alex_000 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά οπλο.jpg απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο Επιτέλους, ήρθε η ημέρα που θα κάνω award το 10/10. Πολλά συγχαρητήρια 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 *Το μήνυμα διεγράφη για να μην χαλάσω αυτό το τόπικ ευχαριστώ*
groot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παίδες νομίζω ότι τρολλάρει ο τυπάς και εμείς ψαρώνουμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αααα το ξέρατε και εσείς. Αα σόρρυ τότε:3
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάνε καμιά άλλη ξύλινη κατασκευή ρε συ, κάποιο διακοσμητικό, κάτι ακίνδυνο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κάνε καμιά άλλη ξύλινη κατασκευή ρε συ, κάποιο διακοσμητικό, κάτι ακίνδυνο! Τι λες ρε; Ο τύπος είναι χαρντκορ όχι αστεία.
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 @JohnGTA αν λες για εμένα δεν τρολάρω , μου αρέσουν οι κατασκευές και τα όπλα . Δεν μου λέει τίποτα να αγοράσω έτοιμο σπαθί katana ή ρόπαλο κλπ , προτιμώ να το φτιάξω μόνος μου και ίσως να το κάνω και λίγο ποιο αποτελεσματικό (αγκίστρια) η ιδέα με τα αγκίστρια μου ήρθε χθες που έβλεπα σκηνές απο το saw Κάνε καμιά άλλη ξύλινη κατασκευή ρε συ, κάποιο διακοσμητικό, κάτι ακίνδυνο! έχω φτιάξει αρκετές , σκυλόσπιτα , γατόσπιτα , κοτέτσια Τι λες ρε; Ο τύπος είναι χαρντκορ όχι αστεία. χαχαχα καλά το τερμάτισες , άκου σκληρό πορνό επειδή είπα να φτιάξω ένα ρόπαλο
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Είναι και θέμα γούστου πιστεύω, εγώ δεν θα μπορούσα να έχω διακοσμητικό ένα ρόπαλο με καρφιά! Θα με άγχωνε!
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 ήδη έχω αρχίσει yogi (όποτε βρω ησυχία γιατι χωρίς ησυχία δεν γίνεται , θέλει συγκέντρωση ) . Έχεις τις ευλογίες Tου 1
Vapir Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έχεις τις ευλογίες Tου δεν υπήρχε άλλη λύση , μου τελείωσαν τα xanax της γιαγιάς μου και απο εκείνη τη στιγμή είχα εκνευρισμό .Τα είχα βρει μια καρτέλα πριν λίγο καιρό που είχα αϋπνίες και νόμιζα οτι ήταν για να βοηθάνε στον ύπνο και βοηθούσαν αλλα τελικά ήταν δυνατά , μακριά κ αλάργα , ποτέ ξανά ! απο δω κ πέρα ένα τσάγι πριν τον ύπνο να μαλακώσει το μέσα μου και μετά ύπνος σα μπουλάκι το yogi βοηθάει πάντως, καθαρίζει το μυαλό !!!! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Στα 'λεγα και στο οφτόπικ, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο yogi. 1
ikaruga24 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 θα το ρωτήσω αν και δεν θέλω να φτιάξω κάτι πολύ extreme για αρχή ίσως κάτι τέτοιο , ρόπαλο με καρφιά οπλο.jpg απλά το ρόπαλο θέλω να το σκαλίσω εγώ απο κομμάτι ξύλου , όχι να πάρω πχ του baseball έτοιμο Μόνο σε εμένα μοιάζει με παραφουσκωμένο αρχίδι με ένα ψόφιο πουλάκι να κρέμεται εκεί στην άκρη; 3
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μόνο σε εμένα μοιάζει με παραφουσκωμένο αρχίδι με ένα ψόφιο πουλάκι να κρέμεται εκεί στην άκρη; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ @JohnGTA αν λες για εμένα δεν τρολάρω , μου αρέσουν οι κατασκευές και τα όπλα . Δεν μου λέει τίποτα να αγοράσω έτοιμο σπαθί katana ή ρόπαλο κλπ , προτιμώ να το φτιάξω μόνος μου και ίσως να το κάνω και λίγο ποιο αποτελεσματικό (αγκίστρια) η ιδέα με τα αγκίστρια μου ήρθε χθες που έβλεπα σκηνές απο το saw έχω φτιάξει αρκετές , σκυλόσπιτα , γατόσπιτα , κοτέτσια χαχαχα καλά το τερμάτισες , άκου σκληρό πορνό επειδή είπα να φτιάξω ένα ρόπαλο Φίλε hardcore δεν αναφέρεται μόνο στις τσόντες. Σημαίνει ότι κάποιος είναι σκληροπυρηνικός σε κάτι και θέλει να φτιάξει κάτι για σκληρότητα και όχι τόσο για χρησιμότητα.
Glikos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Vapir για τόξο μπορώ να σου πω αν θες. Είχα φτιάξει κάμποσα παλιότερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις