Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ στην Αυστραλία λένε ότι διψάνε για εργατικό δυναμικό στις επαρχίες γιατί δέν πάνε οι Αυστραλοί.. Πρέπει να είσαι καλύτερος από τον Κροκοδειλάκια για να επιβιώσεις εκεί.. Μιλάμε έχει τα πιό επιθετικά και δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο.. τις πιό δηλητηριώδη αράχνες.. κροκόδειλους.. καρχαρίες.. αγρια σκυλιά.. χαμός γίνεται.. που να δουλέψεις εκεί πέρα?

Δημοσ.

Φαντάζομαι δε θα δουλέυεις μέσα στη θάλασσα ούτε μέσα στα δάση... επίσης φαντάζομαι ότι όσο επαρχί ακαι να ναι.. δε κυκλοφορούν φίδια και κροκόδειλοι στους δρόμους και θα τρώνε περαστικους 

Δημοσ.

Ρε TS δεν ειναι έτσι όπως τα λες για την Αυστραλία. Τι λες ότι θα σε φάνε οι αράχνες,τα φίδια κλπ. Και σε επαρχίες ειναι πολιτισμένα τα πράγματα. Εξάλλου θεωρείται μια χώρα με πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Είχα κανα δυο γνωστούς εκεί, καμία σχέση με ανακόντες και κροκόδειλους

Δημοσ.

Εντωμεταξύ στην Αυστραλία λένε ότι διψάνε για εργατικό δυναμικό στις επαρχίες γιατί δέν πάνε οι Αυστραλοί.. Πρέπει να είσαι καλύτερος από τον Κροκοδειλάκια για να επιβιώσεις εκεί.. Μιλάμε έχει τα πιό επιθετικά και δηλητηριώδη φίδια στον κόσμο.. τις πιό δηλητηριώδη αράχνες.. κροκόδειλους.. καρχαρίες.. αγρια σκυλιά.. χαμός γίνεται.. που να δουλέψεις εκεί πέρα?

Τι εργατικό δυναμικό δηλαδή; Αγρότες;

• Like 1
Δημοσ.

Ρε TS δεν ειναι έτσι όπως τα λες για την Αυστραλία. Τι λες ότι θα σε φάνε οι αράχνες,τα φίδια κλπ. Και σε επαρχίες ειναι πολιτισμένα τα πράγματα. Εξάλλου θεωρείται μια χώρα με πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Είχα κανα δυο γνωστούς εκεί, καμία σχέση με ανακόντες και κροκόδειλους

Όταν λες πολιτισμένα,τα φίδια και οι αράχνες κυκλοφορούν με κοστούμια και μιλάνε αγγλικά?Έτσι αλλάζει το πράμα,αρχίζω να το σκέφτομαι.

Δημοσ.

Τι αηδίες γράφετε για φίδια και αράχνες. Σιγά μην βγει και ο godzilla με τον king kong να σε φάνε.

Το μόνο κακό που μπορεί να συναντήσει κανείς είναι ένα φίδι σε ερήμους της Αυστραλίας και θεωρείται ως το πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου, οχι όμως και το πιο θανατηφόρο φίδι αφού βρίσκεται μόνο σε ερημικές τοποθεσίες και σπάνια θα συναντήσει άνθρωπο να δαγκώσει.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν λες πολιτισμένα,τα φίδια και οι αράχνες κυκλοφορούν με κοστούμια και μιλάνε αγγλικά?Έτσι αλλάζει το πράμα,αρχίζω να το σκέφτομαι.

Ναι, επίσης βγαίνει και ο T-Rex και τρώει κόσμο. Ημαρτον.

Τι αηδίες γράφετε για φίδια και αράχνες. Σιγά μην βγει και ο godzilla με τον king kong να σε φάνε.

Το μόνο κακό που μπορεί να συναντήσει κανείς είναι ένα φίδι σε ερήμους της Αυστραλίας και θεωρείται ως το πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου, οχι όμως και το πιο θανατηφόρο φίδι αφού βρίσκεται μόνο σε ερημικές τοποθεσίες και σπάνια θα συναντήσει άνθρωπο να δαγκώσει.

Αν αναφέρεσαι στο Taipan, όντως είναι διάβολος κανονικός αυτό το φίδι. Με ένα βαρύ δάγκωμα ο θάνατος έρχεται σε λίγα λεπτά. Αλλά όπως είπες τα φίδια δεν είναι παντού. Το ιδιο και οι αραχνες.Οπότε λανθασμένη αντίληψη έχουν μερικοί.

Δημοσ.

Και βασικά δεν καταλαβαίνω το όλο σκεπτικό.. πας σε μια χώρα όταν έχεις κάποια προσόντα και ξέρεις ότι χρειάζονται άτομα με αυτά τα προσόντα.. τώρα να πας χαμένος σε μια άλλη ήπειρο.. δε ξέρω τι προσδοκίες έχει κανείς.

Δημοσ.

Θυμάμαι πριν κανα δυο χρόνια η Αυστραλία ήταν 'σε συζητήσεις' με την Ελλάδα για να την περιλάβει στη subclass 462 visa. Με αυτή θα μπορούσες να μείνεις ένα χρονο και να δουλέψεις μέχρι και 6 μήνες. Από τότε δεν έγινε καμία πρόοδος.

Δημοσ.

http://www.lifo.gr/now/world/86635

Εσείς άλλα μου λέγατε...

Ένα αυτοκίνητο σταμάτησε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρότι εκείνη δεν ήθελε, όπως αναφέρουν να μπει για να μην το λερώσει με αίματα.

Ναι ναι....

Δημοσ.

Πρίν μια βδομάδα σκεφτόμουν τί θα γίνει με το χάλι μου και έστελνα σπαμ βιογραφικά σε εταιρίες στην Αυστραλία πίνοντας μπύρες.. Λοιπόν σήμερα έλαβα μιά απάντηση από ένα ελληνοαυστραλό επιχειρηματία που με ρωτάει πόσο καλά είναι τα αγγλικά μου και κάποιες διευκρυνήσεις για τις παλαιότερες δουλειές που έκανα.. να μου καεί το λάπτοπ άμα λέω ψέμματα!.. Λοιπόν παιδιά ψάχτε το για Αυστραλία.. δεν ξέρω αν θα έχει θετικό αποτέλεσμα η επικοινωνία αλλά σίγουρα είναι θετικό σημάδι..

Μου απάντησε και ένας από Σιγκαπούρη και λέει ότι οι Ελληνες εκεί δουλεύουν σε ναυτηλιακές.. οι θέσεις ΙΤ/τελεκομ εκεί που πέρνουν Ελληνες είναι των εφοπλιστών μαγαζιά.. χλωμό έτσι και άλλιώς γιατί είναι πανάκριβα εκεί.. και εδώ που τα λέμε άμα έχεις βίσμα μεγαλοεφοπλιστή σιγά μην πας Σιγκαπούρη.. πας Λονδίνο..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...