Speculoos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 wOOt Έχεις πάρει τόσες πτήσεις; Ο Σπαλιάρας των αιθέρων. ΧD Για κάποιο λόγο χάθηκε το μήνυμα που ανέβασα μέσω Opera mini και φάνηκε σα να έκανα approve το ποστ του trilobite Λοιπόν, με 2 πτήσεις στάνταρ κάθε βδομάδα, βγάλε 3-4 βδομάδες διακοπών (που και πάλι με αεροπλάνο πήγα στον προορισμό), 5-6 βδομάδες που δεν πέταξα και κάποιες άλλες που χρειάστηκε να κάνω 3 ή 4 πτήσεις, ε, το 80 είναι ένας φυσιολογικός αριθμός πτήσεων που μαζεύεται μέσα στη χρονιά. Δεν είμαι σαν τον Κλούνει στο up in the air, ούτε καν σαν κάτι άλλους στη δουλειά που τους βλέπουμε μια φορά στις 10 μέρες αλλά ΟΚ. Αυτούς που ζηλεύω πραγματικά στην πτήση είναι όσοι μπορούν και κοιμούνται αφού για μένα τα καθίσματα είναι στενά κ οι πλάτες όχι αρκετά ψηλές οπότε αν ο ουρανός δεν είναι καθαρός τρώω όλη τη βαρεμάρα...
andreapaog328 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 για ρόδο με τη ryan περσι το χειμώνα. ειχε καιρό και κλάσαμε λίγο. ειχα δυο διπλα που καναν το σταυρο τους τετοια φαση... πήγα αμερική και γούσταρα τρελα. στο μισαωρο για τη ροδο εκλασα μεντες
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ειναι exiting κατα μια έννοια η στιγμή της απογείωσης. Η αδρεναλίνη κάνει party. Τωρα βεβαια ανάλογα και την περίπτωση. Με concord δεν είχα την τύχη (ή ατυχία ) να ταξιδέψω παντως .
thant Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν έχω ταξιδέψει με αεροπλάνο και είναι κάτι που δεν θα αλλάξει στο μέλλον. Είμαστε πολλοί τελικά!!! Πάντως εδώ που τα λέμε όποιος μπαίνει σε αυτοκίνητο το Πάσχα ή την Πρωτοχρονιά πχ, δεν στέκει να λέει οτι 'τρέμει τα αεροπλάνα'. Φίλε το εχω σκεφτεί αυτο που λες και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα... Αν τρακάρεις μπορεί να σωθείς, αν βουλιάξει ενα καράβι πάλι μπορεί να σωθείς, αν όμως πέσει το αεροπλάνο... ΑΝΤΙΟ
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Είμαστε πολλοί τελικά!!! Φίλε το εχω σκεφτεί αυτο που λες και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα... Αν τρακάρεις μπορεί να σωθείς, αν βουλιάξει ενα καράβι πάλι μπορεί να σωθείς, αν όμως πέσει το αεροπλάνο... ΑΝΤΙΟ αυτά πες τα στους μακαρίτες του σάμινα που πνίγηκαν έξω από λιμάνι της Πάρου ακριβώς.. 1
Speculoos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Aν στουκάρεις μετωπική με 40 χιλιόμετρα πάλι αντίο θα πεις. Και είναι πιο πιθανό να συμβεί αυτό παρά να πέσει το αεροπλάνο. 3
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Περιττο να πω οτι εχω πεθανει στα γελια με τις περιγραφες σας.. Πραγματι τα αλλα μεσα δεν ειναι ασφαλεστερα απλα στο καραβι ή το αυτοκινητο σιγουρα υπαρχει μια ελπιδα να σωθεις..Ακομα και στο Σαμινα που αναφερθηκε δεν πνιγηκαν ολοι , καποιοι σωθηκαν..στο αεροπλανο αυτο δεν συμβαινει ! Οσοι ειναι στο αεροπλανο πανε στον Αγιο Πετρο αν συμβει κατι
theoritikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Εγώ οχι μόνο δεν φοβάμαι τις πτήσεις, αλλά παρακαλάω να γίνει κάποιο θαύμα για να αποκτήσει η πόλη μου αεροδρόμιο!
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Περιττο να πω οτι εχω πεθανει στα γελια με τις περιγραφες σας.. Πραγματι τα αλλα μεσα δεν ειναι ασφαλεστερα απλα στο καραβι ή το αυτοκινητο σιγουρα υπαρχει μια ελπιδα να σωθεις..Ακομα και στο Σαμινα που αναφερθηκε δεν πνιγηκαν ολοι , καποιοι σωθηκαν..στο αεροπλανο αυτο δεν συμβαινει ! Οσοι ειναι στο αεροπλανο πανε στον Αγιο Πετρο αν συμβει κατι γιατί έπεσε σήμα και πλάκωσε ο κόσμος με τα σκάφη από όλα τα νησιά. κι αν ήταν παραέξω μμμμμ τι να σου πω.. 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 γιατί έπεσε σήμα και πλάκωσε ο κόσμος με τα σκάφη από όλα τα νησιά. κι αν ήταν παραέξω μμμμμ τι να σου πω.. Nαι εχεις δικιο για το συγκεκριμενο..αν γινοταν παραεξω ενδεχομενως να πνιγοταν ολοι! Τωρα με βαζεις σε διλημμα πνιγμο ή αεροπλανο?Δεν ξερω τι να διαλεξω Θα συνεχισω την ερωτικη και αγαπησιαρα σχεση μου με τα ΚΤΕΛ ..
Valerie_ Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Nαι εχεις δικιο για το συγκεκριμενο..αν γινοταν παραεξω ενδεχομενως να πνιγοταν ολοι! Τωρα με βαζεις σε διλημμα πνιγμο ή αεροπλανο?Δεν ξερω τι να διαλεξω Θα συνεχισω την ερωτικη και αγαπησιαρα σχεση μου με τα ΚΤΕΛ .. εγώ πάντα παρακολουθώ πως μπαίνουν τα σωσίβια που είναι μέσα στο σκάφος κλπ. αχρείαστα να ναι 1
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγώ πάντα παρακολουθώ πως μπαίνουν τα σωσίβια που είναι μέσα στο σκάφος κλπ. αχρείαστα να ναι To ξερεις οτι δεν πρεπει να το φορας φουσκωμενο ετσι? Αχ με τα mayday που εχω δει θα σας σωσω τις ζωες!! 1
mylo Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ο φόβος για τα αεροπλάνα πως προκύπτει? πχ υψοφοβια και έτσι?
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ο φόβος για τα αεροπλάνα πως προκύπτει? πχ υψοφοβια και έτσι? Κοιτα..προσωπικα μου προκαλει ενα δεος το υψος,αλλα αυτο που φοβαμαι,τρεμω,ασπριζω,ιδρωνω ειναι το ενδεχομενο να πεσει..να συμβει μια μηχανικη βλαβη κλπ κλπ
Glikos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Η τραγική ειρωνεία ειναι οι μάσκες οξυγόνου. Αν είσαι στα χ πόδια ύψος και πέφτεις τι να σου κάνουν οι μάσκες? Φήμες λένε οτι ειναι για να μαστουρωσεις και να λιποθυμήσεις ώστε να πεθάνεις ήρεμα. Παντως είναι mind fak τέτοιες σκέψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις