; οποτε ολα οκ Υ.Γ. Μην σκισεις κανα καλσον προσεχε.
sahanaki4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2016 Δεν το χρησιμοποιω ιδιαιτερα, αλλα βολικο ειναι. Τωρα βεβαια, ειδικα για κινητα, ακουω βγαινουν συνεχεια καινουριες αξιολογες, εφαμιλλες εφαρμογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα