Georgegr3 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γεια σε όλους και καλή χρονιά! Έχω έναν υπολογιστή που αποτελείται από: M/b gigabyte p35-ds4 s775 Cpu Intel c2d e6750 Gpu nvidia 8800gt Zalman zm600-hp 600w bronze Μετά από καλοκαιρινές διακοπές (χωρίς ρεύμα, κλειστό πολύμπριζο) σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς λόγο. Ο υπολογιστής ανοίγει χωρίς να κάνει post η μητρική, χωρίς κάποιο ήχο, μέχρι να τον κλείσω. Η οθόνη δεν δείχνει κάτι και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν. Βρήκα έναν πυκνωτή μέσα στο κουτί, του οποίου ήταν σπασμένο το σιδεράκι που τον συγκρατεί στη μητρική, χωρις να είναι φουσκωμένος η κάτι παρόμοιο. Επίσης, δεν ξέρω ποσό καιρό είναι σπασμένος. Το τροφοδοτικό δοκιμάστηκε και σε άλλο σύστημα και δούλευε. Δοκιμάστηκε επίσης, άλλη μητρική στο σύστημα αυτό, χωρίς να δουλεύει, και ο επεξεργαστής σε άλλο σύστημα χωρις να δουλεύει και εκείνος, δεν ξέρω μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος όμως. Το τροφοδοτικό ήταν το μόνο που μπόρεσε να ελεγχθεί από κάποιο κατάστημα σε επαρχία, γιατί δεν είχαν εξοπλισμό σε socket 775 για να ελέγξουν και τα υπόλοιπα, μου είπαν όμως ότι βγάζει καμία κόκκινα λαμπάκια στο τεστ. Παίζει να κάηκαν όλα; Έχει καμία ιδέα κανένας κάποιο κατάστημα σε Θεσσαλονίκη ώστε να ελέγξει cpu/motherboard/psu, να μάθω αν δουλεύει κάτι ή είναι για πέταμα; Με μια αναζήτησή βρήκα μερικά όπως www.rebootyourpc.gr/episkevi-pc/, www.pcnergio.gr, www.service-ypologiston.gr/ και έχω κοντά στη γειτονιά μου και το zero one. Ξέρει κανείς αν κάποιο είναι αξιόπιστο ή γνωρίζει κάποιο άλλο;
SuPerMaNrE Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εχει ένα μικρό κατάστημα στην εθνικής αμύνης που λέγεται τεχνοραση . Οταν εγώ ήθελα να δοκιμάσω το πισι που έφτιαξαν πήγα εκεί . Εάν θέλεις μπορείς να πας 1
Georgegr3 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ok ευχαριστώ. Θα τους πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω. Αν έχει κάποιος καμία άλλη ιδέα ας τη γράψει..
Runner25 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα φαγε κανα κεραυνο μαλλον και θα τα φτυσε απο δω και περα φιλε μου να εχεις πολυμπριζο ασφαλειας, προτιμησε καποιο επωνυμο μιας και θα σε γλυτωσει απο περιπετειες
Georgegr3 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 θα φαγε κανα κεραυνο μαλλον και θα τα φτυσε απο δω και περα φιλε μου να εχεις πολυμπριζο ασφαλειας, προτιμησε καποιο επωνυμο μιας και θα σε γλυτωσει απο περιπετειες Το τραγικό είναι ότι έχω υποτιθεται και ήταν και κλειστό.. 1
arrows Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Aν δεις τις οδηγίες του σταθεροποιητή τουλάχιστον σε αυτόν της apc γράφει οτι εαν έχεις το κουμπί του στην θέση off δεν παράχει ΚΑΜΙΑ προστασία, καθώς επίσης για να λειτουργήσει χρειάζεται και η πρίζα να έχει γείωση 1
Angelcrow Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν δίνει σήμα στην οθόνη.Δουλευει το ανεμιστηρι της κάρτας γραφικών; Εγώ πάντως όταν φεύγω για διακοπές βγαίνουν ολα από τη μπριζα. 1
Georgegr3 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Τα εξαρτήματα δοκιμάστηκαν με το φίλο drkar και δεν λειτουργούσαν μητρική και επεξεργαστής δυστυχώς.. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. 2
aling321 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σε όλους και καλή χρονιά! Έχω έναν υπολογιστή που αποτελείται από: M/b gigabyte p35-ds4 s775 Cpu Intel c2d e6750 Gpu nvidia 8800gt Zalman zm600-hp 600w bronze Μετά από καλοκαιρινές διακοπές (χωρίς ρεύμα, κλειστό πολύμπριζο) σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς λόγο. Ο υπολογιστής ανοίγει χωρίς να κάνει post η μητρική, χωρίς κάποιο ήχο, μέχρι να τον κλείσω. Η οθόνη δεν δείχνει κάτι και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν. Βρήκα έναν πυκνωτή μέσα στο κουτί, του οποίου ήταν σπασμένο το σιδεράκι που τον συγκρατεί στη μητρική, χωρις να είναι φουσκωμένος η κάτι παρόμοιο. Επίσης, δεν ξέρω ποσό καιρό είναι σπασμένος. Το τροφοδοτικό δοκιμάστηκε και σε άλλο σύστημα και δούλευε. Δοκιμάστηκε επίσης, άλλη μητρική στο σύστημα αυτό, χωρίς να δουλεύει, και ο επεξεργαστής σε άλλο σύστημα χωρις να δουλεύει και εκείνος, δεν ξέρω μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος όμως. Το τροφοδοτικό ήταν το μόνο που μπόρεσε να ελεγχθεί από κάποιο κατάστημα σε επαρχία, γιατί δεν είχαν εξοπλισμό σε socket 775 για να ελέγξουν και τα υπόλοιπα, μου είπαν όμως ότι βγάζει καμία κόκκινα λαμπάκια στο τεστ. Παίζει να κάηκαν όλα; Έχει καμία ιδέα κανένας κάποιο κατάστημα σε Θεσσαλονίκη ώστε να ελέγξει cpu/motherboard/psu, να μάθω αν δουλεύει κάτι ή είναι για πέταμα; Με μια αναζήτησή βρήκα μερικά όπως www.rebootyourpc.gr/episkevi-pc/, www.pcnergio.gr, www.service-ypologiston.gr/ και έχω κοντά στη γειτονιά μου και το zero one. Ξέρει κανείς αν κάποιο είναι αξιόπιστο ή γνωρίζει κάποιο άλλο;
Pegasus54 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2016 Γεια σε όλους και καλή χρονιά! Έχω έναν υπολογιστή που αποτελείται από: M/b gigabyte p35-ds4 s775 Cpu Intel c2d e6750 Gpu nvidia 8800gt Zalman zm600-hp 600w bronze Μετά από καλοκαιρινές διακοπές (χωρίς ρεύμα, κλειστό πολύμπριζο) σταμάτησε να λειτουργεί, χωρίς λόγο. Ο υπολογιστής ανοίγει χωρίς να κάνει post η μητρική, χωρίς κάποιο ήχο, μέχρι να τον κλείσω. Η οθόνη δεν δείχνει κάτι και τα ανεμιστηράκια δουλεύουν. Βρήκα έναν πυκνωτή μέσα στο κουτί, του οποίου ήταν σπασμένο το σιδεράκι που τον συγκρατεί στη μητρική, χωρις να είναι φουσκωμένος η κάτι παρόμοιο. Επίσης, δεν ξέρω ποσό καιρό είναι σπασμένος. Το τροφοδοτικό δοκιμάστηκε και σε άλλο σύστημα και δούλευε. Δοκιμάστηκε επίσης, άλλη μητρική στο σύστημα αυτό, χωρίς να δουλεύει, και ο επεξεργαστής σε άλλο σύστημα χωρις να δουλεύει και εκείνος, δεν ξέρω μήπως είχα κάνει κάποιο λάθος όμως. Το τροφοδοτικό ήταν το μόνο που μπόρεσε να ελεγχθεί από κάποιο κατάστημα σε επαρχία, γιατί δεν είχαν εξοπλισμό σε socket 775 για να ελέγξουν και τα υπόλοιπα, μου είπαν όμως ότι βγάζει καμία κόκκινα λαμπάκια στο τεστ. Παίζει να κάηκαν όλα; Έχει καμία ιδέα κανένας κάποιο κατάστημα σε Θεσσαλονίκη ώστε να ελέγξει cpu/motherboard/psu, να μάθω αν δουλεύει κάτι ή είναι για πέταμα; Με μια αναζήτησή βρήκα μερικά όπως www.rebootyourpc.gr/episkevi-pc/, www.pcnergio.gr, www.service-ypologiston.gr/ και έχω κοντά στη γειτονιά μου και το zero one. Ξέρει κανείς αν κάποιο είναι αξιόπιστο ή γνωρίζει κάποιο άλλο; Τον εφτιαξες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα