Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 τα γλυκα του ειναι τελεια, το ανάμεικτο οντως ειναι κολαση, με τριμμένο μπισκότο και φράουλες το καλύτερο κρουασάν που εχω φαει !! αυτο που λες μπορει να ετυχε , υπήρξε φορά που έφαγα και ηταν χάλια η μακαρονάδα του και υπήρξε άλλη που ηταν απίστευτη !! 1
margaritagr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω φαει κ πολλες φορες, 3, αλλα ολες δε μ Ικανοποίησαν οποτε δυσκολα να ξαναδοκιμασω ζυμαρικό! Τη μοντα με τις φράουλες στο κρουασάν δε την εχω κανει, δε θελω τιποτα χελθι εκεινη την ωρα να μολύνει τον πειρασμό χαχαα 1
girologos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 τωρα που είπατε για γλυκά απο τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία στην αθηνα με διαφορά είναι η Μελίσσα στο περιστέρι .... 2
Alithinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Τα Ciao, εκτός από τα καλύτερα κρουασάν στην Αθήνα, έχει αρκετά καλή πίτσα όπως και ζυμαρικά. Ξέρεις το Τσάο ? Έχω πάει αρκετές φορές στο Παγκράτι, αλλά έχουν ένα τεράστιο πρόβλημα, τουλάχιστον όταν κάθεσαι εκεί: Μέχρι να έρθει η παραγγελία σου, σε πιάνει ο ύπνος! υ.γ. αχ αυτό το κρουασάν σοκολότας! Το κόβεις με το μαχαίρι και η σοκολάτα ρέει από μέσα σαν τη λάβα έξω απ' το ηφαίστειο, αργά αργά.... υ.γ.2 μιας που λέμε για τσάο και από ότι βλέπω αρέσει σε διάφορους φορουμίτες, τι θα λέγατε να πάμε για meeting εκεί ? (μπα άστο μάλλον δε θα βρούμε χώρο να κάτσουμε )
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα goody's γίνανε burgers house; Κι άλλη μια απορία, τρώτε στο δρόμο; Εννοώ στο χέρι, να περπατάτε και να τρώτε. Εγώ δεν μπορώ, θέλω πάντα κάπου να κάθομαι ή έστω να ακουμπάω...
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κι εγω δε το κανω Προσωπικά το βρίσκω και κάπως αντιαισθητικό, ειδικά με γύρους κλπ αλλά οκ ίσως είναι παραξενιά δικιά μου
zio10 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Γύρο ποτέ, τυρόπιτα ναι Τυρόπιτα οκ, κάπως καλύτερα!
anwnymh29 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Οχι δεν τρωω ποτε οταν περπαταω,δεν μπορω και με εκνευριζουν λιγο οσοι το κανουν ειδικα αν τρωνε σαν γουρουνια. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Είπαμε, ποτέ γουρούνια όρθιοι, άντε καμιά τυρόπιτα στο τσακίρ κέφι, δηλαδή στην τσακίρ βιασύνη
Alithinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Όλα τα goody's γίνανε burgers house; Κι άλλη μια απορία, τρώτε στο δρόμο; Εννοώ στο χέρι, να περπατάτε και να τρώτε. Εγώ δεν μπορώ, θέλω πάντα κάπου να κάθομαι ή έστω να ακουμπάω... δεν εχω τέτοια προβλήματα εγώ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα