Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πριν από λίγο προσπάθησα να μπω στο xsubs.tv  αλλά αντί για το site μου εμφανίζει μια άλλη ιστοσελίδα με links που οδηγούν σε κινέζικα sites! Προσπάθησα να μπω και μέσω Google και με άλλο πάροχο και μου βγαίνει το ίδιο. Συμβαίνει σε κανέναν άλλον αυτό; Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως δέχτηκε πάλι κάποιου είδους επίθεση το site;

Δημοσ.

Όντως, εδώ σχεδόν σε όλους τους DNS είναι στην διεύθυνση 205.164.14.72 που βγάζει σε άκυρα site. Μόνο ένας DNS φαίνεται να έχει την κανονική του διεύθυνση 5.9.247.86. Δοκίμασε να συνδεθείς με αυτή τη διεύθυνση.

• Like 1
Δημοσ.

Τι σημαίνει αυτό; Έχουν αλλάξει server και δεν έχει περαστεί ακόμα η νέα διεύθυνση; Ἠ δέχονται κάποιου είδους επίθεση;

Δημοσ.

Το πρόβλημα πάντως συνεχίζει έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής 3 διαφορετικούς παρόχους και με όλους βγαίνει το ίδιο άκυρο site. Μόνο με την διεύθυνση που δίνει παραπάνω ο infin1tyGR μπορείς να δεις το δικό μας xsubs.tv  .

Δημοσ.

Λοιπον, εκεινη την ωρα που ποσταρα το βραδυ, οντως εμφανιζονταν κανονικα η σελιδα. Τωρα που μπηκα, βγαζει αυτα τα κινεζικα που λετε.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω πρόβλημα, και από υπολογιστή αλλά και με την εφαρμογή για τα Windows και με αυτή για τα κινητά Αndroid.
Δεν μπορούν να κάνουν ανανέωση για καινούριους υπότιτλους και μου πετάνε συνέχεια μηνύματα λάθους.

Ευχαριστώ infin1tyGR, τουλάχιστον το βλέπουμε το site από web browser.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...