k30taas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιδια ποιο θα προτιμουσατε, το s6 15 ημερων σε χρωμα blue topaz στα 385 η το g4 καινουργιο απο vodafone στα 394? βοηθεια παρακαλω. Ειχα το s6 από φιλο για 3 μερες επαθα πλακα με την καμερα ταχυτατη και τελεια αλλα κατά τα αλλα δεν με ενθουσιασε εκτος από την εμφανιση, το g4 δεν μου αρέσει όπως το βλεπω αλλα σιγουρα θα το προτιμουσα μεσα στο λογισμικο του μιας και πριν ειχα g2 (αν και θα ηθελα να αλλαξω). Η καμερα του g4 είναι τοσο καλη και γρηγορη οσο του s6? δεν ξερω....... βοηθήστε με να παρω μια αποφαση παρακαλω!!
newsformobiles Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Στον τίτλο γράφεις G2 vs S6, όχι G4 vs S6
saruman123 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Στον τίτλο γράφεις G2 vs S6, όχι G4 vs S6 Ενταξει ειχε G2 και μπερδευτηκε
heavyrain Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 εχουμε ανοιξει παρα πολλα θεματα g4 vs s6 τις τελευταιες ωρες, δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να λεμε τα ιδια για 1000στη φορα. H καμερα στο s6 ανοιγει γρηγοτορερα αν εννοεις αυτο. Και εχει συντομευση με διπλο πατημα του home να ανοιξει αστραπιαια, ακομα και αν ειναι κλειδωμενο.
Fulgore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 παιδια ποιο θα προτιμουσατε, το s6 15 ημερων σε χρωμα blue topaz στα 385 η το g4 καινουργιο απο vodafone στα 394? βοηθεια παρακαλω. Ειχα το s6 από φιλο για 3 μερες επαθα πλακα με την καμερα ταχυτατη και τελεια αλλα κατά τα αλλα δεν με ενθουσιασε εκτος από την εμφανιση, το g4 δεν μου αρέσει όπως το βλεπω αλλα σιγουρα θα το προτιμουσα μεσα στο λογισμικο του μιας και πριν ειχα g2 (αν και θα ηθελα να αλλαξω). Η καμερα του g4 είναι τοσο καλη και γρηγορη οσο του s6? δεν ξερω....... βοηθήστε με να παρω μια αποφαση παρακαλω!! Καταρχας απο τα παραπανω θα σου ελεγα να ξεχναγες το μτχ S6. Ειναι κυριολεκτικα ελεος να σκεφτεσαι τα λιγα χρηματα που μπορει να γλυτωσεις απο το να το παρεις του κουτιου με εγγυηση DOA 7 ημερων για να πας σε used. Αφου απο τα δυο κινητα που τα εχεις δει και απο κοντα το G4 και δεν σε τραβηξε και θες να το αλλαξεις δεν καταλαβαινω εν μερη και γιατι ανοιξες και θεμα αφου και εσυ ο ιδιος παραδεχεσαι οτι για S6 πας,ασε που το G4 εξαντληθηκε απο Vodafone οπως μπορεις να δεις http://www.vodafone.gr/portal/eShop/LG-G4?skuId=12774 Απλα θα το ξαναπω και θα το λεω συνεχεια γιατι πραγματικα δεν το χωνευω καθε φορα που το διαβαζω. Αν μπορεις να δωσεις 393ευρω για το G4 δωσε 30ευρω παραπανω και παρτο του κουτιου σφραγισμενο με ζελατινες κλπ https://www.skroutz.gr/s/6260915/Samsung-Galaxy-S6-32GB.html?from=catspan Να ταν πχ η τιμη στα 330-340 να το σκεφτοσουν μιας και τα χρηματα δεν ειναι λιγα. Αλλα για 30ευρω δεν θελει και σκεψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα