Glikos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα ειναι το φαγητο στην Emirates 20151227_165933.jpg Χωρίς πιτόγυρα δεν πετάω. 1
groot Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 καλα σε θεματα οπως τι ειναι πιο βαρη, τι ειναι πιο ψηλο, πιο επικυνδινο κτλ δεν υπαρχει υποκειμενικη πραγματικοτητα θες να μου πεις οτι εγω ειμαι 80 κιλα και εσυ 75 αλλα για καποιους ειμαι εγω πιο βαρης και για αλλους εσυ! Θα στο εξηγησω αλλη μια φορα! Εσυ παιρνεις σαν επικινδυνοτητα τις πιθανοτητες που θα επιζησεις απο ατυχημα (στο οποιο το αυτοκινητο εχει περισσοτερες) και οχι τις πιθανοτητες να συμβει αυτο το ατυχημα (οπου το αεροπλανο εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ). Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα και οτι η απαντηση σου ειναι καθαρα βασισμενη σε προσωπικες φοβιες και οχι σε νατικειμενικα στοιχεια. http://money.cnn.com/2015/05/13/news/economy/train-plane-car-deaths/ Αυτό που αποφεύγει να απαντήσει (άραγε, γιατί; ) είναι το εξής: Τι είναι πιο μεγάλο; Το 0.8 του 0.02 ή το 0.2 του 0.4; Φυσικά και θα αποφύγει ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά να απαντήσει αυτή την απλή ερώτηση. Γιατί εάν το κάνει, τότε ξέρει πως καταρρίπτει μόνος του τα δικά του επιχειρήματα. Και εξηγούμαι: Με τυχαία νούμερα (αλλά με προσπάθεια τήρησης των αναλογιών και χωρίς να έχουν σημασία τα νούμερα καθαυτά όπως θα φανεί) λέμε ότι: - Με αμάξι έχεις πιθανότητα να πάθεις ατύχημα ίση με 0.4. - Με αεροπλάνο έχεις πιθανότητα να πάθεις ατύχημα ίση με 0.02. - Εάν γίνει το ατύχημα με αυτοκίνητο έχεις πιθανότητα να πεθάνεις ίση με 0.2. - Εάν γίνει το ατύχημα με το αεροπλάνο έχεις πιθανότητα να πεθάνεις ίση με 0.8. Οπότε, τι είναι πιο μεγάλο; Το 0.2 του 0.4 ή το 0.8 του 0.02; Δηλαδή, ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ; ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ Ή ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΜΕ ΑΜΑΞΙ; Υ.Γ. Και επίτηδες έβαλα ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ για ατύχημα με αμάξι όπως και για να πεθάνεις με αμάξι.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εαν καταφέρετε να τσακωθείτε ακόμη και σε ΑΥΤΟ το topic, να το ξέρετε πως θα απαγορευτεί η πρόσβαση σε μερικούς γενικώς στο Μπλα Μπλα... 1
Mau-Maus Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Εαν καταφέρετε να τσακωθείτε ακόμη και σε ΑΥΤΟ το topic, να το ξέρετε πως θα απαγορευτεί η πρόσβαση σε μερικούς γενικώς στο Μπλα Μπλα... Μακάρι !!!! Πολύ σωστό μου ακούγεται σαν λύση αυτό, να ξεδίνουν σε άλλα νήματα δηλαδή , για υπολογιστές, σκληρούς δίσκους , κάρτες γραφικών κτλ μπας κ ησυχάσουμε εδώ !!! Αλήθεια ειναι εφικτό αυτό ? σοβαρά ρωτάω μπορεί κάποιος να μην έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες ενότητες ?
poulinos Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2016 Μακάρι !!!! Πολύ σωστό μου ακούγεται σαν λύση αυτό, να ξεδίνουν σε άλλα νήματα δηλαδή , για υπολογιστές, σκληρούς δίσκους , κάρτες γραφικών κτλ μπας κ ησυχάσουμε εδώ !!! Αλήθεια ειναι εφικτό αυτό ? σοβαρά ρωτάω μπορεί κάποιος να μην έχει πρόσβαση σε συγκεκριμένες ενότητες ? νομιζω πως οχι.και νομιζω πως εννοει οτι καποιος θα παρει γενικοτερα ποδι 2
groot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πολύ σωστό μου ακούγεται σαν λύση αυτό, να ξεδίνουν σε άλλα νήματα δηλαδή , για υπολογιστές, σκληρούς δίσκους , κάρτες γραφικών κτλ μπας κ ησυχάσουμε εδώ !!! Καταλαβαίνουμε (φαντάζομαι) ότι στο insomnia το "για υπολογιστές, σκληρούς δίσκους, κάρτες γραφικών κτλ" είναι το κυρίως θέμα και όσοι λένε "μπας και ησυχάσουμε εδώ" στην ουσία είναι οι άσχετοι στον insomnia.... Εκτός και εάν ξαφνικά τα παιδιά που το έχουν αποφάσισαν να το αλλάξουν από τεχνολογικό forum σε κάτι άλλο. νομιζω πως οχι.και νομιζω πως εννοει οτι καποιος θα παρει γενικοτερα ποδι Λογικά με plain ρυθμίσεις δεν θα γίνεται. Αλλά μπορεί (εάν θέλει κανείς να το κάνει σόνυ και ντε) κανείς να φτιάξει μία ομάδα χρηστών και στα access rights για ενότητες να κόψει το access από την συγκεκριμένη ομάδα. Θαρρώ πως υπάρχει και η επιλογή ο χρήστης να ανήκει σε μία ομάδα αλλά να μην φαίνεται στο avatar του. 1
fsbmaniac Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Εχω πετάξει περίπου35 φορές οι 32 με Ryan εχω πάει Κανάρια νησιά Ισπανία Αγγλία Γαλλία κτλ ...αν είναι να σου τύχει θα σου τύχει ...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Σε 60-70+ πτήσεις εως τώρα, δεν μπορώ να πω πως έχω ζήσει κάποια πολύ έντονη εμπειρία που θα με έκανε να το ξανασκεφτώ. Ίσως μια φορά μόνο που σε ανταπόκριση πτήσης από Μόναχο προς Ανόβερο καθυστέρησε η πρώτη πτήση, κατέβηκα από το πρώτο αεροπλάνο ακούγοντας το όνομά μου στο αεροδρόμιο σαν final call, έτρεχα σαν το Βέγγο ενώ είχα ήδη αρρωστήσει και είχα πυρετό, μπήκα στο δεύτερο αεροπλάνο έχοντας 200 παλμους το λεπτό και τους επιβάτες να με κοιτάζουν με άγριες διαθέσεις... Το αεροπλάνο πήγε να απογειωθεί και σταμάτησε, γύρισε πίσω και έκανε defrost γιατί παίζει να είχε -20 έξω και μετά απογειωθήκαμε. Πριν προσγειωθούμε στο Ανόβερο ο πιλότος είπε κάτι στα γερμανικά και οι επιβάτες έκαναν ένα: ooohhhhhh όπου μετά κατάλαβα πως είπε πως ΘΑ προσπαθήσουμε να προσγειωθούμε και αν δεν τα καταφέρουμε θα επιστρέψουμε πίσω λόγω παγετού στην πίστα. Κατεβαίναμε αργά αργά και με το που φάνηκε ο διάδρομος, έβλεπα καμιά 10αριά πυροσβεστικά οχήματα να είναι δεξιά/αριστερά στην πίστα και να τρέχουν μαζί με το αεροπλάνο καθώς κατέβαινε. Τελικά κατάφερε και το προσγείωσε με μερικές αναπηδήσεις και μια μικρή παρέκλιση από την ευθεία της πίστας. Αφού κατέβηκα και ο πυρετός παίζει να είχε φτάσει κάπου στο 38+, μου είπαν πως επειδή η πρώτη πτήση καθυστέρησε, η βαλίτσα μου δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο άλλο αεροπλάνο και θα μου την έστελναν την άλλη μέρα στο hotel. Μέσα στη βαλίτσα είχα τα φάρμακα, το υγρό και τις θήκες των φακών κλπ κλπ οπότε βρέθηκα στο Ανόβερο με πυρετό, τα ρούχα που φορούσα, το πορτοφόλι και μια dslr στο λαιμό. Πήρα ταξί γιατί ήταν ήδη πολύ αργά και στο δρόμο το χιόνι είχε φτάσει ήδη το μισό μέτρο και πηγαίναμε πίσω από τα εκχιονιστικά για 1 ώρα μέχρι να φτάσω στο ξενοδοχείο... Παρ'ολα αυτά την επόμενη μέρα πήγα στην Cebit αν και δε θυμάμαι πολλά γιατί νομίζω πως είχα και παραισθήσεις και δεν έβλεπα και καλά μιας και οι φακοί είχαν ...ενσωματωθεί με τα μάτια μου. Αυτά. PS: Έζησα και τις χρυσές εποχές της Ολυμπιακής όπου σε ναυλωμένα αεροπλάνα γεμάτα δημοσιογράφους κλπ, το κάπνισμα επιτρεπόταν και γινόταν μέσα στην καμπίνα ...του μπάφου το κάγκελο! 3
φιρίκι Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να 'χω πετάξει 40-50 φορές. Σε γενικές γραμμές κάθε φορά χωρίς έντονες συγκινήσεις. Ξεχωρίζω όμως δυο φορές. Η πρώτη ήταν στα μέσα του '90 όπου γυρνάμε Αθήνα με πολύ κακό καιρό απο Ρόδο με μελισσούλα, ενα μικρό δικινητήριο ελικοφόρο. Τρελά σκαμπανεβάσματα, ούτε στο λούνα παρκ να ήμαστε! Η δεύτερη ήταν το 2011, επιστροφή απο Βερολίνο, πάλι με κακό καιρό και αποφασίζει ο πιλότος να το κατεβάσει πολύ κάθετα ή πολύ ορμητικά εν πάση περιπτώσει (προσγειωθήκαμε κάπου μισή ώρα νωρίτερα απο το προβλεπόμενο!) ... είχα ωτίτιδα και για κανα δεκάλεπτο τα αυτία μου πονούσαν ελεεινά πολύ, τόσο που έλεγα οτι θα πάθουν καμμιά ζημιά. Ολα αυτά με το αεροπλάνο να τραντάζεται και τους κινητήρες να μουγκρίζουν ψιλο-δυσοίωνα. Εντέλει όλα πήγαν καλά. Το 'χω δει αυτο το Mayday και ομολογουμένως είναι κολλητικό. Επίσης ομολογουμένως κάθε φορά που το βλέπω αναρωτιέμαι πόσο μαζόχα είμαι τελικά. 1
poulinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Λογικά με plain ρυθμίσεις δεν θα γίνεται. Αλλά μπορεί (εάν θέλει κανείς να το κάνει σόνυ και ντε) κανείς να φτιάξει μία ομάδα χρηστών και στα access rights για ενότητες να κόψει το access από την συγκεκριμένη ομάδα. Θαρρώ πως υπάρχει και η επιλογή ο χρήστης να ανήκει σε μία ομάδα αλλά να μην φαίνεται στο avatar του. ναι οπως ειναι τωρα δεν γινεται.αν πειραξεις πραγματα και ορισεις κατηγοριες χρηστων κτλ ναι μπορει να γινει αλλα μην χαλαμε το θεμα. β.εχω ταξιδεψει λογικα καμια 30-40 φορες με αεροπλανο.τιποτα το παραξενο που να μπορω να θυμηθως.φυσιολογικες αναταραξεις. συνηθως με το που γινει η απογειωση που μου αρεσει μετα πεφτω για υπνο να περασει η ωρα μεχρι την προσγειωση.εχω ταξιδεψει και με ελικοφορο και με turbo prop. και τα 2 ωραια εμπειρια. επισης λογω αλεξιπτωτων εχω ανεβει καμια 10 φορες σε cessna caravan μονοκινητηριο για cargo Που λογω οτι θα γινοταν πτωση με αλεξιπτωτο δεν ειχε πορτα απλα εναν ανεμοθραυστη. επισης λογω μαθηματων με Ultralight Εχω πεταξει και κοντα στις 17 ωρες με ενα ibis gs700.ειναι ο ορισμος της απολαυσης της πτησης μια που δεν εισαι σε μια κλειστη καμπινα οποτε νιωθεις ολη την πτηση. βεβαια ηταν ακομα πιο ωραια λογω οτι πετουσα εγω (με εκπαιδευτη βεβαια). Ηθικο διδαγμα ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Οτι αεροπλανο και να ειναι ειναι απολαυση εφοσον βρισκεται στον αερα . Και μια μικρη πτηση με ανεμοπτερο το οποιο ειναι και αυτο μια κατηγορια μονο του.η αισθηση οτι εισαι στον αερα ειναι μοναδικη.ακομα και αν αυτο που πετας ειναι παραπεντε. 1
Glikos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2016 Κάπνισμα εν πτήση? Ντουμάνι θα γινότανε μέσα στο αεροπλάνο.
iordanis77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καλα σε θεματα οπως τι ειναι πιο βαρη, τι ειναι πιο ψηλο, πιο επικυνδινο κτλ δεν υπαρχει υποκειμενικη πραγματικοτητα θες να μου πεις οτι εγω ειμαι 80 κιλα και εσυ 75 αλλα για καποιους ειμαι εγω πιο βαρης και για αλλους εσυ! Θα στο εξηγησω αλλη μια φορα! Εσυ παιρνεις σαν επικινδυνοτητα τις πιθανοτητες που θα επιζησεις απο ατυχημα (στο οποιο το αυτοκινητο εχει περισσοτερες) και οχι τις πιθανοτητες να συμβει αυτο το ατυχημα (οπου το αεροπλανο εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ). Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι συγκρινεις ανομοια πραγματα και οτι η απαντηση σου ειναι καθαρα βασισμενη σε προσωπικες φοβιες και οχι σε νατικειμενικα στοιχεια. Eδω δεν συζηταμε αν εισαι 80 κιλα ή 75, αυτο ειναι ξεκαθαρο. Αλλα στο τι ειναι πιο επικινδυνο ο καθενας εχει την αποψη του. Ανομοια πραγματα συγκρινεις εσυ, γιατι αλλο το αυτοκινητο, αλλο το αεροπλανο. Το αισθημα της ασφαλειας/ανασφαλειας ομως ειναι κοινο. Ετσι λοιπον, περισσοτερο ασφαλεια νιωθει καποιος οταν τον πηγανει ενα ταξι, παρα οταν τον πηγαινει ενα αεροπλανο. Διοτι ξερει οτι στο αεροπλανο αν συμβει κατι την εβαψε Aν ρωτησουμε 100 ατομα πως θα επελεγαν να πανε καπου, μιση ωρα με ενα ταξι ή μιση ωρα με ενα αεροπλανο, ποσοι νομιζεις θα επελεγαν αεροπλανο?
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 καταλαβε κατι, αλλο η προσωπικη φοβια αλλο τι ειναι πιο ασφαλες. Αν ρωτησεις 100 παιδια στην Ελλαδα αν φοβουνται τα φιδια τα 90 θα σου πουν ναι αν ρωτησεις 100 παιδια στην Ινδια θα σου πουν 90 οχι! Το οτι εχουν μεγαλωασει καποια με το να φοβουνται και καποια αλλα οχι δεν αλλαζει το βαθμο στο κατα ποσο ειναι επικυνδινο ενα φιδι ή οχι. Αν ρωτησεις ενα πιλοτο αν φοβαται τα αεροπλανα θα σου πει οχι αν ρωτησεις καποιον με κλειστοφοβια/υψοφοβια θα σου πει ναι. Αυτο δεν αλλαζει το ποσοστο επικινδυνοτητας! Νομιζω οτι καταλαβαινεις οτι εσυ προβαλεις τις προσωπικες σου φοβιες πεποιθησεις σαν γενικο κανονα και εκει ειναι το λαθος σου. Το τι νοιωθουν οι περσσοτεροι δεν σημαινει οτι ισχυει σε ολους! Και να στο πω και αλλιως παλια ολοι πιστευαν οτι η γη ειναι επιπεδη αποδειχτηκε οτι δεν ειναι σωστο και ξερεις γιατι ε? αγνοια-αμαθεια
iordanis77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Mαλλον εσυ πρεπει να καταλαβεις τι σημαινει "ασφαλεια". Ενα μεσο που ελαχιστοι θα το επελεγαν (και δικαιολογημενα) αν ειχαν το περιθωριο επιλογης, δε μπορει να χαραχτηριστει ασφαλες. Γιατι εχεις τοση μανια να επιβαλλεις την αποψη σου για τη δηθεν μεγιστη ασφαλεια των αεροπλανων? εχεις συγγενη πιλοτο ή μηπως δουλευεις εκει?
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το βρήκες έχω μετοχές! Όσο προσπαθώ να επιβάλλω την άποψη μου άλλο τόσο κανείς και Εσύ , θα φταίνε οι μετοχές στη φιατ.Βρες μου μια έρευνα που να βγάζει πιο ασφαλές το αμάξι. Πρόσεξε Όχι πόσες πιθανότητες έχεις να επιβιώσεις αν γίνει ατύχημα αλλά πόσες πιθανότητες έχει να γίνει το ατύχημα. Εγώ τουλάχιστον ένα λινκ το έβαλα Εσύ μόνο λες τα δικά σου Επίσης μια ερώτηση τι είναι πιο ασφαλές να μένεις σε θωρακισμένο σε εμπόλεμη ζώνη η σε σκηνή στην Καραϊβική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις