Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συγνωμη αλλα καμια σχεση με αυτο που ηταν καποτε τα γκουντις (μιλωντας για πλαστικουρα παντα ετσι?) καμια σχεση!

καλα ναι εννοειται!

• Απαντ. 97
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα goodys πάντοτε τσιμπημένα ήταν. Τα Mc Donalds είναι που ήταν φθηνά.

Σπάνια παραγγέλνω να μου φέρουν στο σπίτι. Πιο πιθανό είναι να πάρω κάνα σουβλάκι ενώ είμαι έξω, παρά να τους πάρω τηλέφωνο να μου φέρουν. Το θέμα είναι ότι δεν έρχεται για 1-2 σουβλάκια ο τύπος. 

Πίτσα έχω να φάω από... δεν θυμάμαι. Αρκετά παλιά. Δεν συμφέρει καθόλου ρε. Θέλω 1 οικογενειακή για να χορτάσω, ενώ μπορώ και με ένα δίπιτο, που άντε να χει μαξ 2.5 ευρώ. Πολύ overpriced οι πίτσες.

Δημοσ.

Τα goodys πάντοτε τσιμπημένα ήταν. Τα Mc Donalds είναι που ήταν φθηνά.

Σπάνια παραγγέλνω να μου φέρουν στο σπίτι. Πιο πιθανό είναι να πάρω κάνα σουβλάκι ενώ είμαι έξω, παρά να τους πάρω τηλέφωνο να μου φέρουν. Το θέμα είναι ότι δεν έρχεται για 1-2 σουβλάκια ο τύπος. 

Πίτσα έχω να φάω από... δεν θυμάμαι. Αρκετά παλιά. Δεν συμφέρει καθόλου ρε. Θέλω 1 οικογενειακή για να χορτάσω, ενώ μπορώ και με ένα δίπιτο, που άντε να χει μαξ 2.5 ευρώ. Πολύ overpriced οι πίτσες.

Η πιτσα κοστιζει αλλα και εσυ εχεις τον αχορταγο :P

εγω ειμαι του σουβλακιου με 2 ευρω και φθηνοτερα σκας στο φαι!! Εγω τρωω ενα βεβαια..αλλα και σαν γευση και γουρουνια δεν συγκρινεται..ποια πιτσα και λαλακιες :P

Δημοσ.

Ποκύ καλές πιτσες η ντόμινος, καλύτερη κι απο pizza hut. Και σχετικά φθηνές, με ένα 20άρικο παίρναμε 2 μεγάλες και μεγάλο αναψυκτικό. Εδώ η ντόμινος 1 μεσαία πίτσα (η απλή) έχει κοντά 12£ (16€) Έχει πολλές προσφορές, but still..

Δημοσ.

Τα mcdonalds είναι ιδέα μου ή την κάνουν σιγά σιγά; Έχουν κλείσει σε πολλές περιοχές.. και προσωπικά το νιώθω υπερβολικά ανθυγεινό.. και δεν είναι ότι απλά έχουν ζάχαρη ή λίπος.. μου βγάζει κάτι πλαστικό να το πω; Προτιμώ να φάω μια ολόκληρη τούρτα που ξέρω τι έχει μέσα παρά ένα cheeseburger.

Δημοσ.

Η πιτσα κοστιζει αλλα και εσυ εχεις τον αχορταγο :P

εγω ειμαι του σουβλακιου με 2 ευρω και φθηνοτερα σκας στο φαι!! Εγω τρωω ενα βεβαια..αλλα και σαν γευση και γουρουνια δεν συγκρινεται..ποια πιτσα και λαλακιες :P

Εγώ έχω τον αχόρταγο βρε ?  :mad:

Αφού οι πίτσες είναι πανάλαφρες. Μπορεί να φαίνονται μεγαλύτερες επειδή είναι απλωμένες, αλλά είναι λεπτές, και σημασία για να νιώσεις χορτασμένος έχει η μάζα. Για αυτό και όταν πας να αγοράσεις τρόφιμα, τα μετράν και τα χρεώνουν με το κιλό. Πάρε στο ένα χέρι ένα καλό δίπιτο και στο άλλο πίτσα, και δες ποιο είναι το πιο βαρύ.  ;)

Τα mcdonalds είναι ιδέα μου ή την κάνουν σιγά σιγά; Έχουν κλείσει σε πολλές περιοχές.. και προσωπικά το νιώθω υπερβολικά ανθυγεινό.. και δεν είναι ότι απλά έχουν ζάχαρη ή λίπος.. μου βγάζει κάτι πλαστικό να το πω; Προτιμώ να φάω μια ολόκληρη τούρτα που ξέρω τι έχει μέσα παρά ένα cheeseburger.

Μα ρε συ αφού πέραν αυτού του Συντάγματος τα άλλα δεν τράβαγαν...

Και ο λίγος κόσμος που μάζευαν ήταν κάτι γιαγιάδες και παππούδες, που έπιαναν όλα τα τραπέζια και παρέγγελναν από ένα παγωτάκι των 50cents ένας σε κάθε τραπέζι, και καθόντουσαν 3-4 ώρες.

Και πήγαινες εσύ να φας, και έβλεπες όλα τα τραπέζια να είναι κατελλημένα από γέρους με παγωτάκια των 50 λεπτών και να μην έχεις που να κάτσεις. Ε έπαιρνες ένα σούβλακο στο χέρι και καθόσουν σε κάνα παγκάκι.

• Like 3
Δημοσ.

Για τη πιτσα μου το λεει κι ο φιλος μου οτι φαινεται πως τρως πολυ αλλα ειναι κατι λεπτο οποτε δε σε πιανει

Οσο για τα μακ, παντα τα θεωρουσα υποδεέστερα των γκουντις σε ποιοτητα

Δημοσ.

Για τη πιτσα μου το λεει κι ο φιλος μου οτι φαινεται πως τρως πολυ αλλα ειναι κατι λεπτο οποτε δε σε πιανει

Οσο για τα μακ, παντα τα θεωρουσα υποδεέστερα των γκουντις σε ποιοτητα

Και τα δυο το ίδιο σκατά σε ποιότητα είναι. Απλά το ένα είναι πιο ακριβό σκατό. Μιλάω για τα Goody's πριν γίνουν burger house.

• Like 1
Δημοσ.

Μπααα τα μακ ηταν παντα ενα χαλι μαυρο.. Απορω πως τρωει ο κοσμος απο εκει..εχω πεταξει κυριολεκτικα ολοκληρη παραγγελια.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Ciao, εκτός από τα καλύτερα κρουασάν στην Αθήνα, έχει αρκετά καλή πίτσα όπως και ζυμαρικά.

• Like 1
Δημοσ.

Μπααα τα μακ ηταν παντα ενα χαλι μαυρο.. Απορω πως τρωει ο κοσμος απο εκει..εχω πεταξει κυριολεκτικα ολοκληρη παραγγελια.

Στα Μακ πηγαινες αμα ηθελες να φας οπωσδηποτε μπεργκερ, αλλα να μην σου πιασουν το κωλο στη τιμη (ξεροντας οτι θας φας σαβουρα). Για αυτο δεν επιασαν στην Ελλαδα. Ο Ελληνας αμα ηθελε φθηνο fast food ποτε δεν επαιρνε μπεργκερ, μονο σουβλακι και γυρο.

Δημοσ.

Στα Μακ πηγαινες αμα ηθελες να φας οπωσδηποτε μπεργκερ, αλλα να μην σου πιασουν το κωλο στη τιμη (ξεροντας οτι θας φας σαβουρα). Για αυτο δεν επιασαν στην Ελλαδα. Ο Ελληνας αμα ηθελε φθηνο fast food ποτε δεν επαιρνε μπεργκερ, μονο σουβλακι και γυρο.

Μπεργκερ απο γκουντις ναι.. απο τα μακ ειναι λες και τρως σακουλα..φυσικα εχουν και τα δυο σκατοφαγητο δεν το συζηταμε,μιλαμε ομως για νοστιμια..

• Like 1
Δημοσ.

Τα Ciao, εκτός από τα καλύτερα κρουασάν στην Αθήνα, έχει αρκετά καλή πίτσα όπως και ζυμαρικά.

Η καρμπονάρα του  απλά δεν παίζεται και το κρουασάν του είναι  .. διάστημα !!!!! 

πολύ καλές τιμές , αξίζει όμως να πας να κάτσεις εκει να φας (στη Συγγρού οχι στο Παγκράτι ) εχει πολύ φάση το μαγαζί , πολύ θετική αύρα  και κόσμος πραγματικά ότι ναναι !

Δημοσ.

Δρόπολης Πετράλωνα σκεπαστή. Απλά όποιος μπορεί ας δοκιμάσει ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ. Θα με ευγνωμονούν όσοι το πάρουν για χρόνια. Ζυμωτό ψωμί σε ξυλοφουρνι με γύρο και σως τυριά ή απόλυτη κόλαση. Αι σιχτιρ κάνω διατροφή και τρελάθηκα τώρα που το θυμηθηκα.

Δημοσ.

Το κρουασάν του τσαο μαμαει, ειδικα το ανάμεικτο !!!! Η πιτσα του επισης πολυ καλη, για τα ζυμαρικα θα διαφωνήσω. Τελευταια φορα πηγα πριν κανα διμηνο κ πηρα τορτελίνια που υποτιθεται θα ηταν κρεμα με σαλτσα τυριών. Μου ρθε ενα πιατο που απλα ηταν βρασμένα μακαρονια στα οποια ειχαν πεταξει σκετη κρεμα γαλακτος κ απο πανω τριμμενο τυρι

Ειμαι μακαρονου κ εχω φαει σε αρκετα μαγαζια, αυτο το πιατο ηταν απο τα χειροτερα!!!

Αλλες 2 φορες εχω φαει απο Συγγρου μακαροναδα, κ μια απο Παγκράτι.

Αυτη προ διμήνου , ηταν κι η τελευταια :P

Μονο κρουασάν και πιτσες για μενα απ το συγκεκριμενο μαγαζι

Επισης δεν εχω δοκιμασει τα γλυκα του, οι διαφορες τουρτες που εχει, λενε;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...