Speculoos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 H Turk Hava Yollari είναι κορυφαία εταιρεία όπως και να το δει κάποιος. Δε θα ξεχάσω πτήση Δουβλίνο-Κάιρο μέσω Κωνσταντινούπολης πέρσι. Η πτήση μέχρι την Κωνσταντινούπολη κυριλέ, εξυπηρέτηση σούπερ, όλα στην πένα. Τουρκία-Αίγυπτο ήταν λες και μπήκα σε άλλο κόσμο. Η φάση ήταν ΚΤΕΛ δεκαετίας 80 και πίσω. Η γιαγιά με το τσεμπέρι και τον τενεκέ τυρί, οι παππούδες με τα χαρτόκουτα (βασικά τόσα χαρτόκουτα δεμένα με σπάγγο είχα να δω χρόνια) μόνο καμιά κότα έλειπε για να δέσει το σκηνικό.
thanasis00 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Γενικά η πιθανότητα να πάθεις κάτι από πτήση είναι με μεγάλη διαφορά μικρότερη απ' ότι να πάθεις κάτι με αμάξι. Οπότε γενικά δε συντρέχει κάποιο άγχος η φόβος. Ίσα ίσα είναι πολύ ωραία εμπειρία, όπως λέει και η nenya, η στιγμή της επιτάχυνσης είναι φανταστική! Μετά από 2 υπερατλαντικά, πλέον πτήσεις εντός Ευρώπης μου φαίνονται παιχνιδάκι!
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δικοί μου άνθρωποι! Μιλάμε για ό,τι πλησιέστερο σε οργασμό... Εντάξει, δεν είναι κακό, σε άλλους αρέσουν τα μαστίγια Ταξιδευοντας απο μικρο παιδι παρατηρω οτι εαν καποιος δεν ταξιδεψει μικρος εστω μια δυο φορες, δυσκολευεται στα 20-30 να μπει και το αποφευγει σαν τον διαολο. Όσο μεγαλώνουμε αυξάνεται η αίσθηση του κινδύνου, κακώς βέβαια, αλλά λογικό είναι Οποτε εκατσα και διαβασα "τα παντα" γυρω απο το αεροπλανο, απο το πως πεταει μεχρι τα μηχανικα μερη του, επαιξα flight simulator, ειδα απειρα video απο δυσκολα landings, crosswinds, δυστυχηματα κτλ και καταλαβα (πανω κατω) ποσο ευκολο ή δυσκολο ειναι να πεσει με αποτελεσμα να απολαμβανω ακομα περισσοτερο τις πτησεις, plus αγαπησα οτι εχει να κανει με το αεροπλανο διαβαζοντας γι'αυτο. Μια απ'τα ίδια, αλλά ακόμα προσωπικά δεν... που θα πάει, θα συνηθίσω 2
Flaoutistas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Να προσθέσω στους φόβους σου ότι κατά τη διάρκεια των υπερατλαντικών κυρίως πτήσεων αλλά και όλων των πτήσεων τρως και κοσμική ακτινοβολία
duende Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 ταξιδευω αρκετα συχνα, εντος ευρωπης αλλα και ασια πολυ. καμια 30ρια πτησεις το χρονο. να πω την αληθεια εχει καταντησει λιγο ρουτινα, αν και απολαμβανω καθε φορα τη διαδικασια της προσγειωσης, μετα τα 20000 ποδια που κοβει αρκετα ταχυτητα, κατεβαζει flaps και ειναι σα να πλαναρει, ηρεμα και ωραια.. ειδικα αν εισαι σε κανενα 777/787, A330/380 ειναι λες και ειναι ακινητο... οι αναταραξεις πιο πολυ εκνευρισμο μου προκαλουν, παρα πανικο, ειδικα αν κρατανε κανα δυωρο.. 1
Vapir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγώ έχω πετάξει 4 φορές όταν ήμουν φαντάρος και άλλες 2 για διακοπές . Για κάποιο περίεργο λόγο μου προκαλεί σηκωμάρες .. την πρώτη φορά παραλίγο να έχω και ατύχημα.. πραγματικά γουστάρω να πετάω με αεροπλάνο και μου φαίνεται περίεργο κάποιοι που δεν μπαίνουν καν μέσα
akpe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 εγώ έχω πετάξει 4 φορές όταν ήμουν φαντάρος και άλλες 2 για διακοπές . Για κάποιο περίεργο λόγο μου προκαλεί σηκωμάρες .. την πρώτη φορά παραλίγο να έχω και ατύχημα.. [...] Δικοί μου άνθρωποι! Μιλάμε για ό,τι πλησιέστερο σε οργασμό... Το καλό που σας θέλω αν ποτέ πετάξετε στην ίδια πτήση τουλάχιστον να μην κλείσετε διπλανή θέση 5
Unabomber Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Να προσθέσω στους φόβους σου ότι κατά τη διάρκεια των υπερατλαντικών κυρίως πτήσεων αλλά και όλων των πτήσεων τρως και κοσμική ακτινοβολία Τοτε θα πρεπει να εχουμε πανω μας τρελη ακτινοβολια οσοι ταξιδευουμε συχνα.... (do not touch ) Το '15 πρεπει να εκανα περιπου 48 domestic flights και καμια 20-23 international.
