DJJordan Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Καλησπέρα, το ρουτερ μου (BaudTec TW263R4-A2) άρχισε να μου κάνει νερά, στο σαιτ του οτε και γεννικότερα στο ινερνετ, δεν υπάρχουν πλέον αρχεία firmware για κατέβασμα, υπάρχει περίπτωση να έχει κανείς φυλαγμένο το τελευταίο firmware, να μου το στείλει;
poulinos Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικη αποψη.Πεταξε το.ειναι παλιο ρουτερ ειναι χαλια ρουτερ . ειτε ζητα απο τον οτε να στο αλλαξει με το speedport 2 entry Που ειναι πιο καλο ειτε πηγαινε παρε καποιο απο το εμποριο. και Firmware να αλλαξεις παραμενει ενα χαλια ρουτερ που αν κανει νερα μπορει να εχει αρχισει να χαλαει.δεν ειναι τιποτα τρελο κατασκευαστικα οποτε μην σε παραξενευει.ρουτερ του 5 ευρου και μιας χρησης και ο οτε δεν τα περασε στην νεα σελιδα οπως βλεπω τα Firmware.σιγα μην ασχοληθει με αυτο το ρουτερ πια
DJJordan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Κατάλαβα, απλά καμιά φορά δεν το βλέπει καμία συσκευή, είτε με καλώδιο είτε χωρίς. Αυτό είναι καλή επιλογή;http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wr841n-300mbps-wireless-n-router-p-PER.612439
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κατάλαβα, απλά καμιά φορά δεν το βλέπει καμία συσκευή, είτε με καλώδιο είτε χωρίς. Αυτό είναι καλή επιλογή; http://www.e-shop.gr/tp-link-tl-wr841n-300mbps-wireless-n-router-p-PER.612439 a.αυτο ειναι router οχι adsl router.σε adsl router αναλογως τα λεφτα υπαρχει tp link 8968, tp link 8970 =καλυτερο απο το 8968 σε διαφορους τομεις(κατι gigabit κτλ) tp link 8980 = dual band σε σχεση με το 8970 ,tp link 9980 = dual band + vdsl για μελλοντικη χρηση. αν δεν το βλεπει καμια συσκευη τοτε μαλλον κολαει.αν του εχεις κανει και Hard reset δεν νομιζω οτι μενει κατι αλλο να κανεις και δεν αξιζει να ασχοληθει ακομακαι Firmware Να βρεις.με ενα ρουτερ εμποριου θα παιξεις πολυ καλυτερα και πιθανοτατα να εχεις καλυτερο συγχρονισμο αφου το baudtec ειναι αρκετα παλιο οποτε και πιο παλιο chipset. αλλιως μιλας με οτε να σου δωσει αλλο .πλεον τα δινει χρησιδανειο οποτε μπορει να σου δωσει κανα speedport entry που οκ ειναι καλυτερο απο το baudtec.αλλιως εμποριου
DJJordan Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 το σηκωσα λιγο απο την επιφανεια που καθεται και έστρωσε, αρχισε να το επηρεάζει η θερμοκρασία μου φαίνεται
AmiJIm Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Καλημερα,Ανοιξε το και βαλε μια ψυκτρα στο chipset που εχει.Τα chips ειναι ιδια,η ψυκτρα κανει την διαφορα αναμεσα στα καλα και στα κακα modem.Εφοσον κολαει,μπορεις να δεις και για σκασμενους πυκνωτες.Ετσι επιδιωρθωσα αναλογα προβληματα του πολυ αξιου cyta pirelli,που ομως η αγαπημενη μου εταιρεια μου αντικατεστησε με ενα technicolor thomson tg788v2.Στην θεση σου θα αγοραζα ενα tp link που βγαζουν στο στοκ χουσε κατα καιρους στα 20ε.Με τετοια τιμη,δεν υπαρχει δικαιολογια.Επιπροσθετα θα. εχεις wireless n, που σημαινει καλυτερο, σημα και καλυτερες ταχυτητες.
poulinos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 το σηκωσα λιγο απο την επιφανεια που καθεται και έστρωσε, αρχισε να το επηρεάζει η θερμοκρασία μου φαίνεται σιγουρα ειναι πολλα τα ρουτερ που ζεσταινονται ευκολα αλλα αν το επηρεαζει η θερμοκρασια τωρα χειμωνα το καλοκαιρι τι θα κανεις? επισης πολλα ρουτερ επειδη οι γρυλιες εξαερισμου ειναι στο κατω μερος και απο κατω ειναι το επιπλο μπορεις ειτε να το βαλεις καθετα αν μενει ορθιο.πχ thomson ειτε να βαλεις ποδαρακια.σε καθε περιπτωση επειδη ειναι και παλιο και παιζει να χανεις και σε συγχρονισμο θα σου λεγα ζητα απο τον οτε να σου δωσει αλλο.θα παρεις speedport που οκ ειναι καλυτερο και λογικα θα ειναι και vdsl για μελλοντικη χρηση. Καλημερα,Ανοιξε το και βαλε μια ψυκτρα στο chipset που εχει.Τα chips ειναι ιδια,η ψυκτρα κανει την διαφορα αναμεσα στα καλα και στα κακα modem.Εφοσον κολαει,μπορεις να δεις και για σκασμενους πυκνωτες.Ετσι επιδιωρθωσα αναλογα προβληματα του πολυ αξιου cyta pirelli,που ομως η αγαπημενη μου εταιρεια μου αντικατεστησε με ενα technicolor thomson tg788v2.Στην θεση σου θα αγοραζα ενα tp link που βγαζουν στο στοκ χουσε κατα καιρους στα 20ε.Με τετοια τιμη,δεν υπαρχει δικαιολογια.Επιπροσθετα θα. εχεις wireless n, που σημαινει καλυτερο, σημα και καλυτερες ταχυτητες. δεν αξιζει να ασχοληθει με αυτο το χαλια ρουτερ .ουτε ενα ευρω για ψυκτρα ή fan.αλλο τοσο να αλλαξει πυκνωτη εφοσον λογικα ο οτε του το αλλαζει με αλλο συν οτι ακομα και να μην του δινουν με λιγα λεφτα παιρνει αλλο πιο καινουριο πιο καλο.επισης το baudtec ειναι και 802.11g. to 788v2 ειναι πολυ καλο και θα το βαζα σε καλυτερη θεση απο το Pirelli.
poulinos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 το ιδιο εκαναν και στο siemens cl 110 για να ζησει.ειτε ψυκτρα ειτε φανακι να φυσαει πανω.δυστυχως πολλα ρουτερ της πλακας δεν εχουν φτιαχτει για να αντεχουν σε μεγαλες ή μαλλον σε ελληνικες θερμοκρασιες . gennet(oxygen).εχουν fan και κατι ψυκτρες τα καινουρια αλλα γενικως κατασκευη πεταξτε με. crypto f320,330, siemens cl 110.
DJJordan Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2016 βασικά έχουν κάνει λάθος την κατασκευή, έχουν κάνει γρίλιες στον πάτο ενώ απο πάνω που είναι τα chip εγκλωβίζεται η ζέστη, εγώ έβγαλα το καπάκι και βίδωσα πάνω του κατευθείαν τις βίδες, έτσι ακουμπάω το καπάκι στη θέση του αλλά υπεριψωμένο, πλέον δεν ζεστένεται, είναι μόνο ζεστό το δεύτερο chip κατά σειρά μεγέθους όταν το ακουμπάω με το δάχτυλο πλέον δεν έχω κολλήματα, έχω και πολύ ζέστη λόγω θέρμανσης στο σπίτι 1
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 μπορεις να το πεις και ελευθερα.αυτοι που το φτιαξαν δεν μπηκαν ποτε στον κοπο να το δοκιμασουν ή δεν καταλαβαν οτι θα ειναι για Home use και νομιζαν οτι ο αλλος μενει στην αλασκα.πατεντες παιζουν απλα για τοσυγκεκριμενο ρουτερ δεν πιστευω οτι αξιζει.περα οτι ειναι παλιο δεν ειναι και τιποτα καλο για να αξιζει να ασχοληθει καποιος.λυσεις διαφορες.ψυκτρες,ανεμιστηρακια,να κοψεις νεες γριλιες απο πανω ή να βγαλεις το καπακι.σε αυτο που ζεστενεται που λες με το δαχτυλο θα μπορουσες να βαλεις και μικρο αυτοκολλητο ψυκτρακι.
DJJordan Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2016 έτσι για περιέργεια, θα ψάξω και το datasheet του συγκεκριμμένου ολοκληρωμένου για να δώ τη μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας
poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2016 Αυτο με τη ψυκτρα στο chip σωζει να ξερετε. απλα αξιζει να το κανεις για καποιον καλο εξοπλισμο που συνηθως οι καλοι δεν εχουν τετοια θεματα. έτσι για περιέργεια, θα ψάξω και το datasheet του συγκεκριμμένου ολοκληρωμένου για να δώ τη μέγιστη επιτρεπόμενη θερμοκρασία λειτουργίας αυτα οταν εφτιαχναν τα ρουτερ δεν παιζει να τα εχουν κοιταξει καν εκτος αν νομιζουν οτι τα ρουτερ θα ειναι στο μπαλκονι.καταρχην δεν τσεκαρουν οτι παιζουν αυτα που φτιαχνουν που δεν παιζουν βασικες λειτουργειες σωστα ή μετα απο καποιο firmware χαλανε θα κατσουν να δουν αν θα αντεξει θερμοκρασιες.μεχρι και ο σχεδιασμος ειναι χαλια σε θεματα ψυξης.βλεπε gennet για παραδειγμα.με απλα ψυκτρακια κτλ θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερη η θερμοκρασια οπως και με σωστες θυρες εξαερισμου αλλα μπα.ειναι κοστος αυτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα