Προς το περιεχόμενο

iphone 5c ή 5s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους. Θελω να παρω ενα απο τα φυο κινητα του τιτλου. Το 5c το παιρνω στα 210 και το 5s στα 290. Τι λετε, ποιο να προτιμησω; Νομιζω εχουν πολυ μικρες διαφορες στα χαρακτηριστικα τους. Αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με. Ευχαριστω.

Δημοσ.

το 5s είναι πολυ καλύτερο κινητό ..από το 5c Για μένα πάρε το s..

YΓ:τσέκαρε τη μπαταρία πριν αγοράσεις γιατι στα ποιο πολλα μπορεί να είναι ταλαιπωρημένη

Δημοσ.

Και γω θα σου ελεγα 5s.Δεν εχουν τεραστιες διαφορες στα specs το 5s εχει ελαχιστα καλυτερη μπαταρια απτο 5c.Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου στο 5c ειναι η πλαστικουρα,απλα μια πιο φθηνη εκδοση του 5s.

Δημοσ.

Και γω θα σου ελεγα 5s.Δεν εχουν τεραστιες διαφορες στα specs το 5s εχει ελαχιστα καλυτερη μπαταρια απτο 5c.Αυτο που δεν μου αρεσει καθολου στο 5c ειναι η πλαστικουρα,απλα μια πιο φθηνη εκδοση του 5s.

Όμως είναι ωραίο πλαστικό. Μετά, γιατί δεν παίρνεις ένα Huawei P8? Εκτός κι αν θες iOS.

Δημοσ.

κανενα ουτε καμερα ουτε μπαταρια εχουν ουτε σπεκς σε σχεση με τα κινητα τουμπανα που βρισκεις μεχρι 300 ευρω  τι το θελει το iphone :shock:

Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα δύο,εννοείται 5S.Πολύ πιο ισχυρό,και ελαφρώς καλύτερη μπαταρία.Κάμερα και οθόνη νομίζω είναι ίδια...

Δημοσ.

κανενα ουτε καμερα ουτε μπαταρια εχουν ουτε σπεκς σε σχεση με τα κινητα τουμπανα που βρισκεις μεχρι 300 ευρω τι το θελει το iphone :shock:

Δεν έχει κάμερα το 5s? Το ακουσαμε και αυτό!

Πάρε το 5s φιλε ξεκάθαρα!

Δημοσ.

Εμ, δεν έχει σε σύγκριση με άλλα στην ίδια τιμή!
Δημοσ.

γιατι εχει καμια σχεση η καμερα του με g3, flex 2, z2-z3, 930, s5, nexus 6 και λιστα ειναι μεγαλη που ολα αυτα παιζουν καινουρια/μτχ κατω απο 300 ευρω καλα δεν μηλαμε για το 5c που η καμερα του ειναι για κλαματα

Δημοσ.

Να πάρει το 5s και να αλλάξει απ΄ το settings -> accessibility -> reduse motion γιατί με τα motions στην 9.2 ψιλοχωλαίνει. Επίσης να βγάλει και τη βλακεία το siri απ τα search. Αν τα βγάλει αυτά πάει σφαίρα.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται σχόλια του τύπου "τι το θέλει το iphone, ας πάρει κάτι άλλο". Δεν διαφωνώ παιδιά, αλλά δεν είναι για εμένα επαναλαμβάνω και επίσης θέλει iphone, τέλος, πως να το κάνουμε δηλαδή :P Όπως και να έχει, σας ευχαριστώ όλους σας για τις απαντήσεις, να είστε καλά και καλή χρονιά να έχετε :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...