monoxromos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Γεια σας σας ευχομαι καλή χρονια.Ο εξωτερικος μου Lacie 500GB ενω φαινεται αλλα οχι με το αρχικο του ονομα ,τωρα ως τοπικος δισκος Ε ενω αρχικα εμφανιζονταν ως εξωτερικος σκληρος δισκος.Πατάω επάνω και δυστυχως βγαινει ενας μπλε κυκλος που δεν σταματαει ποτέ.Μου συνέστησαν να ελεγξω τον ανταπτορα και γιαυτο πηγα και αγορασα 19 ευρω μια θηκη με αλλον ανταπτορα,εβαλα εκει μεσα τον δισκο και παλι μου κανει τα ιδια .Και ομως τον ακουω να γυριζει κανονικα , να αναβοσβήνει το λαμπακι σαν να λειτουργει αλλα οχι μονο δεν ανοιγει ,μου μπλοκαρει και ολο τον υπολογιστη καποια στιγμή. Αλλωστε μέχρι πριν δυο-τρεις ώρες δουλευε κανονικά. Ουτε κατω επεσε μονο αρχεια αποθηκευω...Βεβαια τα αρχεια που εχει μεσα κυριως με ενδιαφερουν αν και δεν ειναι τοσο μεγαλης αξιας να δωσω κανενα 100αρικο για ανακτηση,αν γινεται κατι πιο απλό βοηθήστε με. Σας ευχαριστω .
SOAD1981 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 δοκιμασε να σωσεις οτι μπορεις με αυτο το προγραμμα καταρχην http://www.dposoft.net/hdd.html
monoxromos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα αν κατάλαβα καλά αυτό προϋποθέτει να ανοιγει ο δίσκος,εδώ δεν ανοιγει με τίποτα. Απλά τον αναγνωρίζει πάω ανοιγμα και μου λεει οτι μια παραμετρος η κατι τεοιο εχει προβλημα και χάνεται...
Bspus Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Βγαλτον τελειως απο τη θηκη, λογικα ειναι ενας συνηθισμενος sata δισκος. Βαλτον σαν εσωτερικο πανω σε εναν υπολογιστη. Αν παλει δεν τον αναγνωριζει μαλλον τον εχεις χασει. Αν τον αναγνωρισει τρεξε το crystaldisk info η το hd sentinel να δεις σε τι κατασταση βρισκεται απο υγεια
monoxromos Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 OK το δοκιμαζω αργοτερα και σας ενημερωνω αμέσως ,ευχαριστω
BlueBlood7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασε επίσης μήπως μπορείς να πάρεις τα αρχεία σου μέσω live cd είτε τοποθεώντας ως εσωτερικά (καλύτερα) είτε ως εξωτερικό.
monoxromos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδιά δεν γίνεται τίποτα ,τον έβαλα στην θέση του δίσκου D του desktop και δεν λειτουργεί ο υπολογιστής τον μπλοκάρει.Ανοίγει απλά, ούτε καν η επιφάνεια εργασίας δεν φαίνεται και εκεί σταματάει. Τι να πω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα