Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Και πες πως φεύγεις, μετά τι κάνεις; του; αφήνεις στην μοίρα τους; Ε ζεις την ζωή σου και αυτοί την δικιά τους. Όλοι μας εξάλλου κάποια στιγμή "απογαλακτιζόμαστε" απο τους γονείς. Στην μάπα θα τους φάμε?
mary Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εγώ έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι τοξικοί άνθρωποι, όπως και γενικότερα οι κακοί άνθρωποι είναι λιγότερο ευφυή άτομα κατά μέσο όρο. Μπορεί να φαίνονται έξυπνοι λόγω της πονηριάς που έχουν αναπτύξει ως ταλέντο-skill, αλλά κατά βάθος έχουν χαμηλότερη νοημοσύνη. Επίσης πιστεύω ότι αυτοί που βλάπτονται περισσότερο από την αρνητικοτητα των χαρακτήρων αυτών των ατόμων, είναι οι ίδιοι! Γιατί είτε το δείχνουν είτε όχι, αυτά τα άτομα κάποια στιγμή υποφέρουν ψυχολογικά από τον χαρακτήρα,την νοοτροπία και τις πράξεις τους που τους χτυπάνε μπούμερανγκ... Ωστόσο είμαι περίεργος αν υπάρχει κάποια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει ότι η τοξικότητα-κακια συνδέεται με την χαμηλή νοημοσύνη. Μου αρεσε πολυ η απαντηση σου και πραγματικα θα ηθελα να πουν και άλλοι τη γνωμη τους. Απορια: οι τοξικοι άνθρωποι το ξέρουν οτι ειναι τοξικοί; Τη βρισκουν με το να στη μπαινουν σε καθε τι καλό που σου συμβαίνει; Δικο μου πιστεύω: ειναι ανθρωποι με πολλά και ανεξήγητα ( ; ) κομπλεξ μεσα τους που δεν προκειται να τα λυσουν ακομα και 70 χρονών αν φτάσουν.
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ε σαφώς έχουνε κόμπλεξ / ανασφάλειες / ψυχολογικά κλπ. Δεν αλλάζουν ποτέ,ίσως μόνο με χρόνια ψυχοθεραπεία. Εξωτερικεύουν τα ψυχολογικά τους τραύματα. 1
Lanike71 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ^ πεθερά;;; Πεθερά είναι χρυσάφι ρε... Ξαδέρφη της γυναίκας.
bedazzled Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 δεν υπάρχει μεγαλή τοξικότητα από τις κοινότητες MMO k F2P παιχνίδιων. μια ματια στα σχόλια είναι αρκετή για να χάσει κάποιος ολη τη πίστη του στο ανθρώπινο ειδος Μαζεύουν πολλή πιτσιρικαρία και πλέμπα, οπότε είναι «λογικό». Ειδικά κάτι LoL κλπ... Και πες πως φεύγεις, μετά τι κάνεις; του; αφήνεις στην μοίρα τους; Τους κόβεις την καλημέρα μπας και προβληματιστούν...
stavi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Sorry αλλά δε με χάλαγε μια τοξική καριόλα 10αρι (όπως θα έλεγε και ο muchacho). 1
theoritikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχατε ποτέ συναναστροφές με τοξικούς ανθρώπους, οι οποίοι να είναι και τσιγκούνηδες? Να μην δίνουν ακόμα και για εισιτήριο για ΜΜΜ, και να περπατάνε την μισή Αθηνα, απλά και μόνο για να μην δώσουν 1.20!
stavi Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 https://web.facebook.com/apisteytavideo/videos/1520034298314844/
phanispal Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είχατε ποτέ συναναστροφές με τοξικούς ανθρώπους, οι οποίοι να είναι και τσιγκούνηδες? Να μην δίνουν ακόμα και για εισιτήριο για ΜΜΜ, και να περπατάνε την μισή Αθηνα, απλά και μόνο για να μην δώσουν 1.20! Κι αυτό σας ενοχλεί; Γιατί δεν τους δίνεις εσύ (που απ' ό,τι καταλαβαίνω δεν είσαι τσιγκούνης) το 1.20€ να χρησιμοποιήσουν ΜΜΜ; https://web.facebook.com/apisteytavideo/videos/1520034298314844/ Λάθος νήμα i guess.
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γεγονος ειναι παντως, οποιος καταφερει να 'εξορισει' απο τη ζωη του τα τοξικα ατομα, καταφερε να 'αναπνευσει'! Εγω φοβαμαι οτι η παρατεταμενη και χρόνια εκθεση, οπως και με τα αληθινα τοξικά, έχει σοβαρες επιπτωσεις στην ψυχοσωματική μας υγεία!!!! Οχι, οχι, δεν ειμαστε για τετοια! 2
mentoras99 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πώς ορίζεται ένας τοξικός άνθρωπος; Ριξε μια ματια στα αρθρα -λινκς του αρχικου ποστ.
toshd3000 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εχει στο κουτελο αυτο το συμβολο οι πιο επικινδυνοι ειναι αυτοι...η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις