DDevil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Ξέρει κανεις αν προβλέπεται απο κάπου κάποιος χρονος με τον οποιο θα πρέπει μια δημοσια υπηρεσια να έχει βγάλει τα χαρτια που χρειαζεσαι μετα απο μια αιτηση που εχεις κάνει? Παραδειγμα εστω οτι θελω να κάνω μια μεταβιβαση και πηγαινω σε μια αστυνομική αρχη μου λενε τι δικαιολογητικα χρειαζομαι κανω και την αιτησουλα μου ολα κομπλε.... υπάρχει τωρα χρονος για αυτους υποχρεωτικος? πχ προβλεπει καπου η υπηρεσια τους οτι θα πρέπει αυτο να ειναι έτοιμο σε 1 βδομάδα ας πουμε? Θενξ εκ των προτέρων.
groot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 30 ή 20 μέρες είναι το μέγιστο για απάντηση σε αίτησή σου σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία. Αριθμό πρωτοκόλλου φρόντισε να πάρεις.
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Πρακτικά μπορεί να κάνουν 3-4 μήνες βέβαια. Κι εσύ θα τους κλάσεις μια μάντρα. Το έβαλα σε σπόιλερ επειδή είμαι κιουρία 2
groot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σώμα επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. Εάν εσύ δεν ξέρεις πως μπορείς να κινηθείς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος.
saxos55 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 http://www.yen.gr/img/27959/pr_die_pol.pdf http://www.gspa.gr/%282707573101662252%29/eCPortal.asp?id=3912&nt=19&lang=1&pID=235&p2ID=3291&lang=1 50 μέρες είναι το ανώτερο όριο ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ (ανάλογα την υπηρεσία μπορεί να ισχύουν μικρότερα, ποτέ όμως μεγαλύτερα) Σε κάθε περίπτωση, όποια υπηρεσία παίρνει αίτηση πρέπει να σου δίνει δύο πράγματα: απόδειξη παραλαβής (ότι πήραν τα χαρτιά) αριθμό πρωτοκόλλου Με το δεύτερο μπορείς να παίρνεις τηλ να ρωτάς την πρόοδο της αίτησης τηλεφωνικά 1
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Σώμα επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. Εάν εσύ δεν ξέρεις πως μπορείς να κινηθείς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος. Και αυτοί μέρος του ίδιου συστήματος είναι, δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα κάνουν αλλιώς τα πράγματα. Εδώ καταγγελία προσπαθώ να κάνω στο ΣΔΟΕ και δεν το σηκώνουν ποτέ.
groot Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Από το "δεν του εμπιστεύομαι" μέχρι το "το έκανα και είχα το τάδε αποτέλεσμα" είναι τόση απόσταση όση από την φαντασία στην πράξη. Και αυτό που λες είναι "ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι είναι έτσι και για αυτό δεν κάνω αυτό που πρέπει".
idomeneas7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ωραία, έχω κάνει μια αίτηση στον ΕΟΦ από 17 Νοεμβρίου και μου είπαν τηλεφωνικά πως θέλει 3-4 μήνες. Θα απευθυνθώ αύριο εκεί που λες και θα σου πω την απάντηση. edit: Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπε ένας κύριος πως ο χρόνος είναι 60 εργάσιμες και πως αφού περάσει αυτό το διάστημα και πριν κάνω καταγγελία καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα και/ή να πάω από εκεί να τους παρακαλέσω (!) Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2016 από idomeneas7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα