Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα σκουτερακι 50 κυβικα που καθε αρχη του χρονου παω στην Τροχαια και ανανεωνω την αδεια κυκλοφοριας. Πληρωνω παραβολο 12 ευρω απο την εφορια, και 3 ευρω το ενσημο Ελας.

Φετος μου λεει η τροχαια το παραβολο και το ενσημο Ελας θα το πληρωσω απο το taxis net (Ηλεκτρονικο παραβολο)

Επειδη πρωτη φορα το κανω, και ψιλοχαθηκα εχει πολλες κατηγοριες.

Οποιος γνωριζει η το εχει κανει, να επιβεβαιωσει τα σωστα βηματα.

Φορεας Δημοσιου

Δημοσιας Ταξης Π.τ.Π./Ελληνικη Αστυνομια

Κατηγορια Παραβολου

Αδειες (Ενσημο Ελας 3 ευρω)

Τυπος παραβολου

Αδεια η ανανεωση αδειας (εκδοση απο Ελας)-3 ευρω/αδεια

Παλι κατηγορια Παραβολου

Αδεια κυκλοφοριας μοτοποδηλατου

Τυπος παραβολου

12 ευρω(και τα οφειλομενα τελη προηγ/νων ετων)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκτυπωνεις το ηλεκτρονικο παραβολο που εβγαλες και τους το δινεις.Εγω τους πηγα και την αποδειξη πληρωμης αλλα ουτε καν το ειδαν.Τσεκαρουν απο το δικο τους συστημα αν ειναι πληρωμενο.

Δημοσ.

Ωραία την εκτυπωση απο το taxis δηλαδή. Αντε τώρα να βρούμε χρόνο να πάμε γιατι εργάζονται 9-11 μετά πάνε για τάβλι στην τροχαία της περιοχής μου.

Δημοσ.

Τροχαια Αγιας Παρασκευης που πηγα 9--11 ειναι και αυτοι.

Ρωτα και το αστυνομικο τμημα της περιοχη σου αν κανουν ανανεωση αδειας μοτο.Θα γλυτωσεις κοπο και ταλαιπωρια.

Δημοσ.

Τροχαια Αγιας Παρασκευης που πηγα 9--11 ειναι και αυτοι.

Ρωτα και το αστυνομικο τμημα της περιοχη σου αν κανουν ανανεωση αδειας μοτο.Θα γλυτωσεις κοπο και ταλαιπωρια.

Στο ίδιο είμαστε, θα προτιμούσα της Αθήνας που πήγαινα παλιότερα. Στην Αγία Παρασκευή βαριούνται τόσο που κάθεσαι και γράφεις "αίτηση" τα στοιχεία σου και πάλι περιμένεις πίνεις και καφέ μέχρι να τελειώσει η διαδικασία. Στην Αθήνα απλά δίνεις την άδεια και τα παράβολα και τελειώνουν σε 1 λεπτό.

Δημοσ.

Είναι αστα να πάνε εδω απειλούσαν να κόψουν κλήση σε ποδήλατα γιατι η Λαυρίου έγινε ξαφνικά δρόμος ταχυχείας κυκλοφορίας ή εθνική οδός επειδή κάποιος είχε στραβώσει και μπροστά στη μούρη τους παράνομα παρκαρισμένα, άλλοι να περνάνε με κόκκινο.

Για να μείνουμε και στο θέμα. Με άμεση πληρωμή μέσω ebanking ,  το taxis έβγαλε μια μέρα μετα την επιβεβαίωση και το παράβολο για εκτύπωση. Καλύτερα να γίνει η επιβεβαίωση γιατί δεν νομίζω θα το δεχτούν με την απόδειξη πληρωμής. Μην πάτε τσάμπα κάθε τροχαία κάνει τα δικά της.

Δημοσ.

Εχω ενα σκουτερακι 50 κυβικα που καθε αρχη του χρονου παω στην Τροχαια και ανανεωνω την αδεια κυκλοφοριας. Πληρωνω παραβολο 12 ευρω απο την εφορια, και 3 ευρω το ενσημο Ελας.

Φετος μου λεει η τροχαια το παραβολο και το ενσημο Ελας θα το πληρωσω απο το taxis net (Ηλεκτρονικο παραβολο)

Επειδη πρωτη φορα το κανω, και ψιλοχαθηκα εχει πολλες κατηγοριες.

Οποιος γνωριζει η το εχει κανει, να επιβεβαιωσει τα σωστα βηματα.

Φορεας Δημοσιου

Δημοσιας Ταξης Π.τ.Π./Ελληνικη Αστυνομια

Κατηγορια Παραβολου

Αδειες (Ενσημο Ελας 3 ευρω)

Τυπος παραβολου

Αδεια η ανανεωση αδειας (εκδοση απο Ελας)-3 ευρω/αδεια

Παλι κατηγορια Παραβολου

Αδεια κυκλοφοριας μοτοποδηλατου

Τυπος παραβολου

12 ευρω(και τα οφειλομενα τελη προηγ/νων ετων)

Ευχαριστω για το πολυ χρησιμο post 

με βοήθησες παρα πολύ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά 

• Αποδεικτικό Α.Φ.Μ. 
  • και Αποδεικτικό Δ.Ο.Υ. 

που γράφει η τροχαία στα δικαιολογητικά, τι ακριβώς έγγραφο ζητάνε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα κ ευχαριστω για το χρησιμο post ! Με βοηθησε αρκετα απλα θελω να ρωτησω κατι εγω εχω 3 χρονια να θεωρησω την αδεια, και καπου στη φορμα του eπαραβολο (δεξια) εχει κουτακι να βαλουμε το ποσο! εγω εκει θα βαλω 9ευρο και το αλλο που ειναι να κοψω για την εφορια θα βαλω 36? δηλάδη θα βαλω το συνολικο ποσό?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...