Kingster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κοινοτυπο αλλα το σιγουρευω μηπως κανω κανενα λαθος.Θελω να αγορασω πχ κατι που κανει 100GBP απο Αγγλια. Η χρεωση για αγορα και αλλαγη νομισματος θα ειναι 4.4%+0.35= 4.75 GBP ?Τοσο πολυ? Μαλλον κανω λαθος ε... Το ποσοστο το βρηκα απο τους πινακες του site της paypal...
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν διευκρινίζεις με ποιο τρόπο θα γίνει η αγορά, με χρήματα που έχεις στο balance ή με κάρτα συνδεδεμένη; Αν με τον 1ο, το paypal θα μετατρέψει τα απαιτούμενα € με τη δική του (ακριβή) ισοτιμία σε λίρες. Αν με τον 2ο, τότε παίζουν 2 σενάρια 1) θα χρεώσει την κάρτα με το συνάλλαγμα και η μετατροπή θα γίνει από την τράπεζα με την ισοτιμία του οργανισμού (Visa/MasterCard) που έχει εκδώσει την κάρτα, αν έχεις ορίσει να μην κάνει τη μετατροπή το paypal, και 2) θα κάνει το paypal τη μετατροπή, αν δεν του έχεις απαγορέψει να την κάνει. Σε κάθε περίπτωση η προμήθεια 3.4% +0,35€ δεν έχει σχέση με το θέμα σου αλλά με τη μεταφορά χρημάτων με τη μέθοδο Request Money.
Kingster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν θα πληρωσω με balance (μονο ενα μικρο ποσο εχω μεσα με δολλαρια). Ποιο απο τα δυο με συμφερει, να κανει την μετατροπη η τραπεζα συμφωνα με την visa ή το paypal? Επισης μπορω καπου να το υπολογισω ποσο θα βγει?
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατά τη γνώμη μου συμφέρει να γίνεται η μετατροπή του συναλλάγματος από την τράπεζα. Η διαδρομή για να σταματήσει να την κάνει το paypal περιγράφεται στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου αλλά μετά την αλλαγή εμφάνισης του paypal δεν είναι εύκολο να τη βρεις. Η καθημερινή ισοτιμία του paypal φαίνεται μέσω του Help και της ερώτησης για το exchange rate.
Kingster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Κατά τη γνώμη μου συμφέρει να γίνεται η μετατροπή του συναλλάγματος από την τράπεζα. Η διαδρομή για να σταματήσει να την κάνει το paypal περιγράφεται στο αντίστοιχο κεφάλαιο του οδηγού της υπογραφής μου αλλά μετά την αλλαγή εμφάνισης του paypal δεν είναι εύκολο να τη βρεις. Η καθημερινή ισοτιμία του paypal φαίνεται μέσω του Help και της ερώτησης για το exchange rate. Aψογα σ ευχαριστω. Επιπλεον χρεωσεις paypal δεν εχω ως αγοραστης ε? Μονο για την αλλαγη νομισματος (που ειτε με paypal πληρωσω ειτε απευθειας απο χρεωστικη θα εχω ουτως ή αλλως) σωστα?
letom Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Aψογα σ ευχαριστω. Επιπλεον χρεωσεις paypal δεν εχω ως αγοραστης ε? Μονο για την αλλαγη νομισματος (που ειτε με paypal πληρωσω ειτε απευθειας απο χρεωστικη θα εχω ουτως ή αλλως) σωστα? Προμήθεια για τη μετατροπή θα πληρώσεις ούτως ή άλλως αλλά η προμήθεια του paypal είναι διπλάσια από αυτή των τραπεζών.
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Aψογα σ ευχαριστω. Επιπλεον χρεωσεις paypal δεν εχω ως αγοραστης ε? Μονο για την αλλαγη νομισματος (που ειτε με paypal πληρωσω ειτε απευθειας απο χρεωστικη θα εχω ουτως ή αλλως) σωστα? Άλλες χρεώσεις (προμήθεια κλπ) δεν έχεις, εκτός από την προμήθεια που χρεώνει η τράπεζα (εκτός ΕΤΕ) στις αγορές από το εξωτερικό. Μην μπλέκουμε την ισοτιμία που χρεώνει το paypal (που είναι χειρότερη) με προμήθεια.
Kingster Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 http://www.pointhacks.com.au/how-to-change-credit-card-billing-currency-in-paypal/Εδω εξηγει στο νεο προφιλ του paypal πως το βρισκουμε. Σας ευχαριστω με καλυψατε
makfil Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οι οδηγίες δεν είναι για το νέο αλλά για το παλιό προφίλ, όπως περιγράφονται και στον οδηγό της υπογραφής μου. Με το νέο προφίλ πρέπει να πατήσεις το γρανάζι (πάνω δεξιά), στη σελίδα που θα ανοίξει να πας στην ενότητα Payments Settings/ Preapproved payments, στο νέο πινακάκι Set Available Funding Sources και σε κάθε κάρτα που έχεις συνδέσει να πατήσεις Conversion Options και "Bill me ..." 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα