NIGHTMARE1980 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 με λίγα λόγια,υπάρχει περίπτωση να πάρω πιστοποίηση με λάδωμα?μην με ρωτάτε γιατί δεν διαβάζω το βιβλίο.
Vapir Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 γιατί να λαδώσεις ? τόσο δύσκολα είναι ? όχι τίποτα άλλο αλλα τόσο γτπ καβάλα που έχει γίνει το επάγγελμα θα δώσεις καμια 500σούρα να το πάρεις +++ για λάδι ? το σκέφτηκες καλά?
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Βασικά αυτά που ρωτάνε στις εξετάσεις είναι γελοία, όπως και η βαθμολόγηση είναι υπερβολικά επιεικής. Η ύλη δεν είναι και τόσο εύκολη. Το θέμα είναι, είσαι σίγουρος ότι θέλεις να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο;
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Όχι.αλλα ειναι το μονο που υπάρχει
phanispal Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Σε νιώθω, κι εγώ με αυτή τη λογική ξεκίνησα να βγάλω την άδεια. Βρήκα αμέσως δουλειά, αλλά οι υποψίες μου ότι κάτι βρωμάει βγήκαν αληθινές. Δεν άντεξα πολύ και την έκανα. Στάθηκα τυχερός και βρήκα κάτι άλλο. Αν θες κάτι, ρώτα, μήπως γνωρίζω.
NIGHTMARE1980 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 10 χρονια Ειμουν πωλητής οδηγός σε αποθήκη.πτωχευσε κ από το 2011 κάνω τον security κάτι που δεν μου αρέσει.αλλαξα μερικές εταιρίες γιατί δεν πληρώνανε η για κάποιους γνωστούς στο είδος,άλλους μερικούς λόγους.η άδεια μου ειναι μέχρι μέσα του 16.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα