Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανεις αν προβλέπεται απο κάπου κάποιος χρονος με τον οποιο θα πρέπει μια δημοσια υπηρεσια να έχει βγάλει τα χαρτια που χρειαζεσαι μετα απο μια αιτηση που εχεις κάνει?

Παραδειγμα εστω οτι θελω να κάνω μια μεταβιβαση και πηγαινω σε μια αστυνομική αρχη μου λενε τι δικαιολογητικα χρειαζομαι κανω και την αιτησουλα μου ολα κομπλε.... υπάρχει τωρα χρονος για αυτους υποχρεωτικος? πχ προβλεπει καπου η υπηρεσια τους οτι θα πρέπει αυτο να ειναι έτοιμο σε 1 βδομάδα ας πουμε?

Θενξ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

30 ή 20 μέρες είναι το μέγιστο για απάντηση σε αίτησή σου σε οποιαδήποτε δημόσια υπηρεσία. Αριθμό πρωτοκόλλου φρόντισε να πάρεις. 

Δημοσ.

Πρακτικά μπορεί να κάνουν 3-4 μήνες βέβαια.

Κι εσύ θα τους κλάσεις μια μάντρα.

Το έβαλα σε σπόιλερ επειδή είμαι κιουρία

• Like 2
Δημοσ.

Σώμα επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. 

Εάν εσύ δεν ξέρεις πως μπορείς να κινηθείς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος. 

Δημοσ.

http://www.yen.gr/img/27959/pr_die_pol.pdf

http://www.gspa.gr/%282707573101662252%29/eCPortal.asp?id=3912&nt=19&lang=1&pID=235&p2ID=3291&lang=1

50 μέρες είναι το ανώτερο όριο ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

(ανάλογα την υπηρεσία μπορεί να ισχύουν μικρότερα, ποτέ όμως μεγαλύτερα)

Σε κάθε περίπτωση, όποια υπηρεσία παίρνει αίτηση πρέπει να σου δίνει δύο πράγματα:

απόδειξη παραλαβής (ότι πήραν τα χαρτιά)

αριθμό πρωτοκόλλου

Με το δεύτερο μπορείς να παίρνεις τηλ να ρωτάς την πρόοδο της αίτησης τηλεφωνικά

• Like 1
Δημοσ.

Σώμα επιθεωρητών ελεγκτών δημόσιας διοίκησης. 

Εάν εσύ δεν ξέρεις πως μπορείς να κινηθείς, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει τρόπος. 

Και αυτοί μέρος του ίδιου συστήματος είναι, δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα κάνουν αλλιώς τα πράγματα. Εδώ καταγγελία προσπαθώ να κάνω στο ΣΔΟΕ και δεν το σηκώνουν ποτέ.

Δημοσ.

Από το "δεν του εμπιστεύομαι" μέχρι το "το έκανα και είχα το τάδε αποτέλεσμα" είναι τόση απόσταση όση από την φαντασία στην πράξη. 

Και αυτό που λες είναι "ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ότι είναι έτσι και για αυτό δεν κάνω αυτό που πρέπει". 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, έχω κάνει μια αίτηση στον ΕΟΦ από 17 Νοεμβρίου και μου είπαν τηλεφωνικά πως θέλει 3-4 μήνες. Θα απευθυνθώ αύριο εκεί που λες και θα σου πω την απάντηση.

edit:

Μόλις πήρα τηλέφωνο και μου είπε ένας κύριος πως ο χρόνος είναι 60 εργάσιμες και πως αφού περάσει αυτό το διάστημα και πριν κάνω καταγγελία καλύτερα να περιμένω λίγο ακόμα και/ή να πάω από εκεί να τους παρακαλέσω (!)

Επεξ/σία από idomeneas7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...