Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και καλη χρονια!!

Το προβλημα μου ειναι το εξης...Εχω ενα Tp link W8980 το οποιο πανω του μπαινει με Ethernet ενα IPTV κουτι που στριμαρει HD ολη μερα (να ειναι καλα τα τουρκικα της μανας μου) και καμια 7-8 android κινητα και ταμπλετ...μαζι με ολα αυτα εχω το pc μου που ειμαι με wifi και το λαπτοπ του πατερα μου με wifi και αυτο..Οποτε στο τσακιρ κεφι ειμαστε 10 συσκευες...

Εχω forthnet και περα απο κατι κολληματα της IPTV δεν ειχα θεμα μεγαλο με το ιντερνετ κλειδωνω στα 20mb/s και τα stats μου ειναι καλα...

Το προβλημα ξεκιναει οταν το ρουτερ μενει πολλες μερες ανοιχτο η για καποιο παρομοιο λογο....τωρα πχ ειναι ανοιχτο εδω και 15 μερες και το ιντερνετ μου ψωφαει...το περιεργο ειναι οτι αυτη τη στιγμη που γραφω η IPTV παιζει κανονικα αλλα εχω μεχρι και στο youtube λαγκαρω...Αν τραβηξω ενα restart το router φτιαχνει για ενα περιθωριο ημερων μετα παλι τα ιδια...αυτοματο reboot το ρουτερ δν εχει οποτε ψαχνομαι λιγο με τις ρυθμησεις...Αν κατεβασω το Lease time θα στρωσει?γιατι βλεπω οτι μενουν με IP συσκευες που δν ειναι συνδεμενες αυτη τη στιγμη...κατι αλλο??Περιμενω ιδεες!!!

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Το lease time δε σχετίζεται με την ταχύτητα του δικτύου σου αλλά με το μέχρι κάθε ποσό χρόνο θα πρέπει να ενημερώνει το κάθε μηχάνημά σου το dhcp server για το ποια ΙΡ έχει ώστε να μην τη μοιράσει ο dhcp σου σε άλλο (πράγμα που μπορεί να το κάνει αν δεν λάβει μήνυμα από το μηχάνημα για ανανέωση).

Δημοσ.

πιταρει το wireless ή πιταρει το ρουτερ?αν με καλωδιο συνεχιζεις να εισαι μια χαρα πιταρει το wireless οποτε εκει ριχνεις κανα access point.αν και με καλωδιο το ιδιο το Pc σουρνεται  οπως και πριν με wireless τοτε το ρουτερ οπως ειπες ψοφαει.κοιτα και για firmware update.θα εκλεινα και firewall και τετοια περιττα πανω στο ρουτερ για λιγοτερο φορτο.10 συσκευες δεν ειναι και λιγες.

Δημοσ.

Ναι όλα είναι με wifi πέρα από το iptv που ειναι με ethernet... Firewall και τέτοια δεν έχει αλλά δν έχει και κάτι ιδιαίτερο να ρυθμίσεις... Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω και τη μανα μου Να γκρινιάζει που κολλάει η τηλεόραση

Δημοσ.

ξανακανε ενα had reset το ρουτερκαι ξανασεταρε το.ελπιζω να μην seedarei κανεις στο δικτυο οποτε και σουρνεται το ιντερνετ οποτε μετα σουρνεται και η Iptv.επισης τα στριμαρει απο ιντερνετ να υποθεσω τα τουρκικα οχι απο κανα media server σωστα?μια αλλη λυση θα ηταν να εβαζες το ρουτερ του παροχου σε bridge mode και το  tp link να κανει την κληση αφου εχει και μια lan που παιζει σαν wan να δεις αν εκει παιζει.με αλλο ρουτερ σου κανει το ιδιο θεμα?το λεω μηπως για καποιο λογο πεφτει το downstream margin χαμηλα και σουρνεται το ιντερνετ μετα.εκει με αλλαγη profile(θα πεσει λιγο η ταχυτητα) μπορει να εφτιαχνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...