Vapir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Το καλό που σας θέλω αν ποτέ πετάξετε στην ίδια πτήση τουλάχιστον να μην κλείσετε διπλανή θέση και τις αεροσυνοδούς τι τις έχουμε ? για χυμούς και ξηροκάρπια?
nickarmy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 οφφ τοπικ διάβασα πίτσα - τρελες .... (το έχω δει το θέμα με το κανονικό του τίτλο απο το πρωι..) 1
deesnider Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 και τις αεροσυνοδούς τι τις έχουμε ? για χυμούς και ξηροκάρπια? Κυκλοφορούν κάτι φήμες, ότι δεν κάθονται στους επιβάτες, αλλά θέλω να πιστεύω ότι είναι ανυπόστατες... 3
anwnymh29 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν φτανει που φοβομαστε τα αεροπλανα,αν αποφασισουμε να μπουμε θα τρεμουμε και τις σηκωμαρες των συνεπιβατων 1
BritGreek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Πετάω σχεδόν κάθε εβδομάδα, κυρίως για Λονδίνο και Λάρνακα, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ευρώπης εδώ και πολλά χρόνια. Είχα φάσεις με πολλά κενά, αλλά δεν μπορώ να πω ότι το αεροπλάνο με φοβίζει. Συνήθως κοιμάμαι, λόγω κούρασης. Δύο σκηνικά που θυμάμαι από παλιά, ήταν μια αποτυχημένη προσέγγιση (missed approach) με το κλασικό Μακεδονία (Α300) της τότε Ολυμπιακής στο Ελληνικό και άλλη μια που πέσαμε σε άσχημα ξαφνικά κενά ενώ είχα σηκωθεί να πάω τουαλέτα και βρέθηκα πολλές σειρές πίσω, επιστρέφοντας με Alitalia από Ιταλία. Ήμουν μικρός και το θυμάμαι ακόμα. Για μένα το αεροπλάνο πλέον έχει γίνει συνήθεια λόγω δουλειάς και αν δεν υπήρχε η δυνατότητα των πτήσεων δεν θα μπορούσα να κάνω ούτε τα μισά από τα πράγματα που κάνω πλέον επαγγελματικά / ακαδημαϊκά.
zio10 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν φτανει που φοβομαστε τα αεροπλανα,αν αποφασισουμε να μπουμε θα τρεμουμε και τις σηκωμαρες των συνεπιβατων ΚΤΕΛ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δε φοβαμαι τις πτησεις (αν και με ολα αυτα που διαβασα εδω στεγνωσε λιγο το στομα μου καθως τα διαβαζα ), αλλα τις βαριεμαι αφορητα. Καλα ειδικα κατι τρελα του τυπου "κοιτα εξω απο το παραθυρο τι ωραια θεα κλπ) με αφηνει παγερα αδιαφορο και ομολογω πως δεν καταλαβαινω γιατι. Θελω να πω, κατανοω πως θα επρεπε να με εντυπωσιαζει ολο αυτο, αλλα δεν... Η χειροτερη εμπειρια ηταν Παρισι - Αθηνα με την airfrance, ειχε πολλη κακοκαιρια, ο πιλοτος δυσκολευοταν να το προσγειωσει, καναμε κατι κυκλους και στο τελος της προσγειωσης ακουστηκε και ενα γκντουπ, οπου εκει λεω την βαψαμε, ως εδω ηταν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις