Vapir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Σκέφτομαι να αρχίσω να φτιάχνω αυτοσχέδια όπλα απο δέρμα(για την λαβή) , ξύλο σίδερο και λεπίδες. Μου αρέσει πολύ η ιδέα αλλα θα ήθελα πρώτα να ξέρω , χρειάζεται κάποια άδεια ? Έχετε υπόψη οτι μιλάω για πλήρως λειτουργικά όπλα , κοφτερά και μυτερά.Είναι νόμιμο ? Έχει ασχοληθεί κανείς σας? υπάρχει κάποιο site με οδηγίες για την κατασκευή μεσαιωνικών όπλων ? Με ενδιαφέρει επίσης να φτιάξω ένα λειτουργικό τόξο.Εκτός αυτού σκέφτομαι να φτιάξω σπαθιά , ρόπαλα με αγκίστρια και ξυράφια , ένα άλλο τύπου morning star με αλυσίδες και αγκίστρια κλπ.Ρωτάω σοβαρά? - ΝΑΙΤι τα θέλω? - hobby, είναι κάτι δημιουργικό και ευχάριστο. thanks.
defacer Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είσαι τύπος που κατά δική του δήλωση ενίοτε δυσκολεύεται πάρα πολύ να ελέγξει το θυμό του. Κατ' επανάληψη έχεις γράψει ότι υπό ΧΥΖ συνθήκες όχι απλά θα ασκούσες βία αλλά θα το έκανες και συνειδητά θεωρώντας πως είναι η καλύτερη επιλογή. Θες να φτιάξεις όπλα. What could go wrong? Και δεν είναι και Παρασκευή σήμερα. 5
Vapir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 άλλο short temper κ άλλο βγαίνω έξω κ κυνηγάω κόσμο . Αν ήταν έτσι υπάρχουν στα σπίτια μας δεκάδες αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα , μια ματιά γύρω μου σου βρίσκω αρκετά.Η απορία μου είναι αν είναι νόμιμο να φτιάχνεις όπλα για hobby ή όχι.
groot Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 άλλο short temper κ άλλο βγαίνω έξω κ κυνηγάω κόσμο . Αν ήταν έτσι υπάρχουν στα σπίτια μας δεκάδες αντικείμενα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σαν όπλα , μια ματιά γύρω μου σου βρίσκω αρκετά. Η απορία μου είναι αν είναι νόμιμο να φτιάχνεις όπλα για hobby ή όχι. Αφού θα γίνεις kung fu master, τι να τα κάνεις τα όπλα; 1
opera Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν τα κρατάς στο σπίτι σου δε νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αν όμως τα φέρεις πάνω σου ή στο αυτοκίνητο και σε πιάσουν την έκατσες. 2
Dakonblackblade Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Είμαι υπέρ του δικαιώματος κατοχής όπλου αλλά μόνο ρεβόλβερ.
Donalhioy Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 άλλο short temper κ άλλο βγαίνω έξω κ κυνηγάω κόσμο . βασικα οχι... short temper και οπλα απλα δεν πανε μαζι.. , δεν ειναι παρανομο εφοσον δεν υπαρχει μεσα ο μηχανισμος για να πυροβολει..
Vapir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αφού θα γίνεις kung fu master, τι να τα κάνεις τα όπλα; δεν τα θέλω για χρήση , τα θέλω για περίπτωση ανάγκης σε υποθετικά σενάρια που έχω σκεφτεί. Έβλεπα walking dead χθες , μετά απο καιρό και σκεφτόμουν πως μπορεί να μην γίνει zombie apocalypse anytime soon , όμως αν γίνει κάτι μεγάλο θα είμαστε τελείως ξεκρέμαστοι. Στο στρατό μάθαμε να χειριζόμαστε όπλα όμως το κράτος δεν μας δίνει την δυνατότητα νόμιμης κατοχής τους , κάτι εντελώς παράλογο. Θα προτιμούσα να μας εκπαίδευαν σε hand to hand combat οπότε μπορώ να ασχοληθώ με ένα hobby δημιουργικό που στο μέλλον μπορεί να βρεθεί χρήσιμο. βασικα οχι... short temper και οπλα απλα δεν πανε μαζι.. μια χαρά cool είμαι ρε , δεν πειράζω μύγα
DDevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 δεν τα θέλω για χρήση , τα θέλω για περίπτωση ανάγκης σε υποθετικά σενάρια που έχω σκεφτεί. Έβλεπα walking dead χθες , μετά απο καιρό και σκεφτόμουν πως μπορεί να μην γίνει zombie apocalypse anytime soon , όμως αν γίνει κάτι μεγάλο θα είμαστε τελείως ξεκρέμαστοι. Στο στρατό μάθαμε να χειριζόμαστε όπλα όμως το κράτος δεν μας δίνει την δυνατότητα νόμιμης κατοχής τους , κάτι εντελώς παράλογο. Θα προτιμούσα να μας εκπαίδευαν σε hand to hand combat οπότε μπορώ να ασχοληθώ με ένα hobby δημιουργικό που στο μέλλον μπορεί να βρεθεί χρήσιμο. μια χαρά cool είμαι ρε , δεν πειράζω μύγα Kαμια σχέση το G3 με το USP φιλε μου βασικα οχι... short temper και οπλα απλα δεν πανε μαζι.. , δεν ειναι παρανομο εφοσον δεν υπαρχει μεσα ο μηχανισμος για να πυροβολει.. Βασικα εδω οντως πρεπει να βρουμε νομοθεσια για το τι θεωρειται σαν οπλο ειναι σοβαρο το θεμα.
Vapir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 μην μπλέξουμε πυροβόλα όπλα , μιλάμε για αυτοσχέδια όπλα που είναι σαν τους μεγάλους μπαλτάδες που έχουμε όλοι σπίτια μας και τα κουζινομάχαιρα που κόβουν και κόκαλα.... άλλο λεπίδα άλλο πιστόλι
DDevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 μην μπλέξουμε πυροβόλα όπλα , μιλάμε για αυτοσχέδια όπλα που είναι σαν τους μεγάλους μπαλτάδες που έχουμε όλοι σπίτια μας και τα κουζινομάχαιρα που κόβουν και κόκαλα.... άλλο λεπίδα άλλο πιστόλι Δεν έχει σημασια. http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=70.0 Τσέκαρε το πρωτο pdf που εχει τον Ν. 2168/1993 αλλα τον τροποποιημένο.Οπλο θεωρειται και αντικειμενο προσφορο για επιθεση ή αμυνα. 1
zio10 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν τα έχεις μόνο μέσα στο σπίτι πως μπορεί να έχεις πρόβλημα; Δεν θα πρέπει να βγει ένταλμα, να γίνει έλεγχος, να τα βρούνε κλπ;
Vapir Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχει σημασια. http://www.greekairsoft.gr/forum/index.php?topic=70.0 Τσέκαρε το πρωτο pdf που εχει τον Ν. 2168/1993 αλλα τον τροποποιημένο.Οπλο θεωρειται και αντικειμενο προσφορο για επιθεση ή αμυνα. α καλά , το ξεφτιλίσαμε τελείως στην Ελλάδα ........... κοίτα ρε κάτι νόμοι ..... μα είναι δυνατόν ? .......
DDevil Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν τα έχεις μόνο μέσα στο σπίτι πως μπορεί να έχεις πρόβλημα; Δεν θα πρέπει να βγει ένταλμα, να γίνει έλεγχος, να τα βρούνε κλπ; Θεωρητικα κινδυνεύει ναι διοτι ειναι κατοχή χωρις άδεια. Στο άρθρο 7 του pdf που εδωσα λέει οτι θελει αδεια αστυνομικης αρχης του τοπου κατοικιας του ενδιαφερομενου. Ωστοσο θα πρέπει να λέει κάπου τις κυρώσεις αν δεν τις λέει δεν σου κάνουν τιποτα ουτε δικογραφια δεν μπορου να σχηματισουν. EDIT : Τις ειδα τις κυρώσεις τις γράφει στο τέλος κάθε άρθρου το συγκεκριμενο αποκλειεται να μην ειχε! Εγω προσωπικα σε συμβουλευω πριν κανεις το οτιδηποτε να περάσεις απο το ΑΤ και να τους πεις ακριβως τι σκεφτεσαι να κάνεις και τι χρειαζεται για να το κάνεις με νομιμο τροπο. 1
defacer Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 α καλά , το ξεφτιλίσαμε τελείως στην Ελλάδα ........... κοίτα ρε κάτι νόμοι ..... μα είναι δυνατόν ? ....... Φίλος δεν είσαι για Ελλάδα εσύ, κάντην για murica το συντομότερο δυνατόν. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις