Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Σε αυτό το θέμα/νήμα θα μπορούμε να προτείνουμε cafe-bar απ’ όλη την Ελλάδα (και όχι μόνο αν το θελήσετε). Κάνω την αρχή με τα Cap Cap και Fairytale. Είναι θεματικά cafe-bar-something, δηλαδή ανά χρονικά διαστήματα αλλάζουν το θέμα που έχουν. Το Cap Cap αλλάζει διακόσμιση και menu ώστε να συνάδει με το θέμα αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω για το Fairytale πολλά καθότι έχω πάει μια φορά μόνο. Το Fairytale είναι μεγαλύτερο σαν χώρος αλλά πιο δύσκολα προσβάσιμο από κάποιο σταθμό του ΗΣΑΠ. Το Cap Cap βρίσκεται στο Αιγάλεω και είναι κοντά στο Μετρό, περίπου 10 με τα πόδια (και πολύ λέω) Το Fairytale βρίσκεται στην Φιλαδέλφεια και έχει μια κάποια απόσταση από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό. Από τιμές και τα 2 πάνω κάτω έχουν τις ίδιες, ίσως λίγο τσιμπιμένες αλλά worth it. Κάποιες εικόνες από το cap cap όταν είχε θέμα Game of Thrones και τα πόσιμα/φαγώσιμα είναι από το Wizardfest (Harry Potter ας πούμε) http://imgur.com/a/2JHAc (αν έχει τίτλο δείτε στο menu τι περιέχει) Μου έχει μείνει αποθημένο το ότι δεν κατάφερα να παραγγείλω την Μαγική Σκακιέρα Αυτό είναι από το Fairytale Rabbit Hole: σπασμένα soft cookies σε συνδυασμό με παγωτό Cream & Cookies, πραλίνα Bueno, Merenda, sauce σοκολάτας και καραμέλας βουτύρου και σπιτική σαντιγί. Το επόμενο θέμα του Cap Cap Σειρά σας. Υ.Γ Εάν υπάρχει τέτοιο θέμα τότε ας μεταφερθεί και θα κάνω τις απαραίτητες αλλαγές στο post. 3
Grim Ripper Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οταν λες τσιμπημενες τιμες; Η Μαγική Σκακιέρα έκανε 7,50€ και το Rabbit Hole 6,50€ Σε κάποιους ίσως είναι ακριβά αλλά παίρνεις γλυκό ουσιαστικά. Από καφέδες (freddo, etc) είναι normal απ' ότι έχω καταλάβει. Δεν παίρνω καφέδες μιας και δεν πίνω οπότε δεν έχω γνώμη σε αυτό.
Spiros.13 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Πολύ ωραία μαγαζιά και τα δυο τα εχω επισκεφτεί αρκετές φορές αλλα κατα την άποψη μου ειναι λιγο καλύτερο το Cap Cap γιατι ειναι ποιο <<ζεστό>> σαν χώρος λόγο του οτι ειναι ποιο μαζεμένο απο το fairytale τώρα όπως λέει και ο φίλος Grim Ripper σε τιμές ειναι πανω κάτω τα ίδια!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα