Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φιλη μου αντιμετωπιζειτο εξης θεμα με το Φεις τις τελευταιες μερες..
Εχει αυξηθει εκθετικα ο αριθμος αιτηματωνφιλιας που δεχεται!

πανω απο 100 την ημερα... αλλα σημερα βρηκε 280 !!!

Η ρυθμιση που βρηκα ειναι να δεχεται μονο απο φιλους φιλων.. το εβαλε και αυτο σημερα, αλλα λεει οτι συνεχιζουν να ερχονται..(δεν ξερω αν μειωθηκε ο αριθμος)

Ξερουμε τι μπορει να παιζει;

Δημοσ.

Δεν είναι η μόνη. Υπάρχει θέμα με τις προτάσεις φιλων τον τελευταίο καιρό. Αν κάνει κανέναν απ αυτούς accept και τους ρωτήσει που την βρήκαν, θα της πουν ότι ήταν απ τις προτάσεις φίλων (δοκιμασμένο με πολλές φίλες μου που είχαν το ίδιο θέμα) 

Πες της να βάλει για φωτο προφίλ καμιά άκυρη και όχι την φάτσα της γιατί φαντάζομαι είναι κορασιο 8ράκι της γνωστής κλίμακας ISO και να κάνει τον λογαριασμό της εντελώς prive από αυτό το λινκ: https://www.facebook.com/settings?tab=privacy&section=masher&view

Σε κανα 2-3 μέρες θα σταματήσουν. 

ΑΝ ΟΜΩΣ, είναι attention whore και αφήνει τα ποστ της και τις φωτο της public για να μαζεύει likes κλπ, είναι άξια της μοίρας της και καλά να πάθει. 

Δημοσ.

εχει 5-6 καλες φωτος (αλλα οχι ξεκωλες)..

αλλα πως εγινε ξαφνικα τοσο μεγαλο μπαμ;;

Ε σε όλες γίνεται και αν δεν έχει γίνει, θα γίνει. Κάποια μαλακία έχει κάνει ο Μαρκ. 

Δημοσ.

Ε σε όλες γίνεται και αν δεν έχει γίνει, θα γίνει. Κάποια μαλακία έχει κάνει ο Μαρκ. 

ειναι υπερβολικος ο αριθμος οπως και να εχει... τωρα μου λεει οτι σε 20 λεπτα ειχε 22 αιτηματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...