Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλος εχει το huawei p8 lite σχεδον 2 εβδομαδες και εχει ενα θεμα οτι φορτιζει πολυ αργα.δηλαδη σε 40 λεπτα απο 8% πηγε 23%..ειναι λογικο?τι μπορει να φταιει?

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δει αν εχει προβλημα.

1) Nova Battery Tester

2) Battery Monitor Widget Pro

3) CurrentWidget: Battery Monitor

4) GSam Battery Monitor

Επισης το Ampere apk για να δει αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης του.

Αν δει καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη να το παει για αλλαγη.

Δημοσ.

Εαν το φορτίζει απο τον ανταπτορα και το καλώδιο που είχε μέσα στο κουτί πιστεύω οτι κάπου υπάρχει θέμα.Δεν γνωρίζω τι μπορεί να φτεει ας δοκιμάσει να αλλάξει καλώδιο η και ανταπτορα μιας και ενδέχεται κάτι να είναι ελλατωματικο.Ίσως και η μπαταρία. Υποθέσεις κάνω δεν είμαι ειδικος

Δημοσ.

Δηλαδη η πληρης φορτιση πρεπει να ειναι λιγο παραπανω απο 3 ωρες. Δεν ειναι και τοσο πολυ αν χρησιμοποιει φορτιστη με λιγα αμπερ. Ο φορτιστης ειναι ο εργοστασιακος του; επισης ποσα αμπερ ειναι.

Δημοσ.

Εγω θα σου προτεινα αν θες καποια apk απο το Play Store που λενε δίαφορες πληροφορίες για την μπαταρία του κινητού να δει αν εχει προβλημα.

1) Nova Battery Tester

2) Battery Monitor Widget Pro

3) CurrentWidget: Battery Monitor

4) GSam Battery Monitor

Επισης το Ampere apk για να δει αν φορτιζει σωστα ο φορτιστης του.

Αν δει καποιο προβλημα η με μπαταρια η με φορτιστη να το παει για αλλαγη.

Για το Ampere που σου ειπα διαβασε εδω: http://www.doctorandroid.gr/2015/03/ampere.html?m=1

εχει και παραδειγματα.

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

Αυριο περιμενω να μου ερθει το iphone 6s plus και θελω να με βοηθησετε γιατι σε καθε κινητο χαλουσα την μπαταρια! Ποτε πρεπει να το φορτισω για πρωτη φορα, για ποσες ωρες και γενικα πως να το φορτιζω για να μην χαλαω την μπαταρια!

Δημοσ.

Για να μην ανοιγω νεο θεμα...

Αυριο περιμενω να μου ερθει το iphone 6s plus και θελω να με βοηθησετε γιατι σε καθε κινητο χαλουσα την μπαταρια! Ποτε πρεπει να το φορτισω για πρωτη φορα, για ποσες ωρες και γενικα πως να το φορτιζω για να μην χαλαω την μπαταρια!

http://fimotro.blogspot.gr/2015/12/blog-post_260.html?m=1
Δημοσ.

Απλα τα πραγματα....το φορτιζεις την πρωτη φορα στο 100% και μετα το αφηνεις μεχρι το 15-20%.

Και καθε 1 φορα το μηνα το πας στο 0% και το φορτιζεις παλι στο 100%.

Δημοσ.

ενα φιλος εχει το huawei p8 lite σχεδον 2 εβδομαδες και εχει ενα θεμα οτι φορτιζει πολυ αργα.δηλαδη σε 40 λεπτα απο 8% πηγε 23%..ειναι λογικο?τι μπορει να φταιει?

τοσο κανει ναι. απολυτως φυσιολογικο αδικα ανησυχεις. Θελει κατι λιγοτερο ή περιπου 3 ωρες για πληρη φορτιση απο το 2% στο φουλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...