Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αντιμετωπίζω εδώ και μέρες πρόβλημα πρόσβασης στην ιστοσελίδα της alpha. Αρχικά το πρόβλημα εντοπιζόταν κυρίως στη σελίδα του web-banking (μετά τη μετάβαση στη νέα έκδοση ήταν γενικά πιο αργό, από ένα σημείο και μετά δεν έμπαινα καθόλου). Τώρα επεκτάθηκε και στην κεντρική της τράπεζας. Το site δεν είναι πεσμένο, αυτό ελέγχθηκε. Μίλησα με την τράπεζα, ήξεραν να με βοηθήσουν μόνο με internet explorer. Έκανα κάτι αλλαγές που μου πρότειναν στις ρυθμίσεις, διαγραφή cookies, κτλ., τίποτε. Καταλήξαμε στο ότι "κάτι συμβαίνει" με το browser. Δοκίμασα Mozilla, Chrome, IE 11, Opera. Τους είπα ότι δοκίμασα από δύο υπολογιστές, με άλλα προγράμματα πλοήγησης και διαφορετικά anti-virus. Μου πρότειναν να δω αν το μπλοκάρει το antivirus... Το απενεργοποίησα, καμία διαφορά. Το θέμα μου, πέραν του εκνευριστικού της όλης υπόθεσης, είναι πως με τα cc εξαρτώμαι πλήρως από το web-banking για πληρωμές λογαριασμών. Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Κάποια κίνηση που θα προτείνατε; Ευχαριστώ.
makfil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Χρησιμοποιώ αρκετά το web-banking της Alpha από τον ΙΟΥΛ προερχόμενος από την City, αν και είχα από πριν λογαριασμό και μηχανάκι. Το πρώτο διάστημα, μετά τη μετάπτωση, είχε προβλήματα και αρκετά θα έλεγα. Αλλά αυτά βελτιώθηκαν σιγά σιγά. Δεν αντιμετωπίζω προβλήματα και όταν διάβασα το μήνυμα σου άνοιξα πάλι το site χωρίς πρόβλημα. Δοκίμασες από άλλο υπολογιστή/laptop;
zio10 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μπαίνω κανονικά με explorer, firefox και chrome! Είναι πολύ περίεργο που στο κάνει σε δύο υπολογιστές!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Αυτό είναι που με μπερδεύει, προ ημερών με άλλο browser και άλλο antivirus, σε άλλο υπολογιστή, πάλι δεν φόρτωνε (εκεί μόνο το web-banking, τώρα δεν μπαίνω ούτε στην αρχική...) Θα δω με έναν άλλο υπολογιστή εδώ και θα επανέλθω, ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Kostasspil Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μολις το τσεκαρα και μπαινω κανονικα. Δοκιμασε και κινητο/tablet για παν ενδεχομενο
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δοκίμασα από ένα καβουρδιστήρι (εφτακόσιες ώρες να boot-αρει...) και μπαίνει. Άρα, κάτι παίζει στο βασικό υπολογιστή. Αλλά, τι; Να ξανακαθαρίσω cookies, μπας και; Ok, λήξις συναγερμού, με ένα γενικό καθαρισμό του browser επανήλθε. Περίεργο, πάντως, ΕΤΕ, Πειραιώς εντάξει, μόνο στην Alpha σκάλωνε. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Κανένα πρόβλημα και εγώ επίσης. Προχθες αντιμετώπισα ένα πρόβλημα με το BitDefender αλλά μόλις το απενεργοποίησα λύθηκε το πρόβλημα Όχι μόνο τα cookies αλλά και την cashe και το history. Αν και νομίζω δεν πρέπει να είναι θέμα browser αφού στο κάνει με όλους. Ποιο είναι όμως ακριβώς το πρόβλημα? Δεν δέχεται το password? Βγάζει κάποιο error?
Kostasspil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σου έγραφε ότι τα στοιχεία είναι λανθασμένα? Γιατί το παθα τώρα εγώ.
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προσοχη που βαζεται τα στοιχεια σας και απο ποια pc-κινητα μπαινεται... Ευκολα σας παιρνει Οποιοσδήποτε κωδικους και αντιο ευρουλακια.
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προσοχη που βαζεται τα στοιχεια σας και απο ποια pc-κινητα μπαινεται... Ευκολα σας παιρνει Οποιοσδήποτε κωδικους και αντιο ευρουλακια. Έχω καιρό να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο e-banking αλλά νομίζω ότι δεν είναι τόσο εύκολο να σου πάρει λεφτά κάποιος ακόμα και να έχει τους κωδικούς σου. Για μεταφορά θέλει και επιπλέον κωδικό. Το να προσέχουμε εννοείται βέβαια!
stelios18120 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Ναι θελει να εχεις το token και να πατησεις να παρεις κωδικο. Αλλα αν εχεις την εφαρμογη πατας και σου βγαζει κωδικο μιας χρησης Το οποιο κ αυτο πρεπει να το φυλαμε σαν τα ματια μας. Γενικα εγω εκτος απο το tablet και pc μου δεν βαζω κωδικους σε κανενος αλλου το pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